MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi się wczoraj na obiad wyśnił krem z pomidorów z mozarellą + rybka i ryż z marchewką i groszkiem. Już nie mogę się doczekać aż wrócę do domu
Ja majonezu używam tylko do sałatek, także myślę, że łyżka majonezu na tydzień mnie nie utuczyborsuk, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimi i w sumie jestes po usg dopochwowym tez po nim mozesz plamic czy krwawic
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny:)
Wczoraj miałam wizytę u lekarza i widziałam "fasolkę" jak to powiedziała Pani Doktor. Wszystko jest w porządku, oczywiście wysłała mnie na badania krwi. Według Lekarza to 5 tydzień.
Mam pytanie do dziewczyn, które są w drugiej bądź kolejnej ciąży. Czy za każdym razem miałyście oznaczaną grupę krwi?
P.s oczywiście gratulacje dla dziewczyn:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 11:53
kark, Englein, Dziunka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@rtynka, ja w trzeciej
Ja zostawiłam sobie już przy pierwszej ciąży grupę krwi, toksoplazmozę i różyczkę (bo obie przechodziłam) i więcej powtarzać nie musiałam
Serduszko już biło ? Ile miała fasolka mm? Wrzuć fotkę jak masz, to będziemy wszystkie mogły ochaćEnglein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnym@rtynka wrote:Yhym w pierwszej ciąży miałam oznaczony i teraz lekarka kazała ponownie zrobić badanie. Serduszka jeszcze nie udało się usłyszeć, a fasolka ma 2,5 mm. Jak ogarne jak wrzucić fotke to wstawię.
-
nick nieaktualnyVaina, ja mam 3 braci, mąż ma 3 braci, kochamy nasze rodziny właśnie za ich wielkość, bo im więcej ludzi tym więcej miłości i odkąd zaczęliśmy się spotykać wiedzieliśmy, że chcemy 2+3 (to znaczy ja bym chciała i nawet 2+5, ale mąż nie chce, żebym miała potem jakieś problemy zdrowotne)
Vaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny