MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:To trzymam kciuki. Ja idę 13go. A 15 wyjeżdżam
i mam wszystko w nosie od 15 do 15 sierpnia
Kolejne wizyty już normalnie co 3-4 tyg
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje małe ziarenko 3,6 mm - 5t2d (wizyta z 5.07.2016r.)
serduszka jeszcze nie było słychać ...kolejna wizyta 14.07 (czwartek) z wynikami badań - może serduszko już będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 20:56
Crisperss, kark, borsuk, Vaina, _Abby_, anuschka, Fipsik, MatyldaG, Tosia 1981, jenny88, maggdax, Mamable lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjenny88 wrote:Ja o ubrankach nie myślę, chociaż są wyprzedaże
ale w razie czego mam kombinezon misia z h&m
[img][/img]http://i.imgur.com/zneoIml.jpg -
Crisperss wrote:borsuk ja też czekam na wyniki bety... dzisiaj powtarzałam... wyniki o godz. 16. Dzisiaj jak chodziłam po mieście to non stop miałam wrażenie, że właśnie dostałam okres. Nie lubię tego!
Ale cycki troszkę zaczęły bolećTo obie czekamy
:*
Oriaana jakie śliczne ziarenkoTrzymam kciuki za kolejna wizytę już z serduszkiem
To jest szansa, że i u mnie w poniedziałek coś będzie widać -
nick nieaktualny
-
ja nie powtarzam bety. L4 dostałam, teraz czekam do 20 na usg
ja mam wszystkie ubranka z lumpa. Obecnie J ma 20 bluzek na krótki rękaw, niektórych nawet jeszcze nie miała na sobie . A jak się ubrudza niemiłosiernie i plamy nie schodza, to nie żal wyrzucić bo kupuję po 1-2zł -
nick nieaktualnyFipsik wrote:ja nie powtarzam bety. L4 dostałam, teraz czekam do 20 na usg
ja mam wszystkie ubranka z lumpa. Obecnie J ma 20 bluzek na krótki rękaw, niektórych nawet jeszcze nie miała na sobie . A jak się ubrudza niemiłosiernie i plamy nie schodza, to nie żal wyrzucić bo kupuję po 1-2złja jak nie zapłacę to nie dostane zwolnienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow a tu już temat kombinezonow
musze uważnie śledzić i robić notatki bo szczerze jestem zielona w temacie dzieci
nie wiem nic o ubrankach oprócz tego że są słodkie i w sklepie było mi żal je oglądać jak starania nam nie wychodziły
ogólnie unikalam tematu i nawet spotkań z dzieciatymi. Chyba wkoncu teraz czas nadrobić