MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia, super beta rośnie!
Mała mi, betę i progesteron (sprawdź, bo może się okazać, że stąd plamienia) możesz zrobić o której chcesz porze dnia, więc może znajdziesz w okolicy labo, które po południu robi Ale jak dla mnie 2 różne testy nie mogą aż tak ściemniać, co innego, jakby była ta sama firma.
Moja znajoma tak miała - dowiedziała się o ciąży w 5tym miesiącu, jak poczuła ruchy Całą ciążę miała okres wg niej normalny i zero objawów, oprócz tycia, ale zwalała to na zbierania zapasów na zimę
To jeszcze sobie kochane obejrzyjcie "Wikingów" Też wciąga jak GraWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 13:39
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanuschka wrote:Dziewczyny pytaniw za 100 punktów! dlaczego nie można jeść salami w ciąży??
kark lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny kolejne USG mam dopiero 17.08 (toż to jeszcze całe 3 tygodnie!) i przyznam, że nie mogę wytrzymać.
Jako że nie mam za bardzo żadnych objawów (ot ból piersi, raz na jakiś czas delikatne mdłości, nawet zmęczenie już przeszło) w ogóle nie czuję się, jak bym była w ciąży. I strasznie dziwnie mi z tym. Najchętniej na USG chodziłabym co tydzień, żeby się upewniać, że jest ok.
Kurde, czy też tak macie? Bo już się zastanawiam czy przy okazji badań krwi nie walnąć sobie bety, żeby się upewnić, że cały czas jestem w ciąży -
chloet wrote:Cześć dziewczyny kolejne USG mam dopiero 17.08 (toż to jeszcze całe 3 tygodnie!) i przyznam, że nie mogę wytrzymać.
Jako że nie mam za bardzo żadnych objawów (ot ból piersi, raz na jakiś czas delikatne mdłości, nawet zmęczenie już przeszło) w ogóle nie czuję się, jak bym była w ciąży. I strasznie dziwnie mi z tym. Najchętniej na USG chodziłabym co tydzień, żeby się upewniać, że jest ok.
Kurde, czy też tak macie? Bo już się zastanawiam czy przy okazji badań krwi nie walnąć sobie bety, żeby się upewnić, że cały czas jestem w ciąży
Bety już nie rób bo jak już jest wysoka to jak nie przyrasta szybko i będziesz się stresować. Ciesz się że nie masz żadnych dolegliwości ja dziś w drodze do gin musiałam ochrzcić publiczną totaletę,no więc nie było miłochloet lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
anuschka wrote:Bety już nie rób bo jak już jest wysoka to jak nie przyrasta szybko i będziesz się stresować. Ciesz się że nie masz żadnych dolegliwości ja dziś w drodze do gin musiałam ochrzcić publiczną totaletę,no więc nie było miło
no ale wiesz jak to jest - człowiek zamiast się cieszyć, że nie ma żadnych dolegliwości, doszukuje się powodów, że w takim razie na pewno coś z nim nie tak -
chloet wrote:Cześć dziewczyny kolejne USG mam dopiero 17.08 (toż to jeszcze całe 3 tygodnie!) i przyznam, że nie mogę wytrzymać.
Kurde, czy też tak macie? Bo już się zastanawiam czy przy okazji badań krwi nie walnąć sobie bety, żeby się upewnić, że cały czas jestem w ciąży
Mam tak samo Jakbym miała usg w domu to bym codziennie chyba podglądała co tam u dzidzi
chloet, mama__muminka, kark lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Ja mam wizyte dopiero 22.08! Czyli miedzy wizytami 5 tyg przerwy. Tez wariuje juz myslalam zeby moze sie do jakiegos innego umowic jednorazowo udac głupa ze pierwsza wizyta nich mi tylko zrobi usg zebym sie uspokoila i wiecej nie wrocic ale potem wraca rozsadek i wmawiam sobie ze wszystko jest w porzadku, moj lekarz wie co robi a takie czeste usg to tez napewno nic dobrego.chloet lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Apropo nie wytrzymania od wizyty do wizyty :p mnie dziś udało się wcisnąć na tak zwany "krzywy ryj" do gina u mnie w mieście wizyta o 18
To ten drugi lekarz u którego też bym chciała prowadzić ciążę bo się zdecydować nie umiem. W sumie dziś się okaże jakie ma podejście do prowadzenia ciąży po in vitro i jeszcze bliźniaczej mam nadzieje ze będę wiedzieć na czyn stoję no i ze z maluchami wszystko ok ))chloet lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie mam pytanko, dostałam okres 20 czerwca ww zeszłym tygodniu beta 470 dwa testy pozytywne i dzisiaj wizyta u gina. Niestety poza pęcherzykiem ciążowym jego wymiar 6.48mm nic nie było. Czy to normalne ?
czy mam powody do zmartwień. ? Nastepna wizyta dopiero za dwa tygodnieEwa -
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj beta hcg tak jak kazał mi lekarz (po stwierdzeniu, że mój pęcherzyk ciążowy ma nieregularny kształt) i wyszło 8365. Wielkość pęcherzyka ciążowego i beta hcg wskazują na to samo (jakiś 5 tydzień) ale progesteron spadł mi z 18 na 12. Dostłam w sobotę duphaston 2X1 przestałam dziś plamić, jednak troch,ę mnie martwi ten spadek progesteronu.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