MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark wrote:Gratulacje !
To będziesz musiała zrobić listę na pierwszej stronie
Na kiedy masz termin? Kiedy planujesz pierwszą wizytę? Ciekawe kiedy ktoś do nas dołączy...
a Ty? -
nick nieaktualnyMi pokazuje na 3.03
Zastanawiam się czy nie iść za 3 tygodnie, bo wtedy będzie serduszko, a potem wskoczę idealnie w 11 tygodniu na badanie przezierności Ale kurcze korci mnie, żeby zobaczyć wcześniej kropka, nawet w postaci samego pęcherzykajenny88 lubi tę wiadomość
-
Hej
Dziewczynki dziś kreska mocniejsza zostanę mamą 2 raz
test mylić się nie może w tę stronę, więc betę sobie podaruję
do lekarza zamierzam iść tak za 2 tyg ,żeby już było coś widać
w domu mam córcię w sierpniu skończy 2 lata ciekawe co się tam teraz kluje ..:*
termin na 5 marca 2017 r
kark, _Abby_, jenny88, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego Marcówki 2017. Samych bezproblemowych ciąż Wam życzę. Odpoczywajcie na ile się da.
Dokładnie pamiętam jak sama zaczynałam rok temu. 9 miesięcy minęło nie wiadomo kiedy a teraz młody za kilka dni kończy 3 miesiące.
Pozdrawiam.
Kwietniowa Marcówka 2016_Abby_, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAbby, u mnie młody niby duży, ale taka przylepa, że kilka razy dziennie muszę go podnosić. Mam nadzieję, że dam radę go szybko oduczyć
Aha i edytuj pierwszy post i wpisuj wszystkie po kolei Chyba, że w googlach zrobimy tabelkę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 20:33
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Też się pocichutku do Was dopisuje wczoraj 30dc - piękne dwie kreseczki na teście. Bety jeszcze nie robiłam. Według om termin na ok 3.03.2017
Dzwoniłam już do mojego gina, w drugim tygodniu lipca będę szła na pierwszą wizytę akurat bedzie już 6t i pare dni, wiec ♡ już powinno być widać
To moja druga ciąża, mam już synka, niedługo skończy 2 latka
O drugą ciążę staraliśmy się z mężem prawie rok
Narazie cieszę sie bardzo pocichu, powiem szczerze, że bardzo się boję, bo jedną ciążę straciłam w 6 tygodniu
Oby wszystko teraz było dobrze_Abby_, kark, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOł je, dajesz fipsik ! Jeszcze kilka wrześniówek trzeba zapłodnić wirtualnie i zaraz będzie raźniej
Kasia, to będziemy miały w ten sam dzień termin
Każda z nas się boi, bo choćby beta super przyrastała to czasem zdarzają się rzeczy niezależne od nas. Ale trzeba być dobrej myśliFipsik, kasiaasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny można do was dołączyć?
U mnie też ciąża, termin wypada na marzec tyko jeszcze nie wiem dokładnie na którego. Według moich obliczeń 4.03.2017r. Jutro mam wizytę u lekarza, żeby sprawdzić czy wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 19:23
kark, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@rtynka, jasne, dołańczaj
A na razie chyba nikt nie ma 100% pewności jak ma termin, bo jednej mógł się kropek zagnieździć 6dpo, a innej 12dpo Także pewnie za 2-3 tygodnie, po pierwszych wizytach będziemy przestawiać terminyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 19:59