MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Na ciążę, ale moja z góry jest ciążą wysokiego ryzyka ze względu na moje zdrowie. Wolałabym chyba być zdrowa i pracować
-
Cześć dziewczyny, ja też się dopisuję, belly wyznacza mi termin na 10.03... Mam umówioną wizytę na 18.07 (początek 8 tc to będzie), teraz jestem 5t2d. Robiłam betę jest ok, ładnie przyrasta... Ale niepokoi mnie bardzo jedna rzecz- mam bardzo silne bóle (?) w dole brzucha. Czasami z lewej czasami z prawej strony, czasami po środku - różne są czasami ciągną a czasami pali mnie... dziś w pracy ledwo wysiedziałam a jak gwałtownie wstałam z krzesła złapał mnie na chwilę taki przeszywający, kłujący, że aż zakręciło mi się w głowie... Czy to jest normalne Waszym zdaniem, czy powinnam iść wcześniej skonsultować? Dodam, że 2 dni temu dzwoniłam do mojego lekarza to bez badań dostałam duphaston 3x1 i tak samo nospę... Ale to mi nie pomaga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a może napiszemy która z nas jest z jakiego miasta, albo jakie wieksze miasto najblizej, pozniej latwiej nam bedzie wymieniac informacje o lekarzach, szpitalach czy wyprzedazach w sklepach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Pina ja też tak mam. Staram się jak najwięcej leżeć, siedzieć, chociaż przy małym dziecku to trudne i co ją podniosę to mnie ciągnie. Dlatego wywaliłam ją z ojcem na zakupy a ja se leżę
-
Jestem po wizycie i mamy kropka wielkości 3mm!!
Gin założył mi kartę ciąży, wyznaczył tp na 7.03.2017
Wizyta serduszkowa za 2 lub 3 tyg.
Do tego czasu mam zrobić: morfo, mocz, cukier na czczo + toxo IgM.
Przepisał mi również luteinę w związku z podwyższoną prolaktyną.
Pierwsza fotka kropka
https://zapodaj.net/images/c281fb1071e75.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 18:14
_Abby_, MatyldaG, kark, Magda86_0309, Fipsik, borsuk, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
kark wrote:A ja zapytam, że tak powiem, od tyłu... Macie biegunki? W ciążach zawsze miałam problemy z zaparciami, a teraz biegunki Analizowałam co jem i nie mogę kurczę nic nowego znaleźć oprócz soku pomarańczowego, ale kurcze nie wiem czy to od tego... Kto ma, albo miał i sobie jakoś poradził?
Ja mam ale nie tak codziennie, tylko co parę dni, zwłaszcza rano i na 1 wizycie w toalecie się konczy. Nie wiem, po czym, bo odżywiam się zdrowo raczej i nie jem nic podejrzanego, ale z drugiej strony może od wody- ja jej wypijam dziennie naprawdę dużo od 1,5 do nawet 3 litrów, a przed ciążą piłam może ze 2 szklanki dziennie. -
Mimi86 wrote:Hej ja jutro mam wizytę rano a dziś boli mnie brZuch i zaczęłam plamić boje sie ze juz po wszystkim .
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualny