MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocichutku się dopisze do was marcówki moja beta pozytywna, w poniedziałek mam pierwsza wizyte, mam nadzieję, że wszytsko bedzie dobrze i zostane z Wami na te 9 miesiecy
Co do objawów, ja miałam już od kilku dni delikatne mdłości rano najczęciej jak powąchałam coś do jedzenia. Dziś już jest kosmos. Nie mogłam rano nic zjeść, do tej pory mi nie dobrze na samą myśl a odświeżacz powietrza w pracy poszedł do kosza bleeee.
Za to od 18.. hulaj dusza piekla nie ma, cała lodówka moja_Abby_, Mimi86, kark, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny a kiedy robicie badanie tsh? Ja się tego tak czepilam że teraz nie wytrzmalam do jutra aż zrobię i nie dostanę wyniku. Przed ciążą miałam tsh 1,5.termin wg OM +tydzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:Pocichutku się dopisze do was marcówki moja beta pozytywna, w poniedziałek mam pierwsza wizyte, mam nadzieję, że wszytsko bedzie dobrze i zostane z Wami na te 9 miesiecy
Co do objawów, ja miałam już od kilku dni delikatne mdłości rano najczęciej jak powąchałam coś do jedzenia. Dziś już jest kosmos. Nie mogłam rano nic zjeść, do tej pory mi nie dobrze na samą myśl a odświeżacz powietrza w pracy poszedł do kosza bleeee.
Za to od 18.. hulaj dusza piekla nie ma, cała lodówka moja
To ja mam odwrotnie. Jem,jem a potem problem z wypróżnianiem -
maggdax wrote:Cześć matylda:) jaka masz betę i który to tc?
jenny88 lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:To ja mam odwrotnie. Jem,jem a potem problem z wypróżnianiem
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:Hehe juz nie wiem co gorsze piersi tez mam wrażliwe ale nie jakoś super chyba bardziej po estrofemie niż od ciąży brtii w który dzień po transferze widziałaś pęcherzyki?
A kiedy robisz kontrolnie tsh?MatyldaG, kark lubią tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Byłam w 18 dpt i już widziałam pęcherzyki,y mi ciążowe po 6 mm i 7 mm
A kiedy robisz kontrolnie tsh?Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:No to pęcherzyk ciążowy już będzie:-)
Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Cześć według belly to 5 tydzień (4t+2d) termin na 8 marca. Dwa dni temu to 11 dpt 2 zarodków moja beta 1871
wow to tylko ja tak dlugo czekam z wizyta ide dopiero w czwarte 22 dpt i juz wysiedziec na dupie nie moge.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:ale masz super bete mi belly pokazuje 4t+5d
wow to tylko ja tak dlugo czekam z wizyta ide dopiero w czwarte 22 dpt i juz wysiedziec na dupie nie moge. -
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:Mimi to wytrwała jesteś ja najpierw chciałam juz dziś iść ale lekarz mówi ze za wcześnie znalazłam wczoraj na necie taki kalkulator który oblicza wiek ciąży po in vitro i transferze 5 dniowych zarodków i pokazał mi 4t+3 dni czyli jakby dwa dni do przodu. Wiecie jak to się powinno liczyć?
-
MatyldaG wrote:Mimi to wytrwała jesteś ja najpierw chciałam juz dziś iść ale lekarz mówi ze za wcześnie znalazłam wczoraj na necie taki kalkulator który oblicza wiek ciąży po in vitro i transferze 5 dniowych zarodków i pokazał mi 4t+3 dni czyli jakby dwa dni do przodu. Wiecie jak to się powinno liczyć?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306