MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Abby_ wrote:Kingulla głowa do góry. Żadnej z nas lekarz nie da gwarancji na tym etapie. Byle do 24 tc
Dostałas duphaston?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Kingulla moj lekarz tydzien temu tez mnie jakos specjalnie nie uspokoił..poprostu niektorzy mają takie podejscie..nie zamartwiaj się bo to maluszkowi nie potrzebne badz dobrej mysli bo juz niedlugo zobaczysz swojego malucha calego i zdrowego na usg
Aha póki co mam dwie daty porodu wg OM 03.03 wg usg juz jest 09.03
Edit jednak nie potrafie dosac zdjecia.. moze ktos mnie oświeci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 14:33
-
nick nieaktualnyKingulla wrote:Tak, dostałam.
Kingulla lubi tę wiadomość
-
Postaram się trzymać stres na wodzy,będzie trudno ale dam radę dzięki za słowa otuchy :*2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Hej dziewczyny nie ma jeszcze kwietniowek 2017. Wiec napisze tu:) wczoraj odebrałam betę 109:) termin wychodzi na 1 kwietnia:) martwię się tylko bo boli mnie brzuch ale jutro powtórzę betę
MatyldaG, kark, jenny88, Dziunka, Mimi86, Fedra, Tosia 1981, sunset06 lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Hej dziewczyny nie ma jeszcze kwietniowek 2017. Wiec napisze tu:) wczoraj odebrałam betę 109:) termin wychodzi na 1 kwietnia:) martwię się tylko bo boli mnie brzuch ale jutro powtórzę betę
Jak boli to raczej dobrze Bóle miesiączkowe mogą się utrzymywać dość długo w pierwszym trymestrze. Nie martw się na zapas Ładny termin Gratulacje!
Skasuj ten brzydki, nieaktualny cykl w podpisieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 15:05
-
Kingulla głowa do góry, trzymam kciuki, żeby było wszystko ok
Ja o dziwo w tej ciąży czuję się naprawdę dobrze, jedynie ciągle jestem głodna. Mdłości są leciutkie, prawie niewyczuwalne. W poprzedniej ciąży były o wiele mocniejsze na tym etapie, ale i beta była większa.Kingulla lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyCzincja wrote:Hej dziewczyny nie ma jeszcze kwietniowek 2017. Wiec napisze tu:) wczoraj odebrałam betę 109:) termin wychodzi na 1 kwietnia:) martwię się tylko bo boli mnie brzuch ale jutro powtórzę betę
kark lubi tę wiadomość
-
Mnie tez stresuje ten pierwszy Trymestr. Myślałam ze w drugiej ciąży będę bardziej na luzie a gdzie tam...
Tez ciągle czuję podbrzusze. Nie jest to jakiś ból. Ale martwi mnie to.
Niech już będzie środa. Pojde do gin. Mam nadzieję ze zobaczę pecherzyk we właściwym miejscu i mnie uspoi, ze wszystko jest ok.
A zaraz sie też pomodle..bo oszalec można.
Pamietam słowa ginekologa ze mogą być różne bole czy ciągnięcia ale dopiero krwawienie jest niepokojące chyba ze bardzo mocny i intenstywny ból. -
nick nieaktualnyKingulla, będzie dobrze, bierz dupka, odpoczywaj to krwiaki się wchłoną i może dzidziusiowi będzie łatwiej
Wonderwall, u mnie seks był 3dni przed i 2 dni po prawdopodobnej owulacji bez zabezpieczeń, więc też złoty strzał można powiedzieć Z tego by wynikało, że powinna być dziewuszka, a tu czuję się jak przy synku Chyba, że mój organizm już się tak przyzwyczaił do ciążWonderwall lubi tę wiadomość
-
Witam będzie dobrze, do puki nie ma krwawienia jest ok i tego należy się trzymać. Ja na pierwszy skan idę po 12tc nie widzę sensu wcześniej się stresować, czy wszystko jest ok. Bety też nie robiłam. Bez stresowa ciąża. Nawet jeżeli miało by coś być nie tak, nikt mi tutaj nie utrzyma ciąży, bo nie widzą sensu na tak wczesnym etapie.
