MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Englein wrote:No dokladnie, spac sie czlowiek nie moze polozyc bo od razu przyrostnaturalny...super
Macie jakies objawy?
Mnie w poprzedniej ciqzy pobolewalo podbrzusze jak przed miesiaczka i piersi.
Teraz podbrzusza nie czulam nawet w dniu spodziewanej @. Noo...moze nieznacznie,maloznaczaco, generalnie cisza z tamtej strony..
Za to dwa dni przed @ zaczelam czuc piersi, ktore juz mam wrazenie sa z roz iar wieksze i bola z kazdej mozliwej strony przy dotyku.
Za to nola mnie plecy, jakby na wysokosci korzonkow/nerek. Promieniuje od jajnikow? Wczesniej pobolewalo mnie przed @, w tym cyklu duuuzo wczesniej...i caly czas. Najbardziej odczuwalne jak leze na wznak.
No i ze 3 dni doswiadczylam zaparc, z czym nie mialam nigdy problemow. Na szczescie wczoraj pomogly mi czeresnie
Sorry za taki elaborat z rana
To super, że naturalny sposób na zaparcia u Ciebie podziałał
Bólu pleców współczuję :*
Ja wczoraj miałam mdłości, ale to chyba było jednorazowe bo dziś cisza
A piersi bolą, gdy wracam z pracy i je uwalniam ze stanika. Są taaaaakie ciężkie....
Czarnuszka 13 godzin snu?! Mistrzyni -
nick nieaktualnyCzarnuszka wrote:Myślę, że jeszcze ok 33tyg. i dołączę do tych niewyspanych, także puki co to korzystam Mój organizm potrzebuje bardzo dużo snu, zasypiam w każdej wolnej chwili, a o pozycjach w jakich zasypiam już nawet nie będę pisać
-
nick nieaktualnyMarrtusia wrote:Najlepsza sałatka na świecie: puszka kukurydzy, pojedyncza pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i podsmażona z przyprawą do kurczaka, kostka sera żółtego pokrojona w kostkę, puszka ananasa i garść niesolonych nerkowców podprażona na patelni na maśle + majonez, szczypta słodkiej papryki i suszona natka pietruszki. Pychaaaaa. Zawsze znika pierwsza Sałatka na szybko, najlepsza na grilla: podsmażona cukinia pokrojona w kostkę (trzeba troszkę posolić) + feta + suszone pomidory. Tyle i mniammmmm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja uwielbiam sałatkę gyros warstwową: ogórek kiszony, ketchup, sałata, kurczak, kukurydza i majonez;
i sałatkę: rukola, pomidory suszone, feta, a z oleju spod pomidorów taki sosik;
ew. mniej zdrową z zupek chińskich: kurczak, makaron z zupek, jajka na twardo, ogórek surowy, kukurydza, pomidor i majonez
I jeszcze strasznie szybko znika też warstwowa mojego taty: cebula, żółtko, białko, tuńczyk, majonez, żółty ser starty, ale dla mniej jest za ciężka
Mmm, ale mi się teraz jeść chceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 09:14
Crisperss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Faktycznie przyrost naturalny mamy super Gratuluję wszystkim nowym przyszłym mamom Englein moja mama urodziła mi mniej więcej w Twoim wieku jeszcze najmłodszego braciszka cały i zdrowy, do tej pory był maskotką rodziny
Ale mi narobiłyście smaka tymi przepisami i ogórkami z wczoraj.. normalnie ostatnio jem co 1-2 godz. na szczęście już się do tego przyzwyczaiłam i staram się nie przejadać chociażCrisperss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarrtusia wrote:Ja mam dzisiaj taki kryzys, że szkoda gadać. Strasznie mnie do fajek ciągnie. No ale czego się nie robi dla zdrowego dzieciątka
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam prostą i szybką sałatkę. Makaron ryżowy, szynka konserwowa pokrojona w kostkę, ogórek zielony w kostkę, łyżka majonezu, posiekany koperek, sól i pieprz. I już. Pycha i zawsze znika
Crisperss lubi tę wiadomość
-
Marrtusia wrote:I też jestem gruba jak się dowiedziałam o ciąży, rzuciłam fajki i od razu w dupę poszło. 2 kg kurna w tydzień!
ja bez palenia już przytyłam 2 kg. Na owulkę się obżerałam
A co do spania to też proszę mnie nie denerwować. Nie mogę zasnąć.. zasnęłam po 3, po 5 młoda domagała się mleka, przed 7 wstała........ -
nick nieaktualny
-
najlepsza salatka na ten dzień to ogorek małosolny i do popicia woda spod niego ps. ja mam dzis wolne i dopiero się obudziłam lol
borsuk, Crisperss, Vaina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny