MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki ja się dopisuję do marcówek mimo że jeszcze nie miałam wizyty u ginekologa ale test ciążowy pozytywny co jest dla mnie zaskoczeniem bo owulacja mi się przesuneła w tym cyklu o dwa lu trzy dni:)to był mój pierwszy cykl z clo. termin mam przez belly wyznaczony na 13 marca no pożyjemy zobaczymy poprzednio ciąze zakończyłam jedną w 37 tc a drugą w 38 tc także wcześniej pozdrawiam serdecznie:))
kark lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:mi sie ladnie pokrywa z data ostatniej miesiaczki wiec tak wpisalam w belly ae sprawdzilabymm jeszcze na tym kalkulatorze, podeslesz linka?
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark dokładnie to samo pomyślałam. Ja dziś byłam na becie i 16dpo 820. Cieszę się bardzo, w poniedziałek powtórze. Ale... no właśnie widziałam że dziewczyny miały wyższe i się zaczęłam martwić, mądra ja
Miłej nocy :*kark lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
anuschka wrote:Kark dokładnie to samo pomyślałam. Ja dziś byłam na becie i 16dpo 820. Cieszę się bardzo, w poniedziałek powtórze. Ale... no właśnie widziałam że dziewczyny miały wyższe i się zaczęłam martwić, mądra ja
Miłej nocy :*maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej tak mam dwóch chłopców jeden ma 2 latka drugi 4 lata więc czad troche:) fakt jestem chyba nienormalna ale fajnie jest mieć dużą rodzinkę)Abby- u mnie byłby wesoło jakby po clo były bliżniaki a dwoje w domu.. Ja mam troche kłopot z badaniami mószę sobie lekarza w mojej miejscowosci w DE znależć a w moim rejonie ciężko z ginekologiem polakiem po niemiecku średnio dukam krótko jestem to niemiec odpada:) niedługo jade do pl to odrazu skocze na badania pozdrawiam ,nie martwcie się beta u każdego inaczej przyrasta bądzmy dobrej myśli że wszystko będzie ok:)
-
Wy się martwcie ze za małe bety a ja ze za duże hehehe ale przecież wszystkie mieszczą się w normach i najważniejsze prawidłowo przyrastaja nie ma się czym martwić. Ja po transferze dwóch zarodków i tak ciągle mówię do brzucha w liczbie mnogiej i wierzę że zostały se mną oba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Bo kobiecie nie dogodzisz w pierwszej ciąży miałam dużą betę i bałam się zasniadu teraz jest mała to obmyslam ciążę pozamaciczna serio dopiero po serduszku odetchne.
Dlatego ja też się martwilam o pozamaciczna. I dopiero jak poszlam na usg i mi moja gin pokazała w macicy dwa pęcherzyki ciążowe to dopiero mi ulżyło. A teraz odliczam do serduszkowej wizyty. Ja chyba tak mam że się boje i boje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Dlatego ja też się martwilam o pozamaciczna. I dopiero jak poszlam na usg i mi moja gin pokazała w macicy dwa pęcherzyki ciążowe to dopiero mi ulżyło. A teraz odliczam do serduszkowej wizyty. Ja chyba tak mam że się boje i boje
Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Dlatego ja też się martwilam o pozamaciczna. I dopiero jak poszlam na usg i mi moja gin pokazała w macicy dwa pęcherzyki ciążowe to dopiero mi ulżyło. A teraz odliczam do serduszkowej wizyty. Ja chyba tak mam że się boje i boje
Brtiii86 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyAbby, masz betę lepszą niż ja Ja 14dpo miałam 52, a 16dpo 132
No, bliźniaki jednojajowe to było kiedyś moje marzenie Ciekawe, czy się komuś trafią
Okano, ja w poprzedniej ciąży miałam clo i jest jeden syn, więc może u ciebie też będzie jedno Jak masz 2 chłopców, to pewnie chciałabyś teraz dziewczynkę ?_Abby_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKark pewnie że bym chciała ale chłopcy też są superowi , obojętne jaka płeć się trafi ważne żeby zdrowe było:) a ty jak myślisz jaką nosisz niespodziankę pod serduszkiem? ja tam jak narazie nie mam przeczuc co do płci a wy dziewczyny? chyba za wcześnie...chłopców mam z okresu owulacji
-
nick nieaktualnyDziewczynki a macie jakies dolegliwości już? ja ostatnio tak się zdziwiłam że jestem w ciąży bo te dni mi coś poprzestawiały się po clo że spać nie mogłam heh i ciagle siku latam mam tez zgage:( Abby ja mam wszystkie ciąze po Clo i każda w 1 cyklu szczęscie:) sama nie miałam bez wspomagaczy owulacji.no zmykam do chłopców moich całuski miłego dzionka
-
nick nieaktualny