MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To jeszcze zdjęcia z wizyty jak już udało mi się wymyślić jak je tu dodać
Ciągle nam to nasze język wystawiało i chyba na tym trochę to nawet widać:
A to ze stópkami lubię najbardziej chociaż wiele to na nim nie widać
Magdzia88, Fipsik, Paolina91, kr0pka, befra, Anita12, julllla, Czarnuszka, m@rtynka, fantasmagoriia, czirisz, Tosia 1981, misia_, Klarcia, MatyldaG, tinaa22, Athia, kark, borsuk, Marrtusia, Nelus, Mimi86, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Hej ja juz po prenatalnych
Wszystko jest dobrze. Maluch ma 66mm. Przeziernosc 1,6 i bardzo małe ryzyko trisomii. No i jak to dr powiedział wstepnie- bedzie lalka bo nic nie sterczy
Zaraz przesle fotke lali
A i ja juz dzis nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam pierwsze ubranko
Co do wagi to ja juz 2,5 kg przytyłam mimo mdłości i wymiotów ;/Magdzia88, male_m, Anita12, chloet, m@rtynka, anuschka, czirisz, Tosia 1981, misia_, Fipsik, MatyldaG, kark, Marrtusia, Mimi86, taka_ja lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Fipsik ja niby w normie a i tak czuję się jak wieloryb
szczególnie jak zalegnę na kanapie i mam się podnieść albo przewrócic na drugi bok
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
Magdzia88, Anita12, m@rtynka, fantasmagoriia, czirisz, Tosia 1981, misia_, kr0pka, Klarcia, Fipsik, MatyldaG, kark, borsuk, Marrtusia, Mimi86 lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Błękitna my po prenatalnych kupiliśmy kilka ubranek : ))
Milagro super że wszystko dobrze!
male_m woow! Te zdjęcie z stópkami robi wrażenie! :*
Co do wagi to ja nadal 1.5kg na minusie, ale teraz już waga nie maleje. Jem w miarę normalnie, a słodycze to uwielbiam!Magdzia88, male_m, milagro lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Anita12 wrote:Co do tego pocieszenia, to rzeczywiście niespodzianka. U mnie za jedno zdjęcie płaci się 10 zł, to przy 10 szt już jest jakiś wydatek.
a 3d w ogóle na normalnym papierze foto w rozmiarze 9x13..
male_m boskie stópki -
misia_ wrote:Małe_m super te fotki
Przynajmniej Twój już przypomina człowieka bo u mnie to ostatnio jeszcze jakieś ufo było
Powoli zaczynaJak z pierwszego USG wysłałam zdjęcie mężowi to powiedział że fajnego alienka mam w brzuchu
Twoje też pewnie już coraz bardziej jak człowiek będzie wyglądać
-
Witam się drzemce
dwugodzinnej
Popularny ten 19 wrześniaKlarcia lubi tę wiadomość
-
Jestem w szoku, że lekarze biorą kasę za wydrukowanie zdjęcia z USG. Ja u mojego gina (ordynatora) płacę za wizytę 100 zł, mam w tym wizytę i USG, ostatnio jak miałam prenatalne to też zapłaciłam 100 zł bo tylko tyle bierze od pacjentek bez względu jakie badanie robi. I specjalnie wychwytuje fajne ujęcia by strzelić fotkę a następnie drukuje kilka tj. 3-4 zdjęcia na kartce A4.
Co do przybierania na wadze to u mnie 1 kg na +. Mam spory apetyt ale staram się nad nim panować. Uwielbiam ogórki kiszone, mogłabym je jeść cały czasWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 15:32
kark lubi tę wiadomość
-
U mnie waga idzie bo ciągle zapycham mdłości i wymioty
Ale teraz przez biegunkę i przez ostatni tydzień nic mi nie wchodzi praktycznie, to dużo mniej jem. W nocy też już mnie nie mdli, więc w nocy też już nie jem. Mam andzieję, że poprostu teraz nie będę tyła przez kilka tygodni i mnie dogonicie z wagą
-
Hej ostatnio jestem mniej aktywana ale caly czas cos sie dzieje znowu plamienia sie pojawiły i troche schizowałam .Pare dni temu znalazlam fajna akcje pewnego sklepu dzieciecego w którym mozna było zrobic bezpłatne usg 4D wiec oczywiscie skorzystałam z okazji pan doktor stwierdził ze z malenstwem jest wszystko ok i mam pelno fotek i plytke CD ( troche zrekapesowało mi to badania prenatalne na których sie troszke rozczarowałam ) niestety plec dalej nieznana a po cichu na to liczylam . Co do zakupów to juz sie nie moge oprzec i kupiłam w pepco sliczny kombinezonik z polaru .
Magdzia88, kark lubią tę wiadomość
-
Athia wrote:Hej ostatnio jestem mniej aktywana ale caly czas cos sie dzieje znowu plamienia sie pojawiły i troche schizowałam .Pare dni temu znalazlam fajna akcje pewnego sklepu dzieciecego w którym mozna było zrobic bezpłatne usg 4D wiec oczywiscie skorzystałam z okazji pan doktor stwierdził ze z malenstwem jest wszystko ok i mam pelno fotek i plytke CD ( troche zrekapesowało mi to badania prenatalne na których sie troszke rozczarowałam ) niestety plec dalej nieznana a po cichu na to liczylam . Co do zakupów to juz sie nie moge oprzec i kupiłam w pepco sliczny kombinezonik z polaru .
Dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze. Mnie plamienia ustały ale wizyta dopiero w środę
-
W gdansku sklep Akpol baby fakt ze trzeba było rano wstac odstac swoje w kolejce do rejstacji a pozniej czekac na USG (1 osoba 15 minut) oraz kupic jakis drobiazg ale akcja super i jestem zadowolona bo wiem ze wszystko jest ok
A oto mały kosmita CRL 7.93cm serduszko pykalo 153
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 17:42
Magdzia88, Anita12, anuschka, Tosia 1981, Paolina91, czirisz, kr0pka, kark, borsuk, Klarcia, MatyldaG, misia_, Fipsik, Mimi86, m@rtynka, taka_ja lubią tę wiadomość