MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dokladnie 5 dniowe zarodki, u mnie zagniezdzil się bardzo szybko po transferze bo 6dpt już miałam pozytywnego sikacza.
-
Vaina wrote:Matylda to u Ciebie już wiadomo czy ciąża pojedyncza czy mnoga?
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Jagga pisała ze dopiero na drugim usg się dowiedziała o blizniakach
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam jednojajowe. W 7t3d byłam na nieplanowanej wizycie u gina, bo pojawiło mi się 2x krwawienie i już miałam czarne myśli. Gin zrobił usg i usłyszałam 1 serduszko. Ale na zdjęciu z usg widać jeszcze drugą plamkę, o której gin nic nie wspominał. Dziewczyny z lipcówek śmiały się, że pewnie bliźniaki. A mi gin po prostu nic nie mówił - albo nie zauważył, bo nie wiedział co to albo nie chciał nic gadać, żeby nie zapeszać. Na kolejnej wizycie w 9t0d okazało się, że będziemy mieć bliźniaki. Słyszeliśmy 2 bijące serduszka
-
Hej dziewczyny, liczę, że niedługo będę mogła do Was dołączyć. Termin @ przypada dopiero na 10 lipca, ale czuję się jakoś tak dziwnie, że powoli budzi się nadzieja. Byłaby to moja druga ciąża, mam już 15 miesięcznego synka
Mój prywatny osobisty test ciążowy mówi mi od kilku dni, że będzie dzidziolka. A jak narazie ma 100 % skuteczności.
Pare dni po owu miałam delikatne plamienie i ogromny ból pleców i jajników, dało nam to do myślenia. A tu jeszcze w sobotę wyszła mi linea negra taka delikatna (?!) trochę wcześnie, prawda?
Życzę Wam dziewczyny spokojnych i zdrowych ciąż i szybkiego bezbolesnego rozwiązania pozdrawiam, Asiaborsuk, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjoapaw wrote:Hej dziewczyny, liczę, że niedługo będę mogła do Was dołączyć. Termin @ przypada dopiero na 10 lipca, ale czuję się jakoś tak dziwnie, że powoli budzi się nadzieja. Byłaby to moja druga ciąża, mam już 15 miesięcznego synka
Mój prywatny osobisty test ciążowy mówi mi od kilku dni, że będzie dzidziolka. A jak narazie ma 100 % skuteczności.
Pare dni po owu miałam delikatne plamienie i ogromny ból pleców i jajników, dało nam to do myślenia. A tu jeszcze w sobotę wyszła mi linea negra taka delikatna (?!) trochę wcześnie, prawda?
Życzę Wam dziewczyny spokojnych i zdrowych ciąż i szybkiego bezbolesnego rozwiązania pozdrawiam, Asiajoapaw lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Kurcze a ja nie umiem dodać swojego zdjęcia z sikanego testu. Ale mam w okienku przy moim podpisie dziewczyny ja łapie dola,bo wmowilam sobie że nie zobaczę serduszka. Jestem taka placzliwa,siedze i łzy lecą same...
doskonale rozumiem te obawy, tyle sie tu naczytałam o pustych jajach, że nie moge przestac o tym myslec. W czwartek dopiero mam wizytę i do tego czasu chyba jajko zniosę, straszny stres ;/ -
kark wrote:Magda, kup ja się nie będziesz mieścić w teraźniejsze
A tak serio to w pierwszej ciąży musiałam zmieniać ciuchy w 22tc i wtedy cokolwiek zaczęło widać. W drugiej w 21tc. A teraz nie wiem czy nie przez wzdęcia, czy przez to, że mam większy zapas tłuszczyku (przed I ciążą waga 48kg, przed drugą 51kg, teraz 54kg ), ale niektóre ciuchy już mnie uwierają
Jenny, masz dziewczynki dwu czy jedno jajowe ?
Hehehe, jak już się nie będę mieścić w stare ciuchy, to nie będę miała w czym pójść kupić nowych ;pkark lubi tę wiadomość
-
Czarnuszka wrote:Hej dziewczyny Termin mam na 27 lutego, ale lekarz wspomniał, że może być też początek marca więc postanowiłam udzielać się również i tu Wczoraj miałam USG i widziałam pierwszy raz serduszko a dziś zrobiłam już komplet badań. Chodzę do gina prywatnie, jednak zapisałam się też do poradni i dostałam tam skierowanie na komplet badań - morf, mocz, glukoza, WR, Hbs Ag, HCV, HIV, Toxo, Różyczka, grupę krwi.Położna poradziła mi żebym prywatnie zrobiła sobie jeszcze TSH, FT4 i CMV. Dziś rano zrobiłam wszystkie badania. Za te prywatne zapłaciłam 95 zł. Wyniki o dziwo do 2 dni.
Ja dziś robiłam morfologię, glukoze, Hbs, mocz, kreatyninę i białko, wszystko za free, bo internista dał mi skierowanie. A wyniki już jutro o 13:00 -
nick nieaktualny
-
Vaina wrote:Część Mogę się do was dopisać? Lekarz powiedział że planowany termin na 1.03
Wiola po dupie dostaniesz, widze ze ci sie udzielilo ode mnie, ja wczoraj caly dzien mialam spaprany humor bo mi sie wkrecilo ze beta mi juz spadła bo nadal objawow nie mam ze az mi sie w nocy śniło że krwawie, dlatego dziś na siłe zmieniam myślenie i az wmawiam sobie ze jest i bedzie dobrze. Musi byc dobrze !borsuk, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Magda86_0309 wrote:Ja dziś robiłam morfologię, glukoze, Hbs, mocz, kreatyninę i białko, wszystko za free, bo internista dał mi skierowanie. A wyniki już jutro o 13:00
-
u mnie dzisiaj zanik ciężkich piersi... zrobiłam test popołudniu (po wypiciu butelki wody) i krecha prawie taka jak kontrolna... trochę mnie to uspokoiło, bo w niedzielę rano był cień. Jutro powtarzam betę. I się pytam dlaczego to badanie jest tak strasznie drogie?! 40zł no o chu..jeli.
borsuk lubi tę wiadomość