MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Maggdax ja też czekam na serduszko. Na razie wie mąż. Po tym pewnie powiemy naszym mamom Jeśli po wizycie wszystko będzie dobrze to mówię już w pracy. Gdyby nie to, że akurat są wakacje i urlopy to jeszcze bym poczekała. Ale myślę już o sobie i chcę być trochę odciążona.
Kark dla mnie nie ma znaczenia co będzie. Jestem bardzo podekscytowana, bo już czuję na swój sposób miłość do tego małego pasożytkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 20:35
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też prawie bez objawów. Czasami rano czuje się jakbym miała kaca :d,piersi jak przycisne to coś tam czuje ale nie jest to bólktórego nie da się znieść i trochę się martwilam brakiem objawów ale chyba mnie trochę uspokoilyscietermin wg OM +tydzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamable widze ze mamy podobne przyrosty ja tez miałam bete 124,8 a kolejna 302,9 więcej juz nie robię bety bo sie zbyt stresuje.
Ja tez objawów raczej nie mam, czasem tylko podbrzusze pobolewa i krzyż ale to chwilowe piersi delikatnie bolą ale tylko jak dotykam.
Ja bym chciała córkę ale jak będzie synek to tez będzie superkark, jenny88 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Mimi, a u Ciebie są chyba szanse na bliźnięta ?
Abby, super Ci lista wyszłamaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:No niby tak bo miałam podane 2 zarodki ale po przyrostach bety wydaje mi sie ze został ze mną jeden zarodek tylko. Tak to miałambym chyba duuuuze przyrosty
Dzięki KarkMimi86 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane.
U mnie też właściwie żadnych konkretnych objawów. Na początku bolał mnie brzuch, jak na okres, ale od kilku dobrych dni przestał i raz na jakiś czas coś lekko zakłuje.
Czuję się zmęczona, ale nie wiem czy to kwestia ciąży, czy wiecznego niewyspania
Piersi bolą, ale nie jakoś strasznie - tak, jak zazwyczaj przed okresem.
Jedyna nowość: jest mi cały czas gorąco.
No i niestety zauważyłam spore zaostrzenie atopowego zapalenia skóry. Czekam na wizytę u gina, na razie odstawiłam wszystkie maści i moja twarz wygląda tragicznie nie wiem jak dam radę, bo od dzieciństwa jadę na maściach i nic innego już na mnie nie działa.... wrrrrr.
Byłam również dzisiaj na badaniach krwi. Beta od wtorku urosła mi z 940 do 2970, więc chyba nieźle.
Bardziej zmartwiło mnie to, że mam niską hemoglobinę: 11.2 (zazwyczaj mam stan poniżej normy, ale ostatnio miałam już 12.0, a tu znowu spadek).
Piszcie, co tam dobrego u Was -
nick nieaktualny