MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Balladyna zobaczysz że po prenatalnych 3/4 Twoich nerwów zniknie
i głowa do góry przecież musi być dobrze!
czirisz lubi tę wiadomość
-
Aaa o rozmawiałam z mama dzieciaków i mówiła ze przytyla w ciąży 37 kg :p nie wiem czy zauważyła moje przerażenie w oczach :p
-
Balladyna wrote:Dzięki dziewczyny! Stresuje się wtorkowymi prenatalnymi i może od tego jest tak źle. Mąż też na mnie nawrzeszczał. Panikara ze mnie straszna.
Balladyna lubi tę wiadomość
-
No ku*wa bo inaczej nie mogę!
Obudziłam się przed 5 rano, a w głowie- dlaczego mam taką rozbieżność między terminem porodu z usg a z @.
Poszłam po kartę cięży a tam mi stara raszpla zamiast termin ostatniej @ wpisać 3 czerwca to wpisała 26 czerwca!! I wszystko ku@wa jasne!! A ja głupia naiwna tego nie sprawdziłam. Termin z @ obliczony miałam na ovufriend,a w karcie sprawdziłam tylko czy mi wszystkie wyniki wpisała
Na wynikach z prenatalnego badania tak samo jeden termin to 2.04 a drugi 9.03.
Teraz mam pytanie, wystarczy, że to skoryguje przy następnej wizycie? Czy to może być jakiś problem?
Tak się zestresowałam, że już nie zasnęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 05:52
-
Borsuczki spokojnie papier wszystko przyjmie poprawi Ci napewno
-
Ja piernicze. Cóż za noc ;/
Nie spalam praktycznie wcale, najpierw standard bo nie mogłam usunąć a potem wiercenie do 3 w nocy, kilka wycieczek do kibla, Wkoncu zglodnialam zjadłam banana bo był pod reka, otwarlam okno bo mi za gorąco było i chyba jakoś usnelam..ale tobyla tragiczna noc -
Hej. Witam sie w 14 tc i II trymestrze. Nareszcie ☺. I nawet dzisiaj mi energia dopisuje wiec sprzatan czyszcze myje. Ja wiem niedziela, nie wypada ale do tej pory lezalam plackiem bo nie mialam na nic sily i trzeba porządnie wysprzątać.
MatyldaG, Paolina91, Marrtusia, Anita12, m@rtynka, kr0pka, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Ja nie moge smazonego ani nic ciezkiego.Jade na kanapkach z serkiem almette,kisielu,samych ziemniakach i drozdzowkach. W zeszlym tygodniu zjadlam salatke z maca z tlustym sosem i pozniej trzy dni umieralam. Wczoraj zjadlam bulke z maslem i pomidorem i dzisiaj umieram po tym pomidorze.Do picia tylko woda,nawet po slabej herbacie jest mi zle.Zazdroszcze Wam,ze mozecie sobie zjesc jajka z boczusiem na sniadanie.Jestem u rodzicow,mama robi na obiad pomidorowke i gotowanego kurczaka z warzywami.Mam wielka nadzieje,ze nie bede sie meczyla po tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 11:30
-
Fipsik wrote:Next świetne mają ubranka
Witam w niedziele, kiedy ja Was nadrobie...zaraz do pracy na 2h i po poludniu znowu.
Pewnie zaczne Was wnikliwie czytac jutro po sniadaniu i zaczne w koncu zaznajamiac sie z tabelka google
Milego dnia:) Lezec i pachniec, odpoczywac, nic nie robic -
http://sklep.herbapol.krakow.pl/pl/herbatki-funkcjonalne/513-herbatka-fix-dla-kobiety-w-ciazy.html
QUOTE=Marrtusia]Ja nie moge smazonego ani nic ciezkiego.Jade na kanapkach z serkiem almette,kisielu,samych ziemniakach i drozdzowkach. W zeszlym tygodniu zjadlam salatke z maca z tlustym sosem i pozniej trzy dni umieralam. Wczoraj zjadlam bulke z maslem i pomidorem i dzisiaj umieram po tym pomidorze.Do picia tylko woda,nawet po slabej herbacie jest mi zle.Zazdroszcze Wam,ze mozecie sobie zjesc jajka z boczusiem na sniadanie.Jestem u rodzicow,mama robi na obiad pomidorowke i gotowanego kurczaka z warzywami.Mam wielka nadzieje,ze nie bede sie meczyla po tym[/QUOTE]
Ja lece na serkach Philadelphia , na gore liscie szpinaku, pomidor i rzodkiewka...ewentualnie zamiennie rwarog poltlusty jak dostane w polskim sklepie jakis ok.
a propos nerbaty,kupilam w polskiej aptece internetowej nerbatke z herbapolu dla ko iet w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 11:53