MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to ja tez wam pokaze tescik bo akurat sobie wstawialam do pamiętnika
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb5c0502fb6c.jpg_Abby_, borsuk, kark, Magda86_0309, anuschka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:dzięki:) oj licze choc na sam pecherzyk bo dzis sobie wmoiwlam ze mam biochemiczna ciaze, wiem glupia jestem
Ja dziś wywalilam z szafy wszystkie ciuchy ciążowe i musze dokupić ze dwie bluzki i kilka par legginsow a resztę mam
Jakoś nie przyjmuje nawet takiej ewentualności ze coś będzie źle i zaczynam myśleć czego mi brakowało przy nr 1 i na co musze zacząć polowacFipsik, Mimi86, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCrisperss wrote:dzisiaj robiłam betę... 28dc (11dpo) wyszła 29,4. Szału nie ma, ale zobaczymy co pokaże w środę
a takie dziadowskie normy dostałam przy wyniku, że szok...
3,3-4 tc 16-156
4-5 tc 101-4870
5-6 tc 1110-31500
Ja 14dpo miałam 52, także twoja super Wszystko zależy kiedy się maluch zagnieździ
A do tego miałam normę <2 brak ciąży i >60 4tc Dopiero miałam schiza, zanim dostałam kolejny wynik...
Abby, ja podobnie, już zaczynam planować kiedy powiem szefowi. U mnie to sprawa skomplikowana, zaczęłam pracować u nowej firmie od maja, a tu wpadka... Także zamierzam pracować przynajmniej do połowy grudnia, bo zależy mi na pracy -
nick nieaktualnyUmówiłam się na wizyty
Za 2 tygodnie ginekolog (7tc+2) Niestety endokrynolog miała późny termin (11tc+5) i zaczynam się zastanawiać czy nie szukać innego endokrynologa, mimo, że do obecnej babki chodzę odkąd wykryto choroby, czyli od 5 lat.
Co do snów erotycznych to ja już to mam tak opanowane, że jak czuję już się super ekstra to się budzę i... Wykorzystuję męża Przez pierwsze kilka minut nie wie o co chodzi, ale przynajmniej jak przez kolejny dzień czy dwa nie mam ochoty to nie ma prawa narzekać, że nic nie było -
_Abby_ wrote:Daj spokój będzie dobrze
Ja dziś wywalilam z szafy wszystkie ciuchy ciążowe i musze dokupić ze dwie bluzki i kilka par legginsow a resztę mam
Jakoś nie przyjmuje nawet takiej ewentualności ze coś będzie źle i zaczynam myśleć czego mi brakowało przy nr 1 i na co musze zacząć polowac
Ja sobie szukam ciuchów na jesień i zimę. Ostatnia ciąża zakończyła się ostatniego dnia lata, więc latałam w kusych kieckach i krótkich portkach, a tu kurcze jesień i zima przed nami.
I już mam ochotę wyciągnąć za małe rzeczy Jagodzianki i popatrzeć czego brakuje i dokupić, najlepiej jutro Wiem, pierdolca mam -
Fipsik wrote:Ja sobie szukam ciuchów na jesień i zimę. Ostatnia ciąża zakończyła się ostatniego dnia lata, więc latałam w kusych kieckach i krótkich portkach, a tu kurcze jesień i zima przed nami.
I już mam ochotę wyciągnąć za małe rzeczy Jagodzianki i popatrzeć czego brakuje i dokupić, najlepiej jutro Wiem, pierdolca mam
Winter is coming! Wyobrażacie sobie, jak stylowo będziemy prezentować się w zimowym płaszczu? BUKA styleFipsik, Mimi86, kark, Brtiii86 lubią tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Daj spokój będzie dobrze
Jakoś nie przyjmuje nawet takiej ewentualności ze coś będzie źle i zaczynam myśleć czego mi brakowało przy nr 1 i na co musze zacząć polowacmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny