MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJenny gratuluję
Ja myślę że naszym maluchom teraz najbardziejsię przyda spokój i dobry humori wiara ze wszystko będzie cudownie
Dziś moja córka pierwszy raz odkąd była noworodkiem obsrala się po same pachyi możecie mi wierzyć że mój nos tego nie polubił
jenny88, borsuk, Magda86_0309, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
dołączę do Was
nie wiem czy na długo, ale widzę kilka znajomych osób z czerwcówek
maggdax ja jestem po 5 poronieniach i powiem z doświadczenia, że dopiero po 3 razie przestałam schizować przed kolejną ciążą... nie ma złotego leku, trzeba to przeżyć i w miarę możliwości wypełniać czas... najlepiej znaleźć koleżankę z małym dzieciątkiem i jej pomagać... nabierasz doświadczenia i nie myślisz o głupotach, tylko wyobrażasz sobie, że za kilka miesięcy będziesz mieć swojego szkrabika
-
Fipsik wrote:Kobitki nareszcie test wyszedł pozytywny. to dopiero 12dpo, cień cienia jest, jutro idę na betę. Miałam bardzo wczesną owulację, i jak pisałam kiedyś mam bardzo dużą rozbieżność terminów, więc wybieram narazie ten z miesiączki, bo lekarze i tak będą nim się posługiwać. Jutro lecę na betę i umówię się do ginekolożki mojej
Wy już wypatrujecie serduszek a ja tu dopiero z testem wyskakuję
Termin z OM 17 marca.
Edit: datę jednak zmianiem na tą z belly. Zobaczymy co lekarz powie na usg.
Koleżankoooo u mnie dzisiaj 11dpo, więc jesteśmy bardzo zbliżone terminamikark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj robiłam betę... 28dc (11dpo) wyszła 29,4. Szału nie ma, ale zobaczymy co pokaże w środę
a takie dziadowskie normy dostałam przy wyniku, że szok...
3,3-4 tc 16-156
4-5 tc 101-4870
5-6 tc 1110-31500
itd.
strasznie wysokieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 18:37
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCrisperss wrote:dzisiaj robiłam betę... 28dc (11dpo) wyszła 29,4. Szału nie ma, ale zobaczymy co pokaże w środę
a takie dziadowskie normy dostałam przy wyniku, że szok...
3,3-4 tc 16-156
4-5 tc 101-4870
5-6 tc 1110-31500
itd.
strasznie wysokiemieścisz się w normie
a moja beta z 12 dpo tez nie powala wiec ten tego
głowa do góry
Crisperss lubi tę wiadomość
-
Mamy pęcherzyk ciążowy 11 mm i ciałko żółtkowe
Wszystko na swoim miejscu, endometrium ładne
borsuk, _Abby_, Magda86_0309, Crisperss, Mimi86, maggdax, anuschka, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggdax wrote:Abby masz rację, jeszcze nas będą kuc wiele razy;) dziewczyny gratuluję ładnego przyrostu bety, teraz czekamy na jakieś serduszko na wątku
Ja mam nadzieję na serduszko już w czwartek, umieram ze stresu, chyba zacznę obgryzać paznokcie ;p -
nick nieaktualny
-
Paolina91 wrote:W razie gdyby ktos uzupelnial liste to mam termin na 5.03
Czy są tu dziewczyny po poronieniu? Jak radzicie sobie ze strachem/nerwami/przewrazliwieniem?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306