MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja tak się bałam swoich bóli o których pisałam wcześniej, że wczoraj poleciałam też do lekarza jeszcze przed umówioną wizytą. Serduszka jeszcze nie ma bo za wcześnie a ja mam długie cykle i późną owulację, ale pęcherzyk 3 mm uspokoiłam się bo wkręcałam sobie już wszystko, łącznie z tym, że to może pozamaciczna... Ale teraz też nie potrafię się cieszyć i troche odsuwam w tył głowy te myśli o ciąży, bo strasznie się boję, że jeszcze coś może pójść nie tak...
-
pina87 wrote:A ja tak się bałam swoich bóli o których pisałam wcześniej, że wczoraj poleciałam też do lekarza jeszcze przed umówioną wizytą. Serduszka jeszcze nie ma bo za wcześnie a ja mam długie cykle i późną owulację, ale pęcherzyk 3 mm uspokoiłam się bo wkręcałam sobie już wszystko, łącznie z tym, że to może pozamaciczna... Ale teraz też nie potrafię się cieszyć i troche odsuwam w tył głowy te myśli o ciąży, bo strasznie się boję, że jeszcze coś może pójść nie tak...
nic się nie martw, będzie dobrze, ja też owulacyjnie "opóźniona" troszkę ;p i dlatego na serduszko przyjdzie jeszcze nam trochę poczekać, ale warto -
nick nieaktualnyGratuluję dziewczyny z całego serca! Wspierajcie się tutaj wzajemnie i bądźcie dla siebie dobre bo te 9 wspólnie przeżytych miesięcy potrafi stworzyć naprawdę wspaniałe przyjaźnie
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za to, żebyście wszystkie szczęśliwie doczekały dnia porodu i mogły się cieszyć pięknym, zdrowym bobasem
Szczególnie ciepło myślę o tych Marcówkach, które mają swojego aniołka w niebie. Wiem, że w każdej minucie drżycie o tą maleńką kruszynkę noszoną pod sercem ale wierzę z całych sił, że tym razem wszystko będzie dobrze. W trudnych chwilach polecam poczytać nasze perypetie - było ciężko, czasami wydawało się, że nie damy rady, niektóre z nas całą ciążę leżały, inne część tego czasu spędziły w szpitalu, ech - naprawdę działo się. Jednak cały ten trud został nam wynagrodzony i patrząc na radosne uśmiechy naszych dzieciaczków odchodzi w zapomnienie
Cudnych, spokojnych 9 miesięcy życzę Wam ja - (lutowa) marcówka 2016
Englein, Crisperss, Mimi86, Tosia 1981, borsuk, Magda86_0309, Czarna_1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Troche nieśmiało (moze nawet bardzo niesmialo) witam sie.
wg belly termin 11 marca.
W sumie ciaza wysokiego ryzyka ze wzgledu na wiek, choc czas pokaze jak bedzie.
jenny88, kark, Marrtusia, Dziunka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Witamy tez jestem stara do tego gruba i z endometrioza
choc jak to powiedzial moj lekarz: stare kobiety nie zachodza w ciaze
U mnie kiedys ze wspomaganiem nic nie wyszlo.
Teraz bez wspomagania, druga w ciagu siedmiu miesiecy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 22:04
-
Englein wrote:choc jak to powiedzial moj lekarz: stare kobiety nie zachodza w ciaze
Teraz bez wspomagania, druga w ciagu siedmiu miesiecy.
Milutki ten lekarz... mam nadzieję, że już go zmieniłaś?
Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze. Za mnie też trzymajcie bo chyba mnie dziś przewiało i boję się przeziębienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEnglein wrote:choc jak to powiedzial moj lekarz: stare kobiety nie zachodza w ciaze
Teraz bez wspomagania, druga w ciagu siedmiu miesiecy.Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny