MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym chciała chłopca ale dziewczynke też bym chciała w sumie to mi obojetne byleby zdrowe było
imiona tez juz od daaawna wybrane, dla chłopca Franek po moim ukochanym dziadku a dla dziewczynki RozaliaVaina lubi tę wiadomość
-
Marrtusia wrote:Mimi, a w którym tygodniu jesteś?
co do plamien to nie mowila duzo, ze tak sie zdarza ze mam nie cisnac kupy tylko czopka wsadzic gdybym miala zatwardzenie, nie napinac brzucha bo ta wsyztsko jest teraz ukrwione i moze naczynko jakies pękło.MatyldaG, jenny88 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyA ja chcę chłopaka, bo będzie musiał dzielić pokój z Kajtkiem, ale znając życie i czas współżycia to będzie dziewuszka Chociaż mam tyle pięknych sukieneczek i bluzeczek, że z córusi też się będę cieszyć
Ja marzę od lat o Gabrysi i Tymku, ale mam tak upartego męża, że już dwa razy się nie zgodził to za trzecim też się pewnie będzie opierał -
Mimi86 wrote:belly pokazuje 5t+4d ale dzis pani dr policzyla ze mialam pozno transfer bo w 18 dc i ze jest to 5t+1d
co do plamien to nie mowila duzo, ze tak sie zdarza ze mam nie cisnac kupy tylko czopka wsadzic gdybym miala zatwardzenie, nie napinac brzucha bo ta wsyztsko jest teraz ukrwione i moze naczynko jakies pękło.
5+1 to tak jak u mnie
-
kark wrote:A ja chcę chłopaka, bo będzie musiał dzielić pokój z Kajtkiem, ale znając życie i czas współżycia to będzie dziewuszka Chociaż mam tyle pięknych sukieneczek i bluzeczek, że z córusi też się będę cieszyć
Ja marzę od lat o Gabrysi i Tymku, ale mam tak upartego męża, że już dwa razy się nie zgodził to za trzecim też się pewnie będzie opierał -
No dobra ustawiłam ten suwaczek. Wiola widzisz ? musiałam bledna date ostatniej miesiaczki wpisac zeby mi suwak pokazywał tak jak mowila ginka
Brtiii86, jenny88 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Kobietki i ja już po wizycie i mamy
kark, MatyldaG, chloet, Fipsik, Vaina, _Abby_, borsuk, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda, ja chyba od parcia kupy mialam poród przedwczesny w 31tc. Po tym fakcie za każdym razem jak były długie przerwy od razu czopek szedł w ruch, za bardzo się bałam czekać.
No do Tosi i Kajtusia tylko Tymek albo Gabrysia pasują_Abby_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark wrzucę jak dojadę do domu bo właśnie wracamy z kliniki a dzidziuś ma 5mm wg doktora 6t1d a wg belly 6t2d coś może namieszałam przy ustawieniu
MatyldaG, kark, anuschka, Vaina, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki kark w zyciu nie uzywalam jeszcze hyhy
odkrylam dziś hit po którym aż mi slinka cieknie! woda spod ogorkow malosolnychkark, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/1e506b4e52dd2.jpg.html
https://zapodaj.net/adbe1b59200cc.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:32
kark, chloet, borsuk lubią tę wiadomość
-
Cześć, dziś byłam na pierwszej wizycie, została mi założona karta ciąży.. choć nie miałam nawet badania USG... z obliczeń termin porodu wyszedł na 28 lutego ale Pani dr wpisała 1 marca.. hyhy.. no to jestem nadal w kropce... USG dopiero za tydzień...
Pani dr zbadała mnie manualnie i palpacyjnie.. i niestety trochę mnie to bolało.. potem jeszcze z godzinę nie mogłam się pozbierać z bólu.. czy którąś z Was też na pierwszej wizycie "ciążowej" lekarz badał w ten sposób i bolało? Pani dr była trochę zaskoczona tym że mnie zabolało..Vaina lubi tę wiadomość
-
Tosia jaki śliczny maluszek, taki okruszek
Tosia 1981 lubi tę wiadomość