MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:To trzymam kciuki. Ja idę 13go. A 15 wyjeżdżam i mam wszystko w nosie od 15 do 15 sierpnia
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje małe ziarenko 3,6 mm - 5t2d (wizyta z 5.07.2016r.)
serduszka jeszcze nie było słychać ...kolejna wizyta 14.07 (czwartek) z wynikami badań - może serduszko już będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 20:56
Crisperss, kark, borsuk, Vaina, _Abby_, anuschka, Fipsik, MatyldaG, Tosia 1981, jenny88, maggdax, Mamable lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjenny88 wrote:Ja o ubrankach nie myślę, chociaż są wyprzedaże ale w razie czego mam kombinezon misia z h&m
[img][/img]http://i.imgur.com/zneoIml.jpg -
Crisperss wrote:borsuk ja też czekam na wyniki bety... dzisiaj powtarzałam... wyniki o godz. 16. Dzisiaj jak chodziłam po mieście to non stop miałam wrażenie, że właśnie dostałam okres. Nie lubię tego!
Ale cycki troszkę zaczęły boleć
Oriaana jakie śliczne ziarenko Trzymam kciuki za kolejna wizytę już z serduszkiem
To jest szansa, że i u mnie w poniedziałek coś będzie widać -
nick nieaktualny
-
ja nie powtarzam bety. L4 dostałam, teraz czekam do 20 na usg
ja mam wszystkie ubranka z lumpa. Obecnie J ma 20 bluzek na krótki rękaw, niektórych nawet jeszcze nie miała na sobie . A jak się ubrudza niemiłosiernie i plamy nie schodza, to nie żal wyrzucić bo kupuję po 1-2zł -
nick nieaktualnyFipsik wrote:ja nie powtarzam bety. L4 dostałam, teraz czekam do 20 na usg
ja mam wszystkie ubranka z lumpa. Obecnie J ma 20 bluzek na krótki rękaw, niektórych nawet jeszcze nie miała na sobie . A jak się ubrudza niemiłosiernie i plamy nie schodza, to nie żal wyrzucić bo kupuję po 1-2zł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow a tu już temat kombinezonow musze uważnie śledzić i robić notatki bo szczerze jestem zielona w temacie dzieci nie wiem nic o ubrankach oprócz tego że są słodkie i w sklepie było mi żal je oglądać jak starania nam nie wychodziły ogólnie unikalam tematu i nawet spotkań z dzieciatymi. Chyba wkoncu teraz czas nadrobić