MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się nareszcie dołączę Termin z om 17.03, ale na pierwszej wizycie ginka stwierdziła, że ciąża młodsza co najmniej o tydzień. W piatek idę na kolejną wizytę to dowiem się więcej Na razie z powodu dziwnych skurczy mam przykaz leżenia. Na szczęście chociaż bez plamienia...
Miłego dnia dziewczętaWonderwall, kark, Dziunka, Fedra lubią tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj miałam dzień pełen przebojów. Obudziłam się rano z dziwnymi planami na skórze i krostami w okolicach intymnych. Pojechałam do apteki , powiedziałam że mam gronkowca złocistego i facet kazał jechać na ostry dyżur.
To pojechałam , nawet szybko mnie przyjęli . I zrobili pierwsze USG . Pęcherzyki ciąŻowy 6,5 mm wg lekarStwo 4 tydzień 4 dzień wg moich równy 5 tydzień. Póki co bez zarodka , idę w czwartek do mojej doktor na kontrolę . Może ona coś więcej powie -
Ja dzisiaj miałam dzień pełen przebojów. Obudziłam się rano z dziwnymi planami na skórze i krostami w okolicach intymnych. Pojechałam do apteki , powiedziałam że mam gronkowca złocistego i facet kazał jechać na ostry dyżur.
To pojechałam , nawet szybko mnie przyjęli . I zrobili pierwsze USG . Pęcherzyki ciąŻowy 6,5 mm wg lekarza 4 tydzień 4 dzień wg moich równy 5 tydzień. Póki co bez zarodka , idę w czwartek do mojej doktor na kontrolę . Może ona coś więcej powie -
Mój pecherzyk miał 8,3 mm i też bez zarodka. Następną wizytę mam 01.08 i liczę na to, że wszystko będzie ok. Z wielkości zarodka wyszło mi, że ciąża jest o 4 dni młodsza niż z terminu na podstawie owulacji (metody termicznej), bo według miesiączki powinnam już zaczynać 7 tydzień ale na to w ogóle nie patrze bo przed ciążą miałam cykle nawet 60 - 70 dniowe:/2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Ja też wg miesiączki 7. Ale ostatni okres miałam 1 czerwca a owulacje na podstawie objawów miałam prawdopodobnie 3 lipca. Ja również miałam długie cykle. Może nie tak długie jak twoje no ale jednak 40-50dniowe .
Na pewno wszystko będzie dobrze ! Trzymam kciuki -
kingus9103 wrote:Ja dzisiaj miałam dzień pełen przebojów. Obudziłam się rano z dziwnymi planami na skórze i krostami w okolicach intymnych. Pojechałam do apteki , powiedziałam że mam gronkowca złocistego i facet kazał jechać na ostry dyżur.
To pojechałam , nawet szybko mnie przyjęli . I zrobili pierwsze USG . Pęcherzyki ciąŻowy 6,5 mm wg lekarStwo 4 tydzień 4 dzień wg moich równy 5 tydzień. Póki co bez zarodka , idę w czwartek do mojej doktor na kontrolę . Może ona coś więcej powie
Trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze!
U mnie też dziś przeboje..o 5 rano silne bóle brzucha. Szybko do łazienki i maskara... przeczyściło mnie górą i dołem. Dwa takie ataki miałam w ciągu godziny i się skończyło. Musiałam zjeść coś nieświeżego wczoraj. Zawsze żołądek miałam mocny i nic nigdy mi nie szkodziło ale w ciąży wiadomo organizm się nie broni... Oczywiście do kolejnego USG będę cała w nerwach Czy któraś z was przechodziła w ciąży zatrucie pokarmowe i mnie uspokoi, że wszystko będzie dobrze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 22:02
-
blekitna wrote:Ja również z okolic śląska. Ja się czuję jak nabita. Mój brzuch wygląda jak w 4 miesiącu mimo, że na wzdęcia nie narzekam.
Mam tak samo i też na wzdęcia nie narzekam, to dlatego że jelita wypychane są do góry Spać już na brzuchu nie mogę bo mnie gniecie w przeponę i żołądek -
AnnaE. wrote:Trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze!
U mnie też dziś przeboje..o 5 rano silne bóle brzucha. Szybko do łazienki i maskara... przeczyściło mnie górą i dołem. Dwa takie ataki miałam w ciągu godziny i się skończyło. Musiałam zjeść coś nieświeżego wczoraj. Zawsze żołądek miałam mocny i nic nigdy mi nie szkodziło ale w ciąży wiadomo organizm się nie broni... Oczywiście do kolejnego USG będę cała w nerwach Czy któraś z was przechodziła w ciąży zatrucie pokarmowe i mnie uspokoi, że wszystko będzie dobrze?
Ja przechodzilam w 35 tygodniu boze myslalam ze rodze i mierzylam dlugosc skurczy -
AnnaE. wrote:Trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze!
U mnie też dziś przeboje..o 5 rano silne bóle brzucha. Szybko do łazienki i maskara... przeczyściło mnie górą i dołem. Dwa takie ataki miałam w ciągu godziny i się skończyło. Musiałam zjeść coś nieświeżego wczoraj. Zawsze żołądek miałam mocny i nic nigdy mi nie szkodziło ale w ciąży wiadomo organizm się nie broni... Oczywiście do kolejnego USG będę cała w nerwach Czy któraś z was przechodziła w ciąży zatrucie pokarmowe i mnie uspokoi, że wszystko będzie dobrze?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
beta <1.05
07.2024 Invicta Wrocław
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
07.10 - beta 3,1 cb?
Ucielo mi tekst. Mialam zatrucie przez 2 dni oczywiscie weekend a zadzwonic moglam dopiero w pon rano. Kazal wziac smecte ale to byl juz 3 trymestr wiec wszystko juz bylo uksztaltowane. Musisz zapytac gina.
-
Kingulla wrote:Nie wiem czy mialam zatrucie pokarmowe ale kilka razy odkad zaszlam w ciaze mialam szybkie spotkanie z toaleta, jednak tylko "dolna strona":p byc moze to objaw ciazowy:)
Mam tak samo prawie codziennie po przebudzeniu -
Powiedzcie mi czy tez od poczatku ciazy co chwile biegacie siusiu? Co prawda bardzo duzo pije bo ciagle czuje pragnienie ale potrafie pojsc do toalety 3-4 razy w ciagu godziny. Tak sobie mysle ze moze jakas infekvje zlapalam (chociaz nic nie swedzi ani nie piecze) ale staram sie powiazac te symptomy z plamieniami. Moze to tylko jakas infekcja i z dzidzia wszystko ok:)2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
beta <1.05
07.2024 Invicta Wrocław
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
07.10 - beta 3,1 cb?
Witam się chyba już jako ostatnia marcowa mamusia 2017 termin według om 30.03.2017 ciężko będzie mi was nadrobić ale postaram się przejrzeć co tam pisalyscie ciekawego ostatnio
Wonderwall, Tosia 1981, kark, MatyldaG, Fedra, jenny88, Fipsik lubią tę wiadomość