MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykark wrote:M@rtynka, jasne, dołańczaj
A na razie chyba nikt nie ma 100% pewności jak ma termin, bo jednej mógł się kropek zagnieździć 6dpo, a innej 12dpo Także pewnie za 2-3 tygodnie, po pierwszych wizytach będziemy przestawiać terminy
Mamable wysokość bety nie ma znaczenia tylko przyrost Twoja jest ładna a będzie jeszcze ładniejszaMamable lubi tę wiadomość
-
Chyba powoli moge dołączyc. Szukałyscie świeżynki oto i jestem. Co prawda to druga ciąża ale dzidziusia jeszcze nie mam niestety poronilam w lutym. Mam nadzieje ze tym razem sie uda. Pierwsza wizyta juz w sobote
kark, jenny88 lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Witam póki co zaglądam z krzaków, chciałabym sie dopisać ale tak bardzo sie boje ze cos pójdzie nie tak . Pierwsza beta 9 dpt wyszła 31,20 a druga po 48 h 124,8 jutro robię trzecia i ostatnia betę, wizyta 6 lipca moze wtedy dołącze do was na stałe
kark, jenny88 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj Bhcg
Beta-Hcg 833,32 mIU/ml
1-10 tydzień 202 - 231 000
11-15 tydzień 22536 - 234 000
16-22 tydzień 8007 - 50 064
23-40 tydzień 1600 - 49 413
Który to według Was może być tydzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 16:51
-
Brtiii86 wrote:Czesc dziewczyny wczoraj byłam na pierwszym usg i widziałam 2 pęcherzyki ciazowe wg belly termin mam na 1 -2 marca
jenny88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekoladowa201 wrote:Szybciutko wizyta u lekarza:) 3mam kciuki za dzieciaczki! ja chyba sie wstrzymam jeszcze 2 tyg:) z belly termin na 6 marca:)
czekoladowa201 lubi tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny!
Mam takie pytanie. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia o niektórych rzeczach. Byłam wczoraj u lekarza. Pani doktor zrobiła mi usg i potwierdziła ciążę. Powiedziała jednak że to bardzoo "maleńka" ciąża bo dopiero 5 tydzień. Kazała brać kwas foliowy, odpoczywać, nie pić i nie palić i wrócić za miesiąc . Ale nie założyła mi żadnej dokumentacji. Czy to normalne? Czy to za wcześnie aby założyła książeczkę?
Proszę o radę!
Pozdrawiam szczęśliwe mamusie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczęsliwa.mamusia.27 wrote:Kochane dziewczyny!
Mam takie pytanie. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia o niektórych rzeczach. Byłam wczoraj u lekarza. Pani doktor zrobiła mi usg i potwierdziła ciążę. Powiedziała jednak że to bardzoo "maleńka" ciąża bo dopiero 5 tydzień. Kazała brać kwas foliowy, odpoczywać, nie pić i nie palić i wrócić za miesiąc . Ale nie założyła mi żadnej dokumentacji. Czy to normalne? Czy to za wcześnie aby założyła książeczkę?
Proszę o radę!
Pozdrawiam szczęśliwe mamusiekark lubi tę wiadomość