MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi się wczoraj na obiad wyśnił krem z pomidorów z mozarellą + rybka i ryż z marchewką i groszkiem. Już nie mogę się doczekać aż wrócę do domu

Ja majonezu używam tylko do sałatek, także myślę, że łyżka majonezu na tydzień mnie nie utuczy
borsuk, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimi i w sumie jestes po usg dopochwowym tez po nim mozesz plamic czy krwawic
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny:)
Wczoraj miałam wizytę u lekarza i widziałam "fasolkę" jak to powiedziała Pani Doktor. Wszystko jest w porządku, oczywiście wysłała mnie na badania krwi. Według Lekarza to 5 tydzień.
Mam pytanie do dziewczyn, które są w drugiej bądź kolejnej ciąży. Czy za każdym razem miałyście oznaczaną grupę krwi?
P.s oczywiście gratulacje dla dziewczyn:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 11:53
kark, Englein, Dziunka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyM@rtynka, ja w trzeciej

Ja zostawiłam sobie już przy pierwszej ciąży grupę krwi, toksoplazmozę i różyczkę (bo obie przechodziłam) i więcej powtarzać nie musiałam
Serduszko już biło
? Ile miała fasolka mm? Wrzuć fotkę jak masz, to będziemy wszystkie mogły ochać
Englein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wzięłam wynik na wizyte i juz mi go wpisał do kompam@rtynka wrote:Yhym
w pierwszej ciąży miałam oznaczony i teraz lekarka kazała ponownie zrobić badanie. Serduszka jeszcze nie udało się usłyszeć, a fasolka ma 2,5 mm. Jak ogarne jak wrzucić fotke to wstawię.

bez sensu troche ze jeszcze raz będą sprawdzać ale co lekarz to opinia ; (
-
nick nieaktualnyVaina, ja mam 3 braci, mąż ma 3 braci, kochamy nasze rodziny właśnie za ich wielkość, bo im więcej ludzi tym więcej miłości i odkąd zaczęliśmy się spotykać wiedzieliśmy, że chcemy 2+3
(to znaczy ja bym chciała i nawet 2+5, ale mąż nie chce, żebym miała potem jakieś problemy zdrowotne)
Vaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

napiął mi sie mocno brzuch bo mnie ciągło na zyganie przy myciu zębów i znów krew