MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zajadam mdłości oczywiście tym czym mogę
No i efekt jest w postaci kg
Suchary też zajadam jak mam kryzys i nic mi nie wchodzi. My dziś mamy grilla urodzinowego mojego M więc czeka mnie trochę szykowania
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
ja tez jem mietuski jak mnie mocno mdli np w poczekalni do lekarza, do pobrania, krwi, w sklepie a wczoraj nawet w kosciele musialam wyciagnac - one mi ratuja zycie. I mam ochote na wszystko i na nic jednoczesnie, wczoraj przy obstawionym stole potrafilam zjesc naraz sledzia, ciasto i arbuza. Jakis czas temu musialam ochote na wszystko co kwasne ogorki, kapusniak, teraz zjadam jedna czekolade z wedla truskawkowa dziennie i to na raz, potem cierpie na wzdecia, ale z dwojga zlego wole miec wzdecia niz wymiotowac
-
Co do siemienia i mięty ja od tego tygodnia zaczęłam pić codziennie, siemię nawet 2 razy dziennie czasem i od razu lepsze trawienie. Ok dalej się zdarzają wzdęcia i zaparcia ale juz mniej, nawet waga mi trochę spadła, podejrzewam właśnie, że dlatego, że poprawiło się trawienie. A i błonnik zaczęłam pić też prawie codziennie i nie planuję przestawać. Tabletek z błonnikiem bym nie brała ale mam taki zwykły do picia i daje radę.
Jedyne co trzeba pamiętać przy siemieniu to żeby nie brać go w tym czasie co leków np bo utrudnia wchłanianie.
Ja dziś zaszalałam, pierwszy raz w życiu rybę robiłam (nie licząc łososia), pstrąg w pomarańczach, sałatka, mmmm jak mi dobrzea na wieczór planuję śliwki zapiekane pod kruszonką i z lodami waniliowymi, a co
-
A co do ciuchów, to moja ma nowe tylko jak dostanie od kogoś. Jestem wierna mojemu lumpkowi, a nawet wręcz uzależniona. H&M, Next, BabyClub, wiele innych. Prane tysiąc razy, nic się nie dzieje, wyglądają często jak nówki, nikt w takich samych nie chodzi (taki minus pepco, w przedszkolu połowa chłopców ma te same dresy) i przede wszystkim cena. Jak się młoda obesrała po szyję, to żal nie było wyrzucać śpiochów za 2zł
A masz takie nówki za 30zł to zapierasz, odplamiasz, pierzesz, zanim fuj to jeszcze strata czasu
Obecnie ma więcej ciuchów ode mnie. Nawet rajstopy tam są lepsze niż te polskie, bo te nasze zaraz się rozciągają na tyłku i mechlą. I drugie już nie ponosi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 15:51
borsuk lubi tę wiadomość
-
No właśnie muszę sobie kupić koper włoski w końcu
W Rossmanie ostatnio widziałam herbatke ziołową koper włoski, anyż i coś jeszczr, nawet zastanawiałam się czy nie wziąćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 17:59
-
Tosia 1981, Fipsik, m@rtynka, Marrtusia, taka_ja, kr0pka, Paolina91 lubią tę wiadomość
-
Balladyna może jedź na IP, ja tak miałam z Jagodą to się okazało, że mam zapalenie żołądka i dostałam leki. Jak Ci się nie polepszy jutro to lepiej zajrzeć do lekarza. Co innego mdłości i wymioty, a co innego ostry ból żołądka. Serio. Dostałam kroplówkę z lekiem, a potem tabletki do domu jak przestałam wymiotować nawet wodą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 19:22
MatyldaG lubi tę wiadomość