MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:Maluchy to maja wiecej siły i wiary niz my
ja czasami się łapie na czymś takim, że np jak mam chwilę zwątpienia to potem mam nasilenie jakiś objawów ciążowych tak jakby maluchy znaly moje mysli i chcialy mi pokazac co ja za glupoty mam w głowie
Dokladnie...z dwa dni temu myslalam,czy cycki jakies nie za miekkie i czy jakos mniej nie bola. To jak mi wczoraj daly do wiwatu...Te nasze male Kropki daja o sobie znac,jak matka zaczyna miec schizy
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Englein wrote:Dokladnie...z dwa dni temu myslalam,czy cycki jakies nie za miekkie i czy jakos mniej nie bola. To jak mi wczoraj daly do wiwatu...Te nasze male Kropki daja o sobie znac,jak matka zaczyna miec schizy
Englein lubi tę wiadomość
-
Ja mam za tydzień w sobote 30stke szwagra, bedzie duzo znajomych, a ja sie czuje jak wyciagnieta z gardla w pierwszym trymestrze nie chce farbowac wlosow i mam odrosty a ze mialam omre to mam 3 kolory na głowie ;p
i tez tak przegladam jakies ciuchy na necie bo nie mam sie w co ubrac ale nic mi sie nie podoba albo wydaje mi sie ze zaraz zgrubne i w to nie wejde ;p -
Balladyna wrote:Tylko ja nie mieszkam w Polsce
-
Nie ma rady i ile by nie kosztowały muszę kupić. Bo w spodnie się nie mieszczę, a zwykłe mnie piją (mam nadwrażliwe jelito). A zakup się przyda (tak sobie tłumaczę, bo cena na pewno mnie zmiecie w kosmos).Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Englein wrote:Ja tez!
Niestety moj maz nie lubi adlasiebiesamej...
Mi to najlepiej wszystko smakuje jak ktoś zrobi
MatyldaG ja też w tamtym tygodniu myślałam, że koniec z wymiotami. Nawet sie troche zmartwiłam A od dzis znowu nawrót. Maluchy wiedzą kiedy o sobie przypomniec
MatyldaG lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Balladyna wrote:Nie ma rady i ile by nie kosztowały muszę kupić. Bo w spodnie się nie mieszczę, a zwykłe mnie piją (mam nadwrażliwe jelito). A zakup się przyda (tak sobie tłumaczę, bo cena na pewno mnie zmiecie w kosmos).
Englein lubi tę wiadomość
-
Vaina wrote:Wiecie co jest z Britti? Nie podczytuję was dokładnie,a le wiem że miała mieć wizytę i od tego czasu się nie odzywa
-
Vaina wrote:Też widziałam wykres, i wydaje mi się jakby zlikwidowała konto, bo na forum jej wpisy są już nie od niej, jeżeli wiecie co mam na myśli.
trochę sie martwię -
Witam.
Mam do sprzedania rajstopy ciążowe firmy Gabriella rozmiar 3 Den 100.
Z doświadczenia mogę powiedzieć że sprawdzają się świetnie. Używałam dokładnie takich samych ostatniej zimy więc z czystym sercem mogę polecić. Została mi właśnie jedna para nówek więc jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę dać znać.
Pozdrawiam. kwietniowa marcówka 2016
-
I po wizycie. Dzidziuś sily. Serduszko bije. Wg usg ma 8 tyg 4 dni. Woec 3 dni mniej niz powinien, ale lelarz mówi zeby soe nie martwic bo to moze być blad pomiaru. Najważniejsze ze ciąża zywa i wszystko dobrze.
Magda87, M&Ms, MatyldaG, milagro, Vaina, borsuk, Englein, chloet, Fipsik, Mimi86, Tosia 1981, jenny88 lubią tę wiadomość
-
unbelmished wrote:I po wizycie. Dzidziuś sily. Serduszko bije. Wg usg ma 8 tyg 4 dni. Woec 3 dni mniej niz powinien, ale lelarz mówi zeby soe nie martwic bo to moze być blad pomiaru. Najważniejsze ze ciąża zywa i wszystko dobrze.
Gratulacje, kochana u większości z nas wg USG ciąża jest kilka dni młodsza, niż wg miesiączki - i ja nie jestem wyjątkiem. Musiałam zmienić w belly datę miesiączki na "fikcyjną", żeby mi się wszystko zgadzało z pomiarami USG.
Bardzo, bardzo się cieszę z Twojego szczęścia. -
ja na te pomiary z USG nie patrze bo bym sfiksowala jedno bobo mam 2 dni mlodsze niz termin wedlug OM a drugie 3 dni starsze ;p 5 dni roznicy jest miedzy nimi, wiec zostawilam date tak jak jets to akurat tak w srodeczku