MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Jak dziś samopoczucie? U mnie do bani.. Włączyła mi się maruda level jeden z najwyższych
Już sama z sobą nie mogę wytrzymać. Ale co poradzić jak fizycznie ciągle nie czuję się dobrze.Cały czas coś mi z tym brzuchem dokucza. Wzdęcia, mdłości, głód, ból brzucha.. a czasami i to najgorsze WSZYSTKO NA RAZ!! Wrr.. Do tego psychicznie też jakoś mi gorzej.. tak jakoś mam dość tego całego samopoczucia i tego że narzekam ciagle i w ogole wszystkiego. Chodziły za mną cały dzień słodycze. Przed chwilą wylądowaliśmy w sklepie, żeby trochę mi dogodzić. I co? I NIC. Zjadłam i dalej nastrój do d...
Pieprzone hormony.
-
Chloet dobrze że z dzieckiem wszystko dobrze! Mam nadzieję że teraz już ci źadne krawienie/ plamienie nie dokucza, że to był tylko jednorazowy wybryk!
chloet lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
milagro wrote:No własnie mam i to i to. Ja mam problem z piciem wody. No jakos mi nie wchodzi w ciązy. Co sie zmusze to zaraz mi niedobrze. Boję sie, zeby sie nie odwodnic.
Ja nalewam trochę soku do szklanki i resztę wody. Sama woda też mi nie wchodzi.
Dziunka nie martw się! Każdy dzidziuś rośnie w swoim tempie. A co do wagi, to ja codziennie mam trochę mniej. Już mam prawie -2kg. Gin nic nie mówiła więc chyba nie jest źle.
Dziunka lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
A ja mam dzis dobry humor:),mimo ze cale popoludnie mdli mnie znowu jak cholera, dalej sie objadam konserwa, mam nadzieje ze po niej dzieci nie beda wygladac jak prosiaczki:p
anuschka, Dziunka lubią tę wiadomość
-
Płody rosną skokowo też
Nie liniowo. Może być tydzień że śmignie aż się zdziwicie
Nie miałam problemów wcześniej, dziś 3 razy ale tak, że woda ze mnie leciała. Nie chcę wylądować w szpitalu z odwodnienia, więc pytam co wam pomagało. Węgla nie wezmę. Chyba, że do rana mi nie przejdzie. Zobaczymy czy suchy chleb dla konia coś mnie zaklei.Dziunka lubi tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:monia w 100% Cię rozumiem.. tez sama nie wiem czego chcę
Kochane to wyślijcie trochę dobrego nastroju. Chętnie przyjmę!!ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Jestem po prenatalnych
Jestem po badaniu
Wszystko ok;) dzidzia ma 6,5 cm ryzyko wad bardzo niskie , serce bije 160 na minutę i chyba to bedzie chłopczyk bo miedzy nogami cos sterczy ale lekarz każe sie nie nastawiać jeszcze . Jedynie kapa z tym ze mam łożysko przodujące i dlatego chyba krwawiłam na początku
Przezorność 1,50
Trisomia 21 1:4690
Trisomia 18 1:20000
Trisomia 13 1:20000
Jutro fotki wklejęm@rtynka, Fipsik, tinaa22, anuschka, Anita12, MatyldaG, chloet, befra, Vaina, Angie 232, milagro, taka_ja, kr0pka, Magdzia88, Englein, Nelus, Marynia991, borsuk, Tosia 1981, Dziunka, Czarnuszka, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
No wlaśnie co mnie dziwi, fizycznie czuję się okej, może poza lekkim zmęczeniem ale psychicznie już gorzej... smutno i sama nie wiem o co mi chodzi. Mam nadzieje, że to minie bo ciężko mi nawet samej ze sobą.
Mimi86 super wieści i mam nadzieje że u siebie też takie usłyszęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 20:43
-
Mimi86 tu jedna wirtualna ciotka czeka na fotkę
super ze wszystko w porządku
Co do nastroju to ja wyłam ostatnio jak bóbr, bo pomyślałam sobie czy na pewno dam radę wszystko ogarnąć. A na drugi dzień jak Nowa ja,nie było w ogóle tematueh ciężarne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 20:45
-
No to super wiesci Mimi napewno odetchnelas z ulga:) a robilas badanie w gyncentrum?
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Borsuk ale ci się poszczescilo. Ja za moje z h&m dałam dużo więcej ale było warto. Teraz latam w tych leginsach z motherhood i też mega wygodne!
MatyldaG, Marrtusia, tinaa22, m@rtynka, Anita12, taka_ja, kr0pka, Magdzia88, Englein, Paolina91, Marynia991, borsuk, Tosia 1981, Dziunka, Czarnuszka, fantasmagoriia, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
Nelus u Ciebie tez brzusio widac przeciez:)
Nelus lubi tę wiadomość
-
Nelus: Piękny brzusio
Mój póki co wygląda tak teraz, czyli po hinduskim jedzonku... tak to jest płaski, ale też zamiast dżinsów noszę już leginsy;)
Ostatnio miałam napady płaczu i średnio się czułam, więc przeleżałam i przespałam cały dzień.Nelus lubi tę wiadomość
-
Aaaaale ja bym chciała taki brzuszek Nelus!!!
Mimi super wieści
Flipsik a czemu nie wezmiesz węgla? Tak z ciekawości pytam
Ja oczywiście spałam, tradycyjnie..
A co do hormonów - ja wczoraj ryczałam, że gruba jestem i przez to mi nie widać ladnego brzuszka, tiaaaNelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle zgrabne brzuszki
.
Kropka ja też troszkę ciałka miałam wcześnie, ale teraz ładniej mi się formuje i z boczków idzie wszystko do przodu i się napina.
Mnie jak już od kilku dni mdłości przeszły tak dzisiaj znajomy wysłał mi zdj dania do którego mam uraz (zrobiłam sobie na samym poczatku ciazy, zjadlam, ale pozniej sama mysl o tym powoduje torsje) no i sie zaczelo apogeum. Aż nie wiem czym to przepic, cola nagle stala sie gorzka, herbatka z malina kwasna, a miete mam tylko w formie z zieloną i tez nie skutkuje. Do tego mąż znowu w delegacji i nie moge ukoic się u jego boku... buuuu
Z takim objawem chyba mogę byc spokojna, że z dzieciem jest ok i tydzień fo usg wytrzymam heheh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:51