MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJenny gratuluję
Ja myślę że naszym maluchom teraz najbardziejsię przyda spokój i dobry humor i wiara ze wszystko będzie cudownie
Dziś moja córka pierwszy raz odkąd była noworodkiem obsrala się po same pachy i możecie mi wierzyć że mój nos tego nie polubił
jenny88, borsuk, Magda86_0309, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dołączę do Was nie wiem czy na długo, ale widzę kilka znajomych osób z czerwcówek maggdax ja jestem po 5 poronieniach i powiem z doświadczenia, że dopiero po 3 razie przestałam schizować przed kolejną ciążą... nie ma złotego leku, trzeba to przeżyć i w miarę możliwości wypełniać czas... najlepiej znaleźć koleżankę z małym dzieciątkiem i jej pomagać... nabierasz doświadczenia i nie myślisz o głupotach, tylko wyobrażasz sobie, że za kilka miesięcy będziesz mieć swojego szkrabika
-
Fipsik wrote:Kobitki nareszcie test wyszedł pozytywny. to dopiero 12dpo, cień cienia jest, jutro idę na betę. Miałam bardzo wczesną owulację, i jak pisałam kiedyś mam bardzo dużą rozbieżność terminów, więc wybieram narazie ten z miesiączki, bo lekarze i tak będą nim się posługiwać. Jutro lecę na betę i umówię się do ginekolożki mojej Wy już wypatrujecie serduszek a ja tu dopiero z testem wyskakuję Termin z OM 17 marca.
Edit: datę jednak zmianiem na tą z belly. Zobaczymy co lekarz powie na usg.
Koleżankoooo u mnie dzisiaj 11dpo, więc jesteśmy bardzo zbliżone terminamikark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj robiłam betę... 28dc (11dpo) wyszła 29,4. Szału nie ma, ale zobaczymy co pokaże w środę
a takie dziadowskie normy dostałam przy wyniku, że szok...
3,3-4 tc 16-156
4-5 tc 101-4870
5-6 tc 1110-31500
itd.
strasznie wysokieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 18:37
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCrisperss wrote:dzisiaj robiłam betę... 28dc (11dpo) wyszła 29,4. Szału nie ma, ale zobaczymy co pokaże w środę
a takie dziadowskie normy dostałam przy wyniku, że szok...
3,3-4 tc 16-156
4-5 tc 101-4870
5-6 tc 1110-31500
itd.
strasznie wysokieCrisperss lubi tę wiadomość
-
Mamy pęcherzyk ciążowy 11 mm i ciałko żółtkowe Wszystko na swoim miejscu, endometrium ładne
borsuk, _Abby_, Magda86_0309, Crisperss, Mimi86, maggdax, anuschka, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggdax wrote:Abby masz rację, jeszcze nas będą kuc wiele razy;) dziewczyny gratuluję ładnego przyrostu bety, teraz czekamy na jakieś serduszko na wątku
Ja mam nadzieję na serduszko już w czwartek, umieram ze stresu, chyba zacznę obgryzać paznokcie ;p -
nick nieaktualny
-
Paolina91 wrote:W razie gdyby ktos uzupelnial liste to mam termin na 5.03
Czy są tu dziewczyny po poronieniu? Jak radzicie sobie ze strachem/nerwami/przewrazliwieniem?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306