MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malaczarna07 wrote:o kurcze czyli jest jeszcze druga taka osoba jak ja - super
wszędzie słucham, że faceci pierwsi zawsze itp. i stwierdziłam, że jakieś dziwadło ze mniemalaczarna07, borsuk lubią tę wiadomość
-
Błękitna jak ci bardzo zależy na tym terminie to możesz zaryzykować teraz maluchy szybko rosną, jeśli się okaże że nie da się wykonać pomiarów to myślę że Cię poprostu przeloza na inny termin i wtedy najwyżej pójdziesz juz sama
-
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych orgazmów
Ja to jestem skomplikowany przypadek i trudny
-
Ja musiałam znaleźć swoje pozycje :p w niektórych w ogóle nie ma szans na orgazm :p a jak mam beznadziejny dzień to ani tak ani tak :p
-
A ja kiedyś pytałam co to za tabelka ale nikt mi nie odpowiedział i nie mam nadal pojęcia o co chodzi
U mnie orgazm niezmiennie tylko przez miłość francuską ale teraz dodatkowo jest zdecydowanie przyjemniej
w ogóle seks mi się po nocach śni.. Wszystko przez to lepsze ukrwienie chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 13:49
-
AnnaE ja też nie wiem co to za tabelka ale już zauważyłam, że link (chyba właśnie do niej) jest na stronie 40. Tylko ja ze smartfona i tak nie mogę podejrzeć o co chodzi bo coś innego mi się otwiera. Dopiero jak będę przy kompie to się może zorientuję.
-
AnnaE. wrote:A ja kiedyś pytałam co to za tabelka ale nikt mi nie odpowiedział i nie mam nadal pojęcia o co chodzi
U mnie orgazm niezmiennie tylko przez miłość francuską ale teraz dodatkowo jest zdecydowanie przyjemniej
jakaś na gmailuale ja sama nie korzystam z tego dobrodziejstwa więc nie pomogę, dziewczyny chyba wyniki pomiarów wprowadzają itp
co do orgazmu - u mnie dokładnie to samo.. Noooo raz na ruski rok może w jakieś "dobrej" pozycji się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 13:52
-
czirisz wrote:Błekitna też bym przełożyła, przy tej wielkości wizyta za pare dni to za krótko.
Dziewczyny co Wy tak nie uzupełniacie tabelki, ja tak lubie sobie popatrzeć jak to u każdej z nas sie rozwija
Ciekawa też jestem ile osob tak naprawdę nas tu jest, bo jest sporo nickow, które sie nie udzielają, albo nie chcą się udzielać. Nie mówię oczywiście o tych osobach, które rzadziej wpadają, bo co by nie było cały czas są z nami. Wiadomo życie w realu pochłania czas.
A my coraz bardziej zżywamy się ze sobąfaaaaaaajnie
Aj musze tam w konu pierszy raz wejsc, dobrze ze przypomnialas. Tylko na to trzeba miec czasjak mam to ostatnio spie albo dom ogarniam...nadrabiajac ostatni muesiac
-
malaczarna07 wrote:a ja jakoś nie odczuwam, żeby orgazm w ciąży był lepszy albo coś... chociaż ja osobiście czuję się bardziej atrakcyjnie - piersi wreszcie w odpowiednim rozmiarze
hehe
-
kr0pka wrote:Jakaś Nystatyna - pierwsze słyszę
Jedyne co mi przychodzi go głowy to wczorajsze zabawy z psem i przeciąganie siè z nim zabawką, ja go tak podnoszę nawet ale ze tak powiem z jego pomocą wiec nie to ze go dzwigam.. no cholera go wie.. oby siè nie powtarzało choć dzis po wzierniku i macanku to pewnie cos jeszcze bedzie
kropka, Ty spokojnie, uwazaj...bez szalenstw
Nystatyna jest ok
-
AnnaE. wrote:A ja kiedyś pytałam co to za tabelka ale nikt mi nie odpowiedział i nie mam nadal pojęcia o co chodzi
) Jest data kolejnej wizyty u ginekologa, termin porodu.
-
Mi nic nigdy nie mowil o poloznej...a powiedzcie mi jak u was z tym usg co wlasnie mierzy sie przeziernosc karkowa kosc nosowa itd. To lekarz was sie pyta czy z marszu jest ze tak powiem normalne ze sie to robi czy wasz wiek juz wymaga tego? Bo u mnie znajome tego chyby nie robily bo nie chcialy tych testow itd...ja tez znie bede robila Papa itp ale usg tak. Wiec ja myslalam to normalnie sie powinno zrobic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:47
-
Dziewczyny z tego co pamiętam to tabelkę założyła kark
Ja mam sporo czasu, więc jeśli ktoś chce hasło i link to wyślijcie mi zaproszenie tutaj
Tabelka jest widoczna tylko dla nas, bo po co ktoś z zewnątrz ma czytać wszystkie info.
Co do listy na stronie 40. Magdzia wystarczy, że w linku u góry zamiast strony 328 wpiszesz 40 i będzie(ostatnie liczby to po prostu numery stron)
Wczoraj Wam mówiłam, że mdłości brak a dziś umieram(
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018