MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Hej ja jutro mam wizytę rano a dziś boli mnie brZuch i zaczęłam plamić boje sie ze juz po wszystkim .
Będzie dobrze. Zrób sobie kąpiel, maseczkę i polez troche. Pogadaj do fasolki. Opowiedz jej jak ja kochasz i idź spać. A jutro będzie dobrze. Trzymamy kciuki. -
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:Hej ja jutro mam wizytę rano a dziś boli mnie brZuch i zaczęłam plamić boje sie ze juz po wszystkim .
ja plamiłam w poniedziałek. Dostałam luteinę i póki co spokój. Z J też plamiłam w ciąży, a raz miałam krwotok, leżałam 3 dni na patologii w 6 tygodniu, i jak widać udało się córkę urodzić, także nic nie przesądzone.
Co do miast, lat, terminów, innych informacji sugeruję zrobić tabelkę w google, będzie czytelniejjenny88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:ja plamiłam w poniedziałek. Dostałam luteinę i póki co spokój. Z J też plamiłam w ciąży, a raz miałam krwotok, leżałam 3 dni na patologii w 6 tygodniu, i jak widać udało się córkę urodzić, także nic nie przesądzone.
Co do miast, lat, terminów, innych informacji sugeruję zrobić tabelkę w google, będzie czytelniej -
nick nieaktualnyFipsik wrote:imię miasto wiek termin porodu płeć wybrane imiona itd to żadne dane dla psycholi nie znajdzie nas tutaj z resztą każdy może wejść i czytać , najbardziej prywatna jest tajna grupa na fb.
-
Mimi odpoczywaj i nie denerwuj się! mój gin mówil, że stres teraz to najgorsze co może być dla maluszka. Wszystko będzie dobrze
Co do danych- na pewno nie jestem za tym, żeby tutaj ujawniac sie z imienia i nazwiska czy zdjecia plus dokladnego adresu:) musialybysmy stworzyc prywatna grupe, bo rzeczywiscie psycholi na swiecie nie brakuje samo miejsce zamieszkania plus ewentualnie planowane miejsce porodu czy lekarze których polecacie lub się leczycie to chyba nie szkodliwe
Ja jestem z Olkusza, lecze się w Krakowie w Macierzyństwie, ale potem planuje kontynuowac ciąze u lekarza tez z Olkusza, co do porodu- nie wiemMarrtusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
K@si@85 wrote:Cześć dziewczyny, obserwuje Was od kilku dni i postanowiłam się ujawnić
Termin wg belly mam na 04.03.
Zadzwoniłam dziś do umówić się na wizytę i pierwszy wolny termin jest na 19.07 i tu moje pytanie do Was... Czy to nie za późno?? Nie powinnam iść wcześniej? To moja pierwsza ciąża, odpukać dobrze się czuje, zrobiłam bete w 18 dpo i mam wynik 2775, wiec chyba dobrze, powtarzać czy nie? Kurczę nie wiem co robić
Doradźcie! -
Mimi wiele razy słyszałam, o plamieniach w ciąży a wszystko z dzieciątkiem było ok.
Ale rozumiem Twój niepokój. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, i będziemy czekały na dobre wieści od Ciebie :* Staraj się odpoczywać i wyluzować, choć wiem, że łatwo nie będzie się uspokoić :*Mimi86 lubi tę wiadomość