MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_ wrote:Lista długa obstawiam pół na pół, poprostu siusiaka szybciej widać :p
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo mnie właśnie teściowa dzwoniłą, że nie przyjadą jutro do Kajtusia na urodziny, bo jej brat przyjeżdża. Mają wpaść na chwilę w niedzielę.
Chyba też nie będę przyjeżdżać na ich imprezy wtedy kiedy mnie zapraszają, kiedy mają być goscie i tort, tylko dzień później
Mam wkurwa jak nie wiem, normalnie chyba jakąś starą szmatę znajdę i podrę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 19:23
-
Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli ktoś ma macie w tylozgieciu i jest we wczesnej ciąży to lekarz może ta macie ręcznie 'nastawiac '? Moja koleżanka tak miała, nastawial jej, podobno bardzo bolalo a po dwóch tygodniach sie okazało że płód od tygodnia nie żyje
-
kark wrote:Do mnie właśnie teściowa dzwoniłą, że nie przyjadą jutro do Kajtusia na urodziny, bo jej brat przyjeżdża. Mają wpaść na chwilę w niedzielę.
Chyba też nie będę przyjeżdżać na ich imprezy wtedy kiedy mnie zapraszają, kiedy mają być goscie i tort, tylko dzień później
Mam wkurwa jak nie wiem, normalnie chyba jakąś starą szmatę znajdę i podrę.Dominik
-
misia_ wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli ktoś ma macie w tylozgieciu i jest we wczesnej ciąży to lekarz może ta macie ręcznie 'nastawiac '? Moja koleżanka tak miała, nastawial jej, podobno bardzo bolalo a po dwóch tygodniach sie okazało że płód od tygodnia nie żyjeDominik
-
MatyldaG wrote:Ja mam tyłozgięcie macicy ale pierwsze słyszę o nastawieniu
-
Znając mnie też bym się wymigala jak chce to niech sama gdzieś wnuczka na urodziny zabierze jak nie mogła pojawić się w terminie.
Co do tyłozgięcia jeszcze mnie żaden lekarz nigdy nie powiedział ze to się nastawia tylko żeby się poprostu nie przejmować. Nie wiem czy dałabym sobie coś takiego zrobić jeszcze w ciąży przecież to jakby wewnętrzny uraz mechaniczny -
Przecież w ciąży to się samo powinno prostowac.
Ale może ona jest jakimś ciężkim przypadkiem pamiętam że u niej przy becie 3 tysiące nie było widać nawet pęcherzyka i lekarz właśnie mówił że to przez tyłozgięcie.. Dopiero później się pokazał odrazu z zarodkiem. -
misia_ wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli ktoś ma macie w tylozgieciu i jest we wczesnej ciąży to lekarz może ta macie ręcznie 'nastawiac '? Moja koleżanka tak miała, nastawial jej, podobno bardzo bolalo a po dwóch tygodniach sie okazało że płód od tygodnia nie żyje
-
nick nieaktualnyNo niestety, w niedzielę wiedzą, że jest impreza dla mojej części rodziny (niestety i ja i mąż mamy po 3 braci żonatych albo zaręczonych) i myślę, że mogli to z premedytacją zaplanować
A najgorsze jest to, że to już trzeci raz. Na 6tych urodzinach córki, na 7mych urodzinach córki, teraz na 2gie urodziny syna.
Powiedziałam mężowi, żeby sobie dzwonił i z nimi gadał - albo jutro wpadną albo w niedzielę dostaną w progu ciasto zapakowane, zrobię im zjebkę przy wszystkich i zamknę drzwi. A potem albo ich więcej nie zaproszę albo sama będzie przychodzić na ich imprezy dzień wcześniej albo dzień później.
Najbardziej mnie boli to, że u dzieci brata mojego męża zawsze są na urodzinach, nigdy sobie niczego nie wymyślają, a jak siedzą to po 3-4h, a nie jak u nas 40 minut, torta z łachą wielką i jak najszybciej do domu wracać...
Kurna, aż mnie brzuch zaczął boleć z nerwów.
Znacie jakiś dobry film na odstresowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 20:32
-
nick nieaktualnyJa się dowiedziałam pół roku temu, że mam tyłozgięcie
Dwie ciąże przechodziłam o tym nie wiedząc, teraz trzecia i nikt mi nic nie nastawiał. W necie czytałam tak jak pisze befra, że samo się nastawi na "poprawną" pozycję, a potem wróci do punktu wyjścia
befra lubi tę wiadomość
-
misia_ wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli ktoś ma macie w tylozgieciu i jest we wczesnej ciąży to lekarz może ta macie ręcznie 'nastawiac '? Moja koleżanka tak miała, nastawial jej, podobno bardzo bolalo a po dwóch tygodniach sie okazało że płód od tygodnia nie żyje
Z tego co mi wiadomo, ręczne nastawianie to już praktyka średniowieczna.. a tym bardziej w ciąży!!! Ciekawa jestem czy lekarz uprzedził pacjentkę o ryzyku.... Nie mniej trudno powiedzieć, czy obumarcie ciąży wiąże się z tym zabiegiem skoro ciąża obumarła dopiero tydzień po nastawianiu.. no ale specjalistą nie jestem. -
Kark weź się nimi nie przejmuj, nie chcą przyjść to nie jeszcze z łaska się będziesz prosić.. A może chodzi o to że nie chcą się widzieć z resztą rodziny i dlatego chcą przyjść w innym dniu..
Ja teraz oglądam z moim chlopem serial ,, The Fall '' z Dornanem znaczy Grejem :p zaczynamy od pierwszego sezonu z 2013r, wcześniej tego nie oglądałam ale nawet mnie wciągnęło.. Tylko czasem zamykam Oczy jak dusi te kobiety
kark lubi tę wiadomość
-
Na wkurzenie najlepszy maraton przyjaciół
kr0pka, kark lubią tę wiadomość
-
Człowiek sobie krótką drzemkę utnie a tu już tyle naskrobane
Borsuczku ale masz fajnego wstydzioszka
Balladyna ja w 12tyg miałam największe mdłości no i jeszcze trochę się utrzymują
Ja jutro z ranca mam prenatalneJuż się nie mogę doczekać.
Magdzia88, kr0pka, borsuk, czirisz lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g