MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wonderwall wrote:Makasa ale każdy gin tak mówi, że jak krwawienie to na IP jechać, a jak plamienie to zgłosić się do lekarza!
Mam nadzieję, że beta ładnie rośnie i maleństwo szybko nadgoni!!!
tak - każdy tak mówi. ja usłyszałam to na pierwszej wizycie -
Ewa wrote:Mamusie, czy wy tez z dnia na dzień strąciłyście objawy ? Jakos wczesniej czułam nudności, zmęczenie i bol w okolicach macicy. Od wczoraj zero. Może panikuje, ale jestem dopiero w 6tygodniu to powinno sie zaczynać a nie kończyć. Jesli panikuje to proszę ustawcie mnie do pionu. Cały czas mam schize, ze cos jest nie tak
-
A ja praktycznie wogole objawów nie mam. Raz mnie zmdlilo i tyle
Biust nieco pełniejszy (po rocznym karmieniu troche opadl :p) ale nie boli, brzuch bardziej wzdety i niestety syfki mi wyskoczyly. I tyle.
Ale kojarzę ze w pierwszej ciąży też miałam mało objawów a mdłości i wymioty pojawiły się dopiero koło 9-10 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 22:09
-
Ja już 10 tydzień lecę.. z licznych objawów które miałam (bóle miesiączkowe, ból piersi, mdłości, zgaga, ślinotok, metaliczny smak w ustach, wzdęcia, mleczny śluz, obrzydzenie do jedzenia, nadwrażliwość zębów, częstomocz, senność)... został ślinotok, swędzące sutki i nadwrażliwość zębów.. ciśnienie idzie do góry, brak śluzu... W poniedziałek wizyta i okaże się co i jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 11:20
-
misia_ wrote:Kurcze.. Zaczynam mieć problemy ze spaniem, wieczorem się wiercilam do 2 nie mogłam usunąć, godzina 4 a ja już nie śpię i kilka nocy z rzędu budzę się o 3,4 ;/
-
nick nieaktualny
-
Anna piszesz ze masz brak śluzu, czyli ze całkowicie sucho? Ja dalej mam go sporo i ciągle się zastanawiam kiedy to minie. W pon ma wizyte i oczywiście jestem pełna obaw i juz mnie skręca w brzuchu, zwłaszcza po ostatnich złych wieści ach na forum:(
chloet lubi tę wiadomość
termin wg OM +tydzien -
A ja zaczynam dziś 9 tydzień
PS dziewczyny śpicie cały czas na brzuchu? Bo ja i owszem.
Z objawów - kilka ostatnich dni miałam średnio-mocne kłucia w podbrzuszu / pachwinach.
Piersi bolą - najmocniej czułe są brodawki. Dla świętego spokoju chodzę cały dzień w staniku sportowym, bo boję się ich dotknąć -
nick nieaktualny
-
Klarcia ja dzisiaj 5tydzien+5 tak więc idziemy praktycznie identycznie z Wonderwall
Dzisiaj w nocy co do spania obudził mnie szerszeń kiedy chcialam go zabić pojawiło się 6 kolejnych. Dobrze,ze mąż był, ale możecie sobie wyobrazić co to była za nocka. Mialam wrażenie że są wszędzie w pościeli itd. Łuuu...
Udanego dnia wszystkim życzę :-*Ewa -
Chloet zaczynasz 10 kończysz 9 przynajmniej według suwaczka hihi ja ciągle śpię na brzuchu ale dziś położył mi się w nocy na tyłku mój pies i myślałam że mi cycki wybuchną od takiego przygniecenia :p
Apropo zwierzaków macie jakieś? Będziecie je jakoś przygotowywać na przyjęcie maluszka w domu?
Ja jestem straszna psiara mam 3 letnia spanielke rozpieszczona do granic możliwości wszystko robimy razem mam małe obawy bo ona jest nie uzna do obcych a dzieci się boi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 10:12
-
Witam się w piękny słoneczny dzien☺Ja dopiero wstałam ale to pewnie dlatego że wczoraj nie miałam czasu na drzemkę i późno się położyłam.
Chloet ja śpię na boku ale zdarza mi się i na brzuchu.
Maggdax też mam wizytę w poniedziałek. Mimo strachu musimy myśleć pozytywnieTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
MatyldaG - masz rację, porypane jest to liczenie. Niby jestem w 10 tyg., ale to dopiero 9t0d więc jaki on tam 10
ja mam psa 5-letniego terriera. na razie nie myślę jeszcze o tym, czy będzie go trzeba jakoś specjalnie dostosowywać, kiedy pojawi się dziecko