MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
male_m wrote:To jeszcze zdjęcia z wizyty jak już udało mi się wymyślić jak je tu dodać
Ciągle nam to nasze język wystawiało i chyba na tym trochę to nawet widać:
A to ze stópkami lubię najbardziej chociaż wiele to na nim nie widać
A co do pokazywania języka to nasz ten nam wczoraj pokazał -
milagro wrote:Hej ja juz po prenatalnych
Wszystko jest dobrze. Maluch ma 66mm. Przeziernosc 1,6 i bardzo małe ryzyko trisomii. No i jak to dr powiedział wstepnie- bedzie lalka bo nic nie sterczy
Zaraz przesle fotke lali
A i ja juz dzis nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam pierwsze ubranko
Co do wagi to ja juz 2,5 kg przytyłam mimo mdłości i wymiotów ;/i bardzo się cieszę że wszystko z maleństwem jest dobrze
milagro lubi tę wiadomość
-
Athia wrote:
-
nick nieaktualnyJęzyk super
W Pepco są suuuper słodkie rzeczy, ale niestety jakość kijowa. Prawda jest taka, że z ciucheksu po 20 praniach body są takie jak kupowałyśmy, a po 3 praniach pepcowych bodów są do wywaleniaDlatego ja mimo, że do Pepco mam 3 minuty na nogach to nie kupuję tam często.
Athia, super akcja!
Ja płącę też zawsze 100zł, w tym zawsze usg i do tego wydruk. Jak była fasolka to było jedno zdjęcie, jak już koło 10 tygodnia to mam 3 zdjęcia, a z prenatalnych mam 8 zdjęćNawet jak miałam krwiaki i to była nieplanowana-niepłatna wizyta to dostałam 2 zdjęcia krwiaka i 2 maleńkiej
-
ja mam póki co 1 kg na plusie, apetytu nie mam raczej i jem bo muszę ale coraz bardziej urozmaicam sobie posiłki.mdłości już prawie minęły chociaż tak średnio co drugi dzień mnie dopada po czymś i wymiotuję.ostatnio chodziła za mną ogórkowa i zrobiłam cały gar, 3 dni jadłam ale byłam szczęśliwa
-
Kurna i znowu zamiast odpoczywać to miałam przygody.. próbowałyśmy z sąsiadką złapać zbłąkanego yorka.. chwała Bogu, że po pol godziny ścigania zjawili się właściciele bo już miałam wizję zdrapywania go z jezdni na Źołnierskiej. Mam nadzieję tykko, że nie zaszkodziłam sobie a raczej dziecku.
Ale znieczulica ludzka jest wkurwiająca strasznie.. na kilkanaście osób, które go minęły nikt oprócz jednej starszej babeczki nie zwrócił nawet na niego uwagi.. a jedną babeczke jak poprosiłyśmy o pomoc to uslyszałam "a co ja mogę pomóc.. to nie mój pies..".. nie wttrzymałam, usłyszała taką wiązankę, że do końca życia mnie popamięta.. -
Ja mam narazie -1kg także się cieszę, ale ja mam wrażenie, że brzuch już jest duży i że jakoś szybko rośnie. Co do mdłości i innych dolegliwości to ustapiły, mam nadzieje, że na jak najdłużej.
Zdjęcia dzieciaczków super, zazdroszcze bo z mojego ostatniego usg to średnio coś widać, chyba że źle patrzę :p -
Ja pierd***ę kolejny noworodek pijany.. 3 promile.. co za tępe cipy...
-
Jak Oliwia była mała ro miałam body z pepco i faktycznie nie najlepsza jakość. Ja znalazłam w smyku ale przez stronę internetową smyk a body za 10 zl czasem jak ma się kod rabatowy to da się większe zakupy taniej zrobić. A jakość naprawdę dobra. Plus można zamówić odbiór paczki w sklepie wiec nie płacę za przesyłkę.
-
Ja tak jak Flipsik nie narzekam na Pepco, sama mam kilka ciuchow plus skarpetki, bielizne itp i szczerze mowiac to nie widze zadnej roznicy
Wiadomo tak jak w kazdym sklepie moze zdarzyc sie cos gorszej jakosci ale w wiekszosci przypadkow na szczescie mozna to wyczuc przed zakupem
-
kolejne dobre wiesci
gratuluje
balladyna co to za zle preczucia? wymioty to chyba nie jest zla oznaka? martwisz sie to ci dzidzius pokazje wymiotami ze tam jest i ma sie dobrze
ponoc dobre jakosciowo rzeczy sa z H&M i pajace z nextmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ja nie lubię smyka bo co kupilam dziecku bluzkęlub jak byla mala miska body ze smyka to po pierwszym praniu robiły sie szmaty powyciągane z przekręconymi szwami. Lubilam ubrania z 5 10.15 ale juz coraz mniej sklepów jest. W c&a tez sa fajne jakościowo ciuszki z hm tez nie lubię bo tam nawet na doroslych to rakie cienkie i np mi spodnie szybko sie wycieraly w wielu miejscach. A obecnie kupuje malej kazde ubranie, majteczki i skarpetki w pepco i jest rewelacja, nie dosc ze tanio to dobrze mogę za to jej kupić więcej i ma dluzo bluzki czy spodnie z pepco. Jedne ma juz rok. I nawet troche nie sa sprane a bluzeczki gdyby nie to, ze brudzila je jedzeniem w przedszkolu to nadal super wyglądają. Maja gruby material i sa dobrze uszyte bo nie przekręcają sie po pranniu, ale każdy manswoja opinie.
Anita12, coffee lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Język super
W Pepco są suuuper słodkie rzeczy, ale niestety jakość kijowa. Prawda jest taka, że z ciucheksu po 20 praniach body są takie jak kupowałyśmy, a po 3 praniach pepcowych bodów są do wywaleniaDlatego ja mimo, że do Pepco mam 3 minuty na nogach to nie kupuję tam często.
Athia, super akcja!
Ja płącę też zawsze 100zł, w tym zawsze usg i do tego wydruk. Jak była fasolka to było jedno zdjęcie, jak już koło 10 tygodnia to mam 3 zdjęcia, a z prenatalnych mam 8 zdjęćNawet jak miałam krwiaki i to była nieplanowana-niepłatna wizyta to dostałam 2 zdjęcia krwiaka i 2 maleńkiej
-
A ja juz po chrzcinach, wróciliśmy w sumie po.19 ale od razu musiałam zrobić sobie drzemkę taka byłam zmeczona po całym dniu przy stole. Ale dzieciaki kochane i grzeczne objadlam się jak swinia i wszystko byłoby ok gdyby kuzyni nie wzięli w obroty mojego męża i wrócił nabablony jak zakapior
Anita12, befra lubią tę wiadomość