WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    male_m wrote:
    To jeszcze zdjęcia z wizyty jak już udało mi się wymyślić jak je tu dodać :)

Ciągle nam to nasze język wystawiało i chyba na tym trochę to nawet widać:
    Unbenannt-2.jpg

A to ze stópkami lubię najbardziej chociaż wiele to na nim nie widać :)
    Unbenannt-1.jpg
    Ale ślicznosci <3

A co do pokazywania języka to nasz ten nam wczoraj pokazał :)

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milagro wrote:
    Hej ja juz po prenatalnych :) Wszystko jest dobrze. Maluch ma 66mm. Przeziernosc 1,6 i bardzo małe ryzyko trisomii. No i jak to dr powiedział wstepnie- bedzie lalka bo nic nie sterczy :) Zaraz przesle fotke lali :)
    A i ja juz dzis nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam pierwsze ubranko ;)

Co do wagi to ja juz 2,5 kg przytyłam mimo mdłości i wymiotów ;/
    No to gratuluje :) i bardzo się cieszę że wszystko z maleństwem jest dobrze :)

milagro lubi tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Athia wrote:
    W gdansku sklep Akpol baby fakt ze trzeba było rano wstac odstac swoje w kolejce do rejstacji a pozniej czekac na USG (1 osoba 15 minut) oraz kupic jakis drobiazg ale akcja super i jestem zadowolona bo wiem ze wszystko jest ok :)

A oto mały kosmita CRL 7.93cm serduszko pykalo 153 <3

4ca13f7ed7b6e5cdmed.jpg

3d5fa7e1a86ef5a8med.jpg

8697cc6110bd7f22med.jpg
    Uwielbiam takie zdjęcia <3

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Język super :D

W Pepco są suuuper słodkie rzeczy, ale niestety jakość kijowa. Prawda jest taka, że z ciucheksu po 20 praniach body są takie jak kupowałyśmy, a po 3 praniach pepcowych bodów są do wywalenia :/ Dlatego ja mimo, że do Pepco mam 3 minuty na nogach to nie kupuję tam często.

Athia, super akcja :)!

Ja płącę też zawsze 100zł, w tym zawsze usg i do tego wydruk. Jak była fasolka to było jedno zdjęcie, jak już koło 10 tygodnia to mam 3 zdjęcia, a z prenatalnych mam 8 zdjęć :) Nawet jak miałam krwiaki i to była nieplanowana-niepłatna wizyta to dostałam 2 zdjęcia krwiaka i 2 maleńkiej ;)

• Kejma86 Debiutantka

Wysłany: 3 września 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam póki co 1 kg na plusie, apetytu nie mam raczej i jem bo muszę ale coraz bardziej urozmaicam sobie posiłki.mdłości już prawie minęły chociaż tak średnio co drugi dzień mnie dopada po czymś i wymiotuję.ostatnio chodziła za mną ogórkowa i zrobiłam cały gar, 3 dni jadłam ale byłam szczęśliwa :)

Kejma86

w57vs65gunf2e1i6.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna i znowu zamiast odpoczywać to miałam przygody.. próbowałyśmy z sąsiadką złapać zbłąkanego yorka.. chwała Bogu, że po pol godziny ścigania zjawili się właściciele bo już miałam wizję zdrapywania go z jezdni na Źołnierskiej. Mam nadzieję tykko, że nie zaszkodziłam sobie a raczej dziecku.
    Ale znieczulica ludzka jest wkurwiająca strasznie.. na kilkanaście osób, które go minęły nikt oprócz jednej starszej babeczki nie zwrócił nawet na niego uwagi.. a jedną babeczke jak poprosiłyśmy o pomoc to uslyszałam "a co ja mogę pomóc.. to nie mój pies..".. nie wttrzymałam, usłyszała taką wiązankę, że do końca życia mnie popamięta..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • tinaa22 Koleżanka

Wysłany: 3 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam narazie -1kg także się cieszę, ale ja mam wrażenie, że brzuch już jest duży i że jakoś szybko rośnie. Co do mdłości i innych dolegliwości to ustapiły, mam nadzieje, że na jak najdłużej.

Zdjęcia dzieciaczków super, zazdroszcze bo z mojego ostatniego usg to średnio coś widać, chyba że źle patrzę :p

0d1yskjo7vuchg9e.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierd***ę kolejny noworodek pijany.. 3 promile.. co za tępe cipy...

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam koszmarny dzień. Jestem pełna złych przeczuć,a w dodatku rzygam jak kot caly dzień.

