MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak lekarz lekarzowi nie równy...
Anita ładna ta Twoja gwiazda Jagódka teraz się tak przyglądambo wreszcie na lapka weszłam a na tel to niewyraźnie widać..
Chloet ja jak Polegne w dzień to już potem mogę spać cały dzieńa potem jestem jak zwłoki
Anita12, chloet lubią tę wiadomość
-
My też już po prenatalnych
Wygląda na to że wszystko jest tak jak powinno być, no i już wiemy że synek i raczej lekarz nie przewiduje innej możliwości. Mamy 73 mm wzrostu i waży jakoś koło 70 gram (chyba bo z wrażenia to już nie pamiętam dokładnie), tętno 153. Łożysko u mnie z przodu więc wygląda na to że na jakieś ruchy to jeszcze poczekam trochę. No ale na pocieszenie dostaliśmy 10 zdjęć do oglądaniaMatyldaG, anuschka, milagro, kr0pka, misia_, Mimi86, Marynia991, borsuk, m@rtynka, Anita12, czirisz, kark, Fipsik, jenny88, Klarcia, taka_ja, fantasmagoriia, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
male_m wrote:My też już po prenatalnych
Wygląda na to że wszystko jest tak jak powinno być, no i już wiemy że synek i raczej lekarz nie przewiduje innej możliwości. Mamy 73 mm wzrostu i waży jakoś koło 70 gram (chyba bo z wrażenia to już nie pamiętam dokładnie), tętno 153. Łożysko u mnie z przodu więc wygląda na to że na jakieś ruchy to jeszcze poczekam trochę. No ale na pocieszenie dostaliśmy 10 zdjęć do oglądania
Poka!!
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
fantasmagoriia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c59d8b22e297.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/093c262105e5.jpg
Zaraz wszystko przeczytam co napisałyście, ale nie mogę się doczekać żeby się pochwalićwszystkie parametry w normie
płci nie było widać, więc jest sugestia na dziewczynkę
ależ kamień z serca! strasznie się bałam. W ogóle badanie było o 7 rano, więc czas kiedy jeszcze śpię- maleństwo wszystkie pomiary na spokojnie, dopiero jak doktor zaczął naciskać żeby serce z każdej strony obejrzeć to zaczęło wyciągać nogi
strasznie fajny widok
Śliczne maleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 07:07
fantasmagoriia lubi tę wiadomość
-
male_m wrote:My też już po prenatalnych
Wygląda na to że wszystko jest tak jak powinno być, no i już wiemy że synek i raczej lekarz nie przewiduje innej możliwości. Mamy 73 mm wzrostu i waży jakoś koło 70 gram (chyba bo z wrażenia to już nie pamiętam dokładnie), tętno 153. Łożysko u mnie z przodu więc wygląda na to że na jakieś ruchy to jeszcze poczekam trochę. No ale na pocieszenie dostaliśmy 10 zdjęć do oglądaniaCo tam ruchy, najważniejsze że wszystko z maleństwem dobrze
kark lubi tę wiadomość
-
http://www.opowiastka.com/najpotezniejsze-naturalny-srodek-na-opuchniete-nogi/?utm_content=buffer22930&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Może się komuś przyda. Na opuchnięte nogi pietruszka. Ja już teraz czasem mam z tym problem a pod koniec ciąży pewnie będzie jeszcze gorzej. Puchną Wam już nogi? Ja już raz się ratowałam naprzemiennym prysznicem tak miałam opuchnięte.
-
Witam się z Wami w II trymestrze
Piękna sobota się zapowiada!
Życzę Wam cudownego dniam@rtynka, Magdzia88, befra, kr0pka, czirisz, MatyldaG, anuschka, Anita12, jenny88, Mimi86, Marynia991, chloet, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
a gdzie tam śpią, ja na nogach od 6coś ale zanim się z kanapy po śniadaniu zwlokłam to trochę minęlo, zaraz spacer z psem jakis krotki poki co
Mi nie puchną poki co ale puchnięcie to tez czesto objaw, ze pijesz za mało wody, moze w tym tkwi problemmaggdax lubi tę wiadomość
-
Ja przyznaje bez bicia ze dopiero wstałam ale w nocy miałam takie wzdęcia i gazy ze się ciągle budzilam nawet mnie brzuch bolał jak np przełożyłam się z prawej na lewą i czułam ze moje wszystkie wnętrzności muszą się na nowo ułożyć okropienstwo
-
A na 11 jedziemy na chrzciny wiec zaraz musze iść się odstawić jak babcia w Boże cialo
-
nick nieaktualny
-
Spoko pół godzinki mi na relaksie starczy wkoncu uczesana jestem od wczoraj :p
Balladyna lubi tę wiadomość