MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć, tutaj chyba jeszcze nie pisałam Jestem lutowo-marcowa chyba z przewagą na marzec. Belly pokazuje termin na 28 lutego, natomiast inne kalkulatory 2-3 marca. No i jestem w kropce, nie wiem gdzie się zapisać Jutro pierwsza wizyta i może dowiem się jeszcze czegoś nowego. Niestety nie jestem pewna czy w gabinecie jest sprzęt USG, więc może się okazać że będę musiała oddzielnie zapisać się na USG do radiologa.. i pewnie z tydzień kolejny poczekam
anuschka, kark, jenny88 lubią tę wiadomość
-
AnnaE. wrote:Cześć, tutaj chyba jeszcze nie pisałam Jestem lutowo-marcowa chyba z przewagą na marzec. Belly pokazuje termin na 28 lutego, natomiast inne kalkulatory 2-3 marca. No i jestem w kropce, nie wiem gdzie się zapisać Jutro pierwsza wizyta i może dowiem się jeszcze czegoś nowego. Niestety nie jestem pewna czy w gabinecie jest sprzęt USG, więc może się okazać że będę musiała oddzielnie zapisać się na USG do radiologa.. i pewnie z tydzień kolejny poczekamtermin wg OM +tydzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, obserwuje Was od kilku dni i postanowiłam się ujawnić
Termin wg belly mam na 04.03.
Zadzwoniłam dziś do umówić się na wizytę i pierwszy wolny termin jest na 19.07 i tu moje pytanie do Was... Czy to nie za późno?? Nie powinnam iść wcześniej? To moja pierwsza ciąża, odpukać dobrze się czuje, zrobiłam bete w 18 dpo i mam wynik 2775, wiec chyba dobrze, powtarzać czy nie? Kurczę nie wiem co robić
Doradźcie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 17:42
kark lubi tę wiadomość
-
K@si@85 wrote:Cześć dziewczyny, obserwuje Was od kilku dni i postanowiłam się ujawnić
Termin wg belly mam na 05.03.
Zadzwoniłam dziś do umówić się na wizytę i pierwszy wolny termin jest na 19.07 i tu moje pytanie do Was... Czy to nie za późno?? Nie powinnam iść wcześniej? To moja pierwsza ciąża, odpukać dobrze się czuje, zrobiłam bete w 18 dpo i mam wynik 2775, wiec chyba dobrze, powtarzać czy nie? Kurczę nie wiem co robić
Doradźcie!
Pierwsza wizyta powinna być do 10 tygodnia, najlepiej około 8 - wtedy masz pewność, że będzie widoczny i zarodek i serduszko, a tak chyba akurat u CIebie wypadnie Można oczywiście pójść w 5, 6 tygodniu ale często nie ma jeszcze serduszka, więc potem kolejna wizyta i stres czy serduszko się pojawi, a Ty już będziesz wszystko wiedzieć. Ja idę 20stego także zaraz po Tobiekark lubi tę wiadomość