MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie własnie, jak tam?
a co do brzucha to moze i ja sobie w koncu jakies zdjecie zrobie i wrzuce.. ale poki co aj tu najgrubsza -
u mnie nie ma takiej pory dnia ani nocy jak "na czczo"
Anita12, kr0pka, Paolina91, czirisz, Klarcia, Fipsik, Aarizona lubią tę wiadomość
-
No a wiec tak
U mnie 13 jak najbardziej szczesliwyfasolina ma 6.2 cm, kosc nosowa 1.4, przeziernosc 0.8, raczki i nozki sa, serduszko i wszystko inne jest i na miejscu. Gin robila tez przeplywy i tez wszystko jest jak narazie w porzadeczku tak wiec radosc nasza nie ma granic
m@rtynka, milagro, Paolina91, MatyldaG, severi, kr0pka, anuschka, Czarnuszka, Anita12, kark, Fipsik, Mimi86, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Jedyne co to zwiekszyla mi dawke duphastonu do 3 dziennie, dolozyla magnez i nospe bo mam ciagniecia i skurcze od 1.5 tyg (bylam nawet w szpitalu na ostrym dyzurze). Jak leze to jest w miare a jak juz pojdziemy na spacer albo pojedziemy na zakupy to juz ciagnie i boli, wiec musze lezec...
Zaraz zobacze czy uda mi sie wrzucic zdjecie fasoli -
A to jak się chwalimy brzuszkami to ja też
może się uda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/946c2fdd3bbd.jpg[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 13:41
Paolina91, MatyldaG, severi, czirisz, taka_ja, kr0pka, julllla, anuschka, Anita12, fantasmagoriia, Czarnuszka, Mimi86, Tosia 1981, Marrtusia lubią tę wiadomość
-
Paolina91 wrote:Nadal zajadasz w nocy?
Paolina91 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49b2328efb34.jpg
I fasola
Gina nawet nie podejmowala sie tematu plci bo stwierdzila ze to loteriada trochea i tak ciezko bylo pomierzyc bo sie strasznie wiercilo i uciekalo
julllla, kr0pka, severi, Klarcia, m@rtynka, MatyldaG, milagro, anuschka, Czarnuszka, Anita12, fantasmagoriia, Magdzia88, Fipsik, Paolina91, Mimi86, Tosia 1981, Marrtusia lubią tę wiadomość
-
I ja się zdecydowałam zrobić dziś pierwsze zdjęcia - dodatkowo pochwalę się, że udało mi się kupić dwie pary spodni za 39zł i 59zł
te droższe na zdjęciu troszkę widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 13:53
kr0pka, severi, taka_ja, MatyldaG, m@rtynka, milagro, anuschka, Anita12, Paolina91, Mimi86, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Ja tez się pochwale spodniami jedne jensy niebieskie z him kupiłam na allegro rozmiar 36 za 49 zl, drugie koleżanka mi znalazła w bidze czarne jensy tez z him za 24 zł rozmiar 34 takie mocne rurki fajne
obie pary jak nowki tylko ja kurdupel to dałam do skrócenia
-
Nie narzekajcie tak na tusze bo ja jak narazoe jestem chyba najciezsza. Po 1 ciąży przytulam ponad 20 kg zaniedbałam się i tak zostało. Naleze teraz do puszystych mam. Moj rozmiar to 46 a waga obecna na dzień czorajszy 104. Staram się jeść zdrowo, lekko aby nie przytyć dużo w tej ciąży a po ciąży chce się zabrać za siebie i najpierw długie spacery z dziećmi a potem ćwiczenia bo po cesarce to trzeba odczekać 3-4 miesiące aby zacząć porządnie ćwiczyć. Kupiłam sobie rower przed ciaza i zaczęłam jeździć ale okazało się ze jestem w ciąży i rower odpadl. Potem kiepskie samopoczucie nie pozwolili mi na ćwiczenia ale zamierzam teraz się za siebie wziąć i urządzać sobie z mala popołudniowe długie spacery jak tylko jej choroba odejdzie.
Anita12 lubi tę wiadomość