MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda86_0309 wrote:Dziewczyny, dziś mój wielki dzień, wizyta u gina i pytanie- będzie serduszko, czy nie bedzie... Trzymajcie kciuki, bo tyle co się nastresowałam przez ostatnie tygodnie, to chyba nigdy w zyciu.Mam nadzieje, ze wreszcie usłyszymy i zobaczymy serduszko naszego szkraba, zebym mogła wreszcie zacząć cieszyć się ciążą, bo niepewność juz mnie powoli dobijała.
czekamy zatem na wieści od Ciebie :*
i trzymam kciuki za serducho. -
nick nieaktualny
-
Magda86_0309 wrote:Dziewczyny, dziś mój wielki dzień, wizyta u gina i pytanie- będzie serduszko, czy nie bedzie... Trzymajcie kciuki, bo tyle co się nastresowałam przez ostatnie tygodnie, to chyba nigdy w zyciu.Mam nadzieje, ze wreszcie usłyszymy i zobaczymy serduszko naszego szkraba, zebym mogła wreszcie zacząć cieszyć się ciążą, bo niepewność juz mnie powoli dobijała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarrtusia wrote:15 lipca mam pierwszą wizytę, jeszcze nie byłam u lekarza i świruję. Dopiero początek 5 tygodnia i wiem, że wcześniej nie ma po co iść. Na tej pierwszej wizycie raczej serduszka nie będzie, także nie wiem, kiedy wizyta serduszkowa. Z mężem staraliśmy się prawie dwa lata, mąż miał bardzo słabe wyniki i lekarze nie dawali nam najmniejszych szans na naturalną ciążę. We wrześniu mieliśmy podejść do in vitro. To, że udało nam się bez wspomagaczy zajść w ciąże, to cud Ja dlatego jestem ostrożna, bo przez 2 lata walczyłam i się oczytałam tego wszystkiego na ovufriend, a tak przeróżne rzeczy z ciążami się działy.Jeszcze parę tygodni i może odważę się cieszyć :)A apetyt mam straszny! Jak się dowiedziałam tydzień temu, to rzuciłam palenie i przez ten tydzień przybyło mi 2 kg Ja już się widzę i moje 100 kg na koniec ciąży
Byłam już u lekarza ale taka wczesną wizyta to tylko skierowania na badania. Jeśli nic się nie dzieje nie masz się czym przejmować -
nick nieaktualny
-
Hej Marrtusia kojarze Cię z ovu Nasi Panowie mieli chyba podobny problem. Super ze udało Wam się naturalnie
-
MatyldaG wrote:Hej Marrtusia kojarze Cię z ovu Nasi Panowie mieli chyba podobny problem. Super ze udało Wam się naturalnie
-
Marrtusia wrote:No właśnie jak Cię zobaczyłam, zastanawiałam się, czy nie jesteś koleżanką od zwapnienia Bardzo dziękuję i Tobie również gratuję!
-
nick nieaktualny
-
kark mi tez ciagle zimno w nocy czasami się budze az z dreszczami zastanazwiam sie czy nie wyciagnac znowu zimowej koldry
i dziś rano zaliczyłam pierwszego prawdziwego hefta, co dzień coraz lepiej -
nick nieaktualny
-
mnie kregosłup w ogole nie boli za to zaczynam odczuwać ból w pachwinach i ciągnięcie, chciałam się Was zapytać śpicie normalnie na brzuchu? ja inaczej nie umiem, najlepiej jeszcze z jedna noga "na zabe" a w takiej pozycji najbardziej odczuwam pachwiny
-
nick nieaktualny