MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madera2000 wrote:Dziewczyny czy jestescie juz na L4?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
magdzia26 wrote:Witam się chyba już jako ostatnia marcowa mamusia 2017 termin według om 30.03.2017 ciężko będzie mi was nadrobić ale postaram się przejrzeć co tam pisalyscie ciekawego ostatnio
Witamy i gratulujemy! Dyskusja rozwija się tu turboszybko więc ja nawet się nie staram wszystkiego czytać bo bym pół życia na to straciłamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Madera2000 wrote:Dziewczyny czy jestescie juz na L4?
Ja nie jestem, chociaz po ostatnim poronieniu ginka sugerowala, ze jak nam sie uda to z kilku wzgledow powinnam isc. Nie wiem co bedzie, zobaczymy co przyniosa nastepne dni, tygodnie, z pewnoscia na tej najblizszej wizycie ktora mam nie wezme, chocby mi wmuszali hehe bo chce postapic fair i wszystkich w pracy przygotowac A Ty Madera jestes?
Dziewczyny, ktore juz odbyly albo i nie rozmowe z szefem, jestem ciekawa jak to zakomunikowalyscie badz zamierzacie, jakich slow uzylyscie?
-
Ja jestem na razie na urlopie wychowawczym i chyba prosto z niego pójdę na L4...powiem wam tak w pierwszej ciąży też chciałam pracować ale los zdecydował inaczej bardzo źle się czułam i od 7 tyg wylądowała na L4...wszystko zależy jak się będziecie czuły nie ma co na sile się męczyć
Fedra, coffee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia, my też się cieszymy, im więcej tym lepiej
Ja dziś powiem, bo plamienia nie ustały i chyba po południu pojadę po zwolnienie. Wezmę je tylko na 2 tygodnie i nie wiem czy nie poproszę o L4 zwykłe, nie ciążowe, bo nie chcę, by ktokolwiek w pracy wiedział oprócz szefa. U mnie pewnie źle zareaguje szef, ale cóż, nie jego sprawa czy mam coś w brzuchu czy nie. A po 2 tygodniach, jeżeli krwiak się wchłonie to pewnie wrócę do pracy, dlatego wolę, żeby nikt się nie zorientował na razie po symbolu na L4. -
nick nieaktualnyJa sikam często, piję koło 2-3 litry dziennie, ale często to u mnie raz na 1-2 godziny
My powiedzieliśmy córce w sobotę wieczorem Piszczała ze szczęścia, aż syna obudziła i potem we 4 się śmialiśmy
Oczywiście jak w niedzielę tylko zobaczyła dziadków to zaraz było "mamusia ma w brzuchu dzidziusia", więc nie było bata i od razu do drugich też jechaliśmy powiedzieć. Ogólnie wszyscy się cieszą, gratulują, aż jest w szoku, bo w poprzednich ciążach nie było tak kolorowej reakcji.
A córka w kółko całuje brzuszek i pyta co chwilę czy już wiem co jest w brzuszku czy siostrzyczka czy braciszekmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Super, moj syn nie byl zbytnio szczesliwy ale ze wzgledu na to ze znajoma pol ciazy spedzila w szpitalu i moj Sebo boi sie, ze tez bede musiala. To taki mamisynus moj2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualny
-
Co do L4, chcialam isc dzisiaj o ile wszystko bedzie dobrze na tym etapie. Ja mam dziwna sytuacje z praca, po umowie na probny dostalam na 3 miesiace i konczy sie niedlugo wiec i tak mi nie przedluza wiedzac o ciazy. W poprzednich 2 ciazach pracowalam do 4 miesiaca. W pierwszej czulam sie dobrze ale w drugiej fatalnie. Chodzilam bo umowa na rok konczyla mi sie przed 9tyg ciazy wic nie chcialam zostac na lodzie. Przedluzyli mi ale poronilam w 15tyg. Jak tylko wrocilam ze zwolnienia dali mi wypowiedzenie. Takze ja nie zamierzam juz patrzec na pracodawcow i meczyc sie dla nich bo i tak nikt tego nie doceni. Jestem przedstawicielem i nie jestem w stanie utrzymac takiego szybkiego tempa pracy bedac w ciazy. Dalekie trasy autem, jedzenie na szybko. A wyniki musza byc i nikogo ciaza nie obchodzi . Takie czasy.
-
Też jestem od 5tc na zwolnieniu - mam bardzo stresująca i odpowiedzialną pracę i były już u mnie w pracy odważne które siedziały do 4-5 miesiąca i kończyły na podtrzymaniu w szpitalu.. U mnie kierownik nie ma nic przeciwko l4, bardzo się cieszył i gratulowal
-
Madera2000 wrote:Co do L4, chcialam isc dzisiaj o ile wszystko bedzie dobrze na tym etapie. Ja mam dziwna sytuacje z praca, po umowie na probny dostalam na 3 miesiace i konczy sie niedlugo wiec i tak mi nie przedluza wiedzac o ciazy. W poprzednich 2 ciazach pracowalam do 4 miesiaca. W pierwszej czulam sie dobrze ale w drugiej fatalnie. Chodzilam bo umowa na rok konczyla mi sie przed 9tyg ciazy wic nie chcialam zostac na lodzie. Przedluzyli mi ale poronilam w 15tyg. Jak tylko wrocilam ze zwolnienia dali mi wypowiedzenie. Takze ja nie zamierzam juz patrzec na pracodawcow i meczyc sie dla nich bo i tak nikt tego nie doceni. Jestem przedstawicielem i nie jestem w stanie utrzymac takiego szybkiego tempa pracy bedac w ciazy. Dalekie trasy autem, jedzenie na szybko. A wyniki musza byc i nikogo ciaza nie obchodzi . Takie czasy.
-
julllla wrote:Też jestem od 5tc na zwolnieniu - mam bardzo stresująca i odpowiedzialną pracę i były już u mnie w pracy odważne które siedziały do 4-5 miesiąca i kończyły na podtrzymaniu w szpitalu.. U mnie kierownik nie ma nic przeciwko l4, bardzo się cieszył i gratulowal