Misia ❤ 25.03.2017
    Ciąża biochemiczna 05.03.2018
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda nie nosi już bodziaków, ale bluzeczki, getry, sukienki ma z pepco i nosi już kilka miesięcy, prane wielokrotnie i nadal dobrej jakości, więc ja na Pepco nie narzekam.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna może to stres przed wizytą :) Jesteśmy w ostatnim tygodniu 1 trymestru, skończy się i będzie tylko lepiej, zobaczysz :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna wrote:
    Ja dzisiaj mam koszmarny dzień. Jestem pełna złych przeczuć,a w dodatku rzygam jak kot caly dzień.
    Czemu zle przeczucia??? Ejjjj

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • blekitna Ekspertka

Wysłany: 3 września 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Oliwia była mała ro miałam body z pepco i faktycznie nie najlepsza jakość. Ja znalazłam w smyku ale przez stronę internetową smyk a body za 10 zl czasem jak ma się kod rabatowy to da się większe zakupy taniej zrobić. A jakość naprawdę dobra. Plus można zamówić odbiór paczki w sklepie wiec nie płacę za przesyłkę.

relgtv73dmdqbogo.png
    relg3e3kdmuh56z5.png
  • coffee Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak jak Flipsik nie narzekam na Pepco, sama mam kilka ciuchow plus skarpetki, bielizne itp i szczerze mowiac to nie widze zadnej roznicy ;) Wiadomo tak jak w kazdym sklepie moze zdarzyc sie cos gorszej jakosci ale w wiekszosci przypadkow na szczescie mozna to wyczuc przed zakupem ;)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejne dobre wiesci :) gratuluje
    balladyna co to za zle preczucia? wymioty to chyba nie jest zla oznaka? martwisz sie to ci dzidzius pokazje wymiotami ze tam jest i ma sie dobrze :)
    ponoc dobre jakosciowo rzeczy sa z H&M i pajace z next :)

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• male_m Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Ale ślicznosci <3

A co do pokazywania języka to nasz ten nam wczoraj pokazał :)

To nie tylko moje tak język wystawia :)

borsuk lubi tę wiadomość

noPip1.png

Synek, marzec 2017
  • unbelmished Ekspertka

Wysłany: 3 września 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię smyka bo co kupilam dziecku bluzkęlub jak byla mala miska body ze smyka to po pierwszym praniu robiły sie szmaty powyciągane z przekręconymi szwami. Lubilam ubrania z 5 10.15 ale juz coraz mniej sklepów jest. W c&a tez sa fajne jakościowo ciuszki z hm tez nie lubię bo tam nawet na doroslych to rakie cienkie i np mi spodnie szybko sie wycieraly w wielu miejscach. A obecnie kupuje malej kazde ubranie, majteczki i skarpetki w pepco i jest rewelacja, nie dosc ze tanio to dobrze mogę za to jej kupić więcej i ma dluzo bluzki czy spodnie z pepco. Jedne ma juz rok. I nawet troche nie sa sprane a bluzeczki gdyby nie to, ze brudzila je jedzeniem w przedszkolu to nadal super wyglądają. Maja gruby material i sa dobrze uszyte bo nie przekręcają sie po pranniu, ale każdy manswoja opinie.

Anita12, coffee lubią tę wiadomość

dc65414bb9.png

945e0541fc.png
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! Stresuje się wtorkowymi prenatalnymi i może od tego jest tak źle. Mąż też na mnie nawrzeszczał. Panikara ze mnie straszna.

Misia ❤ 25.03.2017
    Ciąża biochemiczna 05.03.2018
  • Anita12 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Język super :D

W Pepco są suuuper słodkie rzeczy, ale niestety jakość kijowa. Prawda jest taka, że z ciucheksu po 20 praniach body są takie jak kupowałyśmy, a po 3 praniach pepcowych bodów są do wywalenia :/ Dlatego ja mimo, że do Pepco mam 3 minuty na nogach to nie kupuję tam często.

Athia, super akcja :)!

Ja płącę też zawsze 100zł, w tym zawsze usg i do tego wydruk. Jak była fasolka to było jedno zdjęcie, jak już koło 10 tygodnia to mam 3 zdjęcia, a z prenatalnych mam 8 zdjęć :) Nawet jak miałam krwiaki i to była nieplanowana-niepłatna wizyta to dostałam 2 zdjęcia krwiaka i 2 maleńkiej ;)
    Ja w pepco kiedyś trafiłam bardzo dobrej jakości body. Po praniach nic się z nimi nie stało. Trzeba zawsze patrzeć na jakość. Przede wszystkim bawełna ale też w dotyku trzeba sprawdzić. Ja wtedy kupowałam na promocji i bawełna bawełnie nie równa. Długo przebierałam bo po prostu część tych rzeczy była sztuczna.

5djy3e3kz350t8w9.png
    ug37io4p9tkemmkz.png
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz po chrzcinach, wróciliśmy w sumie po.19 ale od razu musiałam zrobić sobie drzemkę taka byłam zmeczona po całym dniu przy stole. Ale dzieciaki kochane i grzeczne objadlam się jak swinia i wszystko byłoby ok gdyby kuzyni nie wzięli w obroty mojego męża i wrócił nabablony jak zakapior :/

Anita12, befra lubią tę wiadomość

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