MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brtiii86 wrote:Czesc dziewczyny wczoraj byłam na pierwszym usg i widziałam 2 pęcherzyki ciazowe wg belly termin mam na 1 -2 marca
mi belly pokazuje termin na 5 marcaBrtiii86, jenny88 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:brtiii ja myslałam ze Ci pokaze na luty termin, no tak ale to dlugi protokol przeciez byl
mi belly pokazuje termin na 5 marcaMimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpokojnie, tak jak mówią dziewczyny kartę ciąży zakłada się jak już widać dziecia z serduszkiem
Ja termin 3.03.
Muszę się pochwalić - właśnie zarezerwowałam wyjazd nad morze. Jedziemy na 3 doby, za 2 tygodnie, pokój 4 osobowy z aneksem, 300m od morza za 140zł
Mąż mi wisi masaż jak wróci z pracy, bo twierdził, że nie ma szans, skoro jego tata w styczniu miał problemy ze znalezieniem czegokolwiek dla 2 osóbMimi86, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak najbardziej mogą być już objawy spowodowane szybkim wzrostem progesteronu. Te co brały duphaston wiedzą o co chodzi Np. ból piersi. Można też odczuwać bóle podbrzusza, ciągnięcie, rozpychanie się macicy A na mdłości jeszcze przyjdzie czas jak będzie duże stężenie gonadotropiny
Każda kobieta inaczej ciążę odczuwa, także nie ma co się nakręcać jeśli objawy są, albo jeśli ich nie ma.czekoladowa201, Brtiii86, Mimi86, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, przecież każda ciąża jest inna
Przy pierwszej miałam zero objawów do 6tc, a potem do 14tc kilka razy dziennie paw, nieważne czy byłam w sklepie, aucie czy na cmentarzu
A teraz mam mdłości jak w drugiej ciąży z synem - praktycznie przed testem już zaczęło mnie mdlić, kilka razy dziennie. Ale wystarczy kilka łyków zimnej wody i jest git
Poza tym raz za czas piersi zakłują, no i bardziej wypełniły stanik O, i mam węch spaniela