Mdli brzuch i cycki bolą (trzeba inny stanik kupić, bo aż prawie mi wychodzi i zaczyna się brzydko odcinać) także jest ok. Nagotowałam sobie fasolki po bretońsku i z tej radości aż się chyba porzygam Co do poduszki, miałam w literę C, ale do spania mi się za bardzo nie przydała, do karmienia owszem. Teraz chce sobie kupić taki jakby makaron, zobaczymy co z tego wyjdzie i jeszcze piłkę, żeby trochę kręgosłup odciążyć i poćwiczyć mięśnie keglaWonderwall, Englein lubią tę wiadomość
-
Kark jak piszesz to rzeczywiście raczej dziewczynka. A jakie miałaś serducha w poprzednich ciazach ?
U nas było wiele razy ale najbliżej ovu to było 3.5 dnia przed i dzień po
Z synkiem było 2 i 1 dzień przed
Ja mam poduszke w kształcie litery C i byłam zadowolona. A teraz synek z niej korzysta. Lubi być wtulony w nią w swoim łóżeczku i dzięki niej przesypia całe noce już sam w swoim pokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 16:35
-
nick nieaktualnyWonderwall, z nimi to było codziennie, czasem kilka razy dziennie Więc nie wiem jakim cudem wyszła dziewczynka, jak co chwilę nowe, świeże i szybkie plemniki męskie były Szczególnie, że teść spłodził 5 synów, a brat męża ma 2 synów Ale przynajmniej teściowa przeszczęśliwa, bo ma wymarzoną kobietkę, którą może stroić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 18:17
-
Cześć laski super temat z tymi poduszkami, osobiście śpię głównie na brzuchu, ale jak dalej z tymi cyckami tak będzie to długi nie pociągnę. Ogólnie mam duży biust, a teraz nie dość że boli to jeszcze rośnie. Kręgosłup mi kiedyś odpadnie. Więc do spania na boku na pewno coś takiego się przyda
A teraz właśnie wróciłam znad rzeki, popływałam w dość chłodnej wodzie, ale relaks cudowny. Polecam każdej -
Ja mam zamiar chodzić 2,3 razy w tygodniu na basen przez całą ciążę. Ogólnie mam trochę problemy z kręgosłupem i coś czuję, że będzie mnie bolał i dokuczał, jak trochę brzuchol podrośnie. Jak na razie na basenie byłam raz Miałam iść po 2 dniach, ale niestety, następnego dnia po basenie odezwały się mdłości, które dosłownie ścięły mnie z nóg. Także ten basen będzie musiał jeszcze poczekać, aż poczuję się lepiej. Po Waszych pozytywnych komentarzach, zdecydowałam się na poduszkę
-
Z kompaniom w rzekach bym uważała w szczególności jesli jest zimna woda...
Moj gin mi mówił abym uważała na kompielowego w morzu bio sie wybieramy bo woda nie jest za ciepła a to nie dobrze dla organizmu no i nie przegrzewać organizmu...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć dziewczyny, a czy któraś z was prowadzi auto bądź prowadziła w ciąży? Dojeżdżam prawie codziennie do pracy 30 km w jedną stronę i zastanawiam się nad zakupem adaptera do pasów coś takiego jak w linku http://www.smyk.com/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-kobiet-w-ciazy.html co sądzicie?
-
nick nieaktualnyblekitna wrote:Cześć dziewczyny, a czy któraś z was prowadzi auto bądź prowadziła w ciąży? Dojeżdżam prawie codziennie do pracy 30 km w jedną stronę i zastanawiam się nad zakupem adaptera do pasów coś takiego jak w linku http://www.smyk.com/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-kobiet-w-ciazy.html co sądzicie?