MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pochwale się :p chociaż moja najs teściowa juz mnie postraszyla ze w ciazy to inne kolory wychodzą albo włosy się pala :p
-
To znowu ja pomęczę tym dopplerem. Mam takie urządzenie co pokazuje od razu częstotliwość. Moja to 79 uderzeń. Znajduję po całym brzuchu mnóstwo tętnic, które biją właśnie takim rytmem. Raz na kiedy znajduję bicie 125-127 uderzeń. To może być dziecko? Nie za wolne te uderzenia?Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Mój widocznie z tych niebiegających, ale śmieszne uczucie, bo z lewej strony bardziej mi brzuch wystaje i myślę, że tam dzidziuś mieszka. Jak tam doppleruję to słychać takie jakby przemieszczanie, jakby coś się tam ruszało. Ale nie jelita, bo znam dźwięk jelit (wartiatka dopleruję się codziennie) i tylko z lewej strony takie ruszania.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Masakra dziewczyny.. dawno siè tak zle nie czulam.. juz kolo 15 zaczelo mnie mdlic i byc slabo.. jak wychodzilam z pracy to juz chyba bylam blada jak sciana bo siè kumpel pytał co mi.. w autobusie prawie zemdlałam.. naprawdę cud, ze się tak nie stało.. padlam na kanape i leżę.. pieseł niestety musi poczejać aź mój K wróci z pracy, aż mi żal biedaka bo to jeszcze z godzina czekania na spacer.. coś pechowy dzis ten dzień
a i ciśnienie 109/56
-
Wrocilam właśnie od lekarza rodzinnego i musze Wam sie wyzalic jaka jestem wściekła. Nie dosyć ze się spóźnił 40 minut to jak weszłam to po 30 sekundach wyszłam i mnie wysmiał ze w taką pogodę to nie możliwe żebym była przeziebiona nawet mnie nie zbadał i powiedział ze mam wziąć paracetamol i cos do psikania do gardła i do widzenia. To było wszystko co mi powiedział!
-
Przeżyłam Ufff nawet mnie Pani wykrecila na jutrzejsze chrzciny :p ale ciężko było mi potem już wysiedziec tak zglodnialam ze dobrze ze maczek był na przeciwko bo bym chyba z głodu umarła.:p
-
Marynia991 wrote:Wrocilam właśnie od lekarza rodzinnego i musze Wam sie wyzalic jaka jestem wściekła. Nie dosyć ze się spóźnił 40 minut to jak weszłam to po 30 sekundach wyszłam i mnie wysmiał ze w taką pogodę to nie możliwe żebym była przeziebiona nawet mnie nie zbadał i powiedział ze mam wziąć paracetamol i cos do psikania do gardła i do widzenia. To było wszystko co mi powiedział!
-
Marynia991 wrote:Wrocilam właśnie od lekarza rodzinnego i musze Wam sie wyzalic jaka jestem wściekła. Nie dosyć ze się spóźnił 40 minut to jak weszłam to po 30 sekundach wyszłam i mnie wysmiał ze w taką pogodę to nie możliwe żebym była przeziebiona nawet mnie nie zbadał i powiedział ze mam wziąć paracetamol i cos do psikania do gardła i do widzenia. To było wszystko co mi powiedział!
Anita12 lubi tę wiadomość
-
Anita12 wrote:Bardzo fajne. Jestem ciekawa takich z pasem pod brzuch. Moje mają szeroki pas na brzuch.
Ja wczoraj kupilam w second handzie jeansy wlasnie z guma rozciagana pod brzuchem zamiast pasa na brzuch. Fajne takie boyfriendy poprzecierane. Mam z poprzedniej ciazy takie z HM z pasem i mi caly czas zjezdzal i z brzucha i z pupy i sie zdenerwowalam na nie. Myslalam, ze te z pasem pod beda lepsze ale dzis po calym dniu niestety rozbolalo mnie podbrzusze i musialam zdjac. Jak stoje to jest ok ale jak siedze to mnie ten pas uciska a przeciez to dopiero 12tydz wiec brzuszek jeszcze niewielki. Najlepsze sa legginsy z panelem na brzuch z HM najwygodniej mi w nich
-
fantasmagoriia wrote:kurcze nigdy nie miałam płaskiego brzucha, a teraz to w ogóle ciąża spożywcza, a niektóre z Was już mogą coś zobaczyć..a ja będę musiała poczekać aż będę wielorybem, żeby dzidzia się przez tłuszcz przebiła
-
Marynia991 wrote:Ja jak wyszłam to nie wiedziałam co się ze mna dzieję i w którą stronę mam iść... Wyszlam i dopiero do mnie doszło ze mogłam skargę złożyć ale pewnie i tak by nic z tym nie zrobili....