MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hihi chyba jeszcze nie ma takiego telefonu co mierzy cisnienie chociaz fajnie by bylo pamietam ze kiedys pytalam ginekologa jak leczylam to tetno (bo juz sie wtedy staralam) i powiedzial ze w ciazy nic sie nie zazywa na zbicie
No i ze jezeli taka moja uroda ze mam takie cisnienie a nie ze nagle mi skoczylo w ciazy to tez inaczej na to patrza, ale sama juz nie wiem co myslec -
pamietam ze moja mama jak byla w ciazy z bratem ze dwa miesiace w szpitalu lezala przez nadcisnienie ;/ najgorsze ze mnie kardiolog i ginekolog mowili co innego
-
Ja branie mojego leku konsultowalam z trzema kardiologami i każdy zalecam mi brać najmniejszą dawkę - głównie ze względu na arytmie, a na końcu ginekolog potwierdziła ze mogę brac. Ogólne wiem że bardzo istotne jest to dolne ciśnienie i 100 to raczej nie jest normą ale tutaj musi wypowiedzieć się lekarz.
-
Ja tez nie umiem tego odroznic. Do tego jak mnie cos od jelit zaboli to w pierwszej chwili lapie schize i sobie wkrecam nie wiadomo co. Wtedy jest jeszcze gorzej. Trzeba melise pic i starac sie nie stresowac...
A skad wiem ze to bylo od jelit? Zaboli i po chwili jest gazWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 17:08
-
hej co do kawy to ja pije jedna dziennie slabą, ale sa dni ze nie pije wcale, ale herbaty minimum 2 dziennie pije.
kingulla bardzo mi przykro, ale skoro jest jeszcze choc cien nadziei to ja trzymam mocno kciuki &&&maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
wow Balladyna! ale wyrażny pęcherzyk żółtkowy.
Też ciągle mam bóle brzucha. od 2 dni kłucie i po lewej i po prawej. Próbuje nie panikować ale weź tu nie panikuj...Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Ja nie piję kawy, odrzuciło mnie, chociaż przed ciążą piłam dwa, trzy kubki dziennie - jak to urzędas Jak się dowiedziałam o ciąży, to kupiłam sobie bezkofeinową - podobno dzieci bardzo nie lubią kofeiny i im szkodzi. Piłam ją przez parę dni i przestałam. Co do herbaty - bardzo lubię, kupiłam sobie rooibos, też bez kofeiny i z jakimiś tam wartościami dla ciężarnych.
Ja mam bardzo niskie ciśnienie - dzisiaj na wizycie miałam mierzone i 90/60 - jak na mnie to i tak wysokie. Męczę się trochę z ciśnieniem trupa, bo całe życie zmęczona przez to jestem i ospała. Teraz to w ogóle tragedia - senność ciążowa + niskie ciśnienie, zasypiam na stojąco.
Byłam dzisiaj u lekarza, powiedziałam mu, że plamiłam wczoraj, zbadał mnie i powiedział, że nic niepokojącego nie widzi. Kazał dalej brać dupka. A więc ufff
Kinga, bardzo, bardzo mi przykro
-
nick nieaktualnyHej ciocie ♥
Mój Kropuś ma 0,67 cm ♥
Jest ładny pęcherzyk, ciałko żółte i maleńki zarodek
Wg usg mam 5 t 2 d ♥ czyli idealnie pokrywa się z ovu
Dostałam duphaston, ale nie wiem czy on jest na mój progesteron (13,7 n. 9 - 47) czy na ten ból podbrzusza, który jej opisałam w pracy oraz zwolnienie na 2 tygodnie z pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 19:35
anuschka, Tosia 1981, kark, chloet, julllla, misia_, Fipsik, Dziunka, Klarcia, jenny88, AnnaE., Mimi86 lubią tę wiadomość
-
makasa wrote:Hej dziewczyny.
Właśnie wróciłam od lekarza.Nie wiadomo czy moja ciąża się utrzyma;(powinien być już prawie 7 tydzień lekarz mówi że wilkościowo 4-5,brak serduszka;(mam zrobić 2 x bete i przypisal mi duphaston.Jestem załamana.Pozyjemy zobaczymy... -
Mamusie, czy wy tez z dnia na dzień strąciłyście objawy ? Jakos wczesniej czułam nudności, zmęczenie i bol w okolicach macicy. Od wczoraj zero. Może panikuje, ale jestem dopiero w 6tygodniu to powinno sie zaczynać a nie kończyć. Jesli panikuje to proszę ustawcie mnie do pionu. Cały czas mam schize, ze cos jest nie takEwa