MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marrtusia wrote:Balladyna, no i co z tymi bólami? Dzwoniłaś do lekarza? Przeszły?
Przechodzą zawsze jak się położę. Muszę trochę zapanować nad jelitami, bo ostatnio mam ciągłe zachcianki ma syfowe jedzenie o potem kończę zwijając się z bóluMisia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Witam się po ślubie i podróży poślubnej. Było tak cudownie, że nie sposób opisać
chloet, MatyldaG, Crisperss, julllla, Tosia 1981, Dziunka, borsuk, misia_, anuschka, milagro, Mimi86, Englein, jenny88, Marynia991, Tita92, Fipsik, Madera2000 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hej to juz moj ktorys z kolei post na forum ostatnio..ciagle mnie wyrzuca..
Kurcze tez by mi sie przydalo haslo i login..do kogo mam sie uśmiechnąć?
Ja przed chwilą tez sprawdzałam ciśnienie bo cos slabuje..i tez nisko 95/60 głowa mi pęka i leżę
Ewa fajnie ze chociaz Ty dobre wieści niesiesz.. oby juz tylko takie..Ewa lubi tę wiadomość
-
Ja w ciąży z pierwszym mialam niskie, a pod koniec niestety skoki i zagrożenie życia dziecka i szybkie cc. Szkoda bo marze o sn ale niestety lekarze u mnie w mieście i okolicach nie chcą sie podjąć sn po cc. Wiec teraz czeka mnie planowane cc z pocztkiem marca, także ja nie patrzę na date porodu z OM bo i tak będzie inna. Jeszcze tylko jeden dzień i wyczekany urlop. A 29.08 kolejna wizyta. Mam już kartę ciąży.
Cieszę sie Waszym szczęściem i przykro mi z powodu wszystkim strat. Musimy nic silne nadzieja i mulością. -
Minely mi mdlosci ale za to meczy mnie inna dziwna dolegliwosc. Otóż musze jesc co jakies 3 godziny bo jesli nie zjem to tak mnie zaczyna bolec zoladek jakbym caly dzien nic nie jadla, zjadam i jak reka odjal spokoj na kolejne 3-4 godzine. Smieszne. Myslicie ze metabolizm az tak przyspieszyl? Bo ja normalnie jadalam trzy posilki dziennie i mi wystarczalo a teraz musze jesc wiecej bo wykreca mi zoladek.11.02.2016r Aniołek
-
anuschka wrote:A kark się na nas obraziła? Usunęła się z tabeli z gmail, a ona ją zakładała. Hmm??
Usunęła sobie suwaczki, usunęła się z tabelki i już od kilku dni nie udziela się... Ona zakładała tabelkę ale dostęp do maila może mieć każdy kto posiada login i hasło (jakby co mam)
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Paolina91 wrote:Minely mi mdlosci ale za to meczy mnie inna dziwna dolegliwosc. Otóż musze jesc co jakies 3 godziny bo jesli nie zjem to tak mnie zaczyna bolec zoladek jakbym caly dzien nic nie jadla
mam to szczególnie rano - ssie mnie tak w żołądku, że muszę absolutnie szybko coś zjeść, bo jest to uczucie aż nie do zniesienia. Przed ciążą tak nie miałam - kiedy byłam głodna, oczywiście czułam dyskomfort, ale nie aż taki. hmmm, myślę, że chyba po prostu organizm domaga się większej ilości jedzenia. Jem bardzo często, ale małe porcje - oprócz normalnych posiłków, jakieś przekąski - jabłko, jogurt, słodka bułka itp. Ale obiady to zjadłam dziś aż dwa