MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vaina wrote:Przerażają mnie wasze objawy - bo ja po prostu ich nie mam a chciałabym mieć jakieś, bo to tak jakby potwierdzenie że jest ok. Jedyne co to piersi mi urosły i staniki są minimalnie ciasnawe, ale na razie nie wymieniam bo czytałam, że jeszcze mogą urosnąć - narazie po prostuzapinam się luźniej.
Nie chcę mieć mdłości Kurde nie da się funkcjonować. Przełykanie śliny zwiększyło mi się trzykrotnie! -
Marrtusia wrote:A tak właściwie dziewczyny, kiedy zaczynają się mdłości?? Na razie czuję się dobrze, poza bólem głowy i straszną sennością. Czekam teraz na te mdłości, ale nie wiem, kiedy się spodziewać
Ja nie mam żadnych wymiotów ani mdłości. Mogę powiedzieć, że ciąża przebiega u mnie bezobjawowo : Jedynie bolą mnie piersi. W nocy jak wstaje siku i jak je dotknę to są bardziej pełne i twarde.
Marrtusia nie nastawiaj się na mdłości, bo i po co? Mi lekarz powiedział że to bardzo dobrze jeśli nie mam żadnych objawów i ob tak dalej. Czasami mam wrażenie jak czytam to forum, że niektóre kobiety wręcz czekają na te mdłości i chciałyby mieć jak najwięcej oznak ciąży, jednak jak kobieta czuje się dobrze to trzeba się tym cieszyć i korzystać z każdego dniaborsuk, MatyldaG, Fipsik lubią tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Ja juz mam i ja mam tak ze wydaje mi się ze za chwilę będę musiała lecieć do kibla, muli mnie jak przy zatruciu pokarmowym i mam coś jakby kulkę futra w gardle.
-
a mój genialny maz wymmyslil, że skoro mi nie dobrze tak do poludnia, to żebym spała tak długo ;P i przestawiła sobie prace na popoludnia
szkoda tylko ze sie sama budze 6-7 rano na sikuchloet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fipsik oddaj mi troche swojego ciepła w robocie mają ze mnie polew na maxa, siedze w grubym polarze, skarpetach, takich zimowych cieplych bamboszach a do tego jestem przykryta grubym welnianym swetrem :p
a i tak czuje jak mi stopy kostnieja :pkark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Ja też wytrzmalam ale myślałam że zaraz polecę. Masz też tak że przechodzi a potem znowu przychodzi?
Tak dokładnie. Najgorzej po śniadaniu, ale póki co jest lepiej bo w poprzedniej ciąży miałam mdłości bez przerwy.
O ciąży wie tylko siostra Tż więc muszę się kryć jak jest mi niedobrze. Ostatnio mama pisze żebym jej okna umyła jak siedze w domu...Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnyanuschka wrote:Tak dokładnie. Najgorzej po śniadaniu, ale póki co jest lepiej bo w poprzedniej ciąży miałam mdłości bez przerwy.
O ciąży wie tylko siostra Tż więc muszę się kryć jak jest mi niedobrze. Ostatnio mama pisze żebym jej okna umyła jak siedze w domu... -
kark na razie opieram się na tym co mi wyliczył kalendarz.. z moich wyliczeń wychodzi 8 marzec..mogłoby tak zostać tym bardziej że wszystkie moje myśli krążą wokół dziewczynki co do dolegliwości to u mnie jest właśnie ten ból brzucha tzn kłucie i ciągnięcie choć wolałabym tego ominąć.. każde ukłucie przyspiesza mi bicie serca.. współczuję Wam mdłości..ja na razie nie mam i mogłoby tak zostać
-
anuschka wrote:O ciąży wie tylko siostra Tż więc muszę się kryć jak jest mi niedobrze. Ostatnio mama pisze żebym jej okna umyła jak siedze w domu...
-
U nas ciężka sprawa z tym mówieniem. Nie mamy rodziny w mieście, więc znajomi stąd już wiedzą. Mój ojciec umiera, więc chcemy powiedzieć mojej rodzinie jak tylko będzie widoczne serduszko. Jedną ciążę poroniłam, nie chcę rodziców jeszcze obarczać, w razie "w", ale chcę też zdążyć mu powiedzieć Najlepsze, że termin porodu mam w jego imieniny Tak bardzo bym chciała, żeby dożył porodu A rodzinie męża nie będziemy mówić najlepiej wcale, jak się córka urodziła to nikt od nich do nas nie przyjechał. Pierwszy raz się pojawili na roczek, bo wysłałam imienne zaproszenia...