MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:jak ja w koncu zrobie zdjecie to zobaczycie ze mam dwa brzuchy
nad pepkiem jelitowy spozywczy i od pepka ciazowy
slabo to wyglada no ale coz
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
coffee wrote:Tez to widzialam i mi sie podobaja te rozowe kompleciki, chociaz osobiscie nie przepadam za tym kolorem i innych gadzetow w tym kolorze nie mam zamiaru kupowac
No ale jak nam dzidzia zrobi psikusa i wyjdzie chlopiec to roz raczej nie bedzie odpowiedni
hehe
Angie 232 lubi tę wiadomość
-
Englein wrote:Ty to masz dwoje dzieci i masz prawo miec i dwa brzuchy
Klarcia, Paolina91 lubią tę wiadomość
-
Englein wrote:Hmmm aja dzis w swoim Lidlu widzialam ale byly tylko w bezach, z misiami. W dotyku fajne,mieciutkie....ale jakos odwaga mnie opuscila....
Englein- mam to samo.. nie mam odwagi szukać czegokolwiek dla dziecka, nie myślę o żadnych rzeczach, typu wózek, wyprawki, ubranka i inne cudeńka.. ciągle mam obawę, że przecież w każdej chwili może się coś wydarzyć...
Stwierdziłam więc, że jak wszystko będzie dobrze, to w grudniu lub zaraz po świętach zacznę organizować wszystko
Póki co przymierzam się do zakupu ciążowych spodni z H&M które wcześniej polecałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 16:14
chloet lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi -
Englein wrote:Hmmm aja dzis w swoim Lidlu widzialam ale byly tylko w bezach, z misiami. W dotyku fajne,mieciutkie....ale jakos odwaga mnie opuscila....
A ja kupiłam jedne takie śpioszki. Nawet pan doktor zalecił
Basen chlorowany w ciąży jest okej, czy odpada? Poszłabym popływać.Anita12 lubi tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Klarcia wrote:Na plecach to Ci garb po porodzie wyrośnie jak będziesz się musiała z dwójką uporać...
Klarcia, Englein lubią tę wiadomość
-
Vriola wrote:boję się basenu ze względu na infekcje - które jak czytam cięzko potem wyleczyć
też bym popływała
czasami mam ochote pojsc ale w sumie najbardziej boje się ze ktos we mnie wplynie uderzy mnie np jakies rozszalale w wodzie dziecko ;/ chyba musialabym miec basen na wylacznosc ;p -
co do wyprawki czy ciuszkow dzieciecych to na necie mam mniej wiecej wszystko obczajone (oprocz kosmetykow) w poniedzialek do lidla chyba tez sie wybiore po jakies bodziaki, bo dosc dobra cena. Troche widze co sie wkolo dzieje z tymi ciazami blizniaczymi, dwa dni temu dziewczyna z listopadowek urodzilo w 30 tygodniu... modle sie zeby donosic jak najdluzej ale wiem tez ze nie moge zostawic wszystkiego na koniec
-
Dziewczyny ZAWSZE może się coś stać, niestety. Dlatego nie ma co odkładać wszystkiego na później
ja osoboście powoooli zaczynam już się rozglądać a w pon po prenatalnych jak będzie ok i o ile będe miała urlop bo wstępnie wypisałam sobie na pt na krew zeby na spokojnie jechac i na pon na prenatalne, to mam zamiar skoczyc np do tk maxx moze cos wypatrze
anuschka, MatyldaG, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Angie 232 wrote:Englein- mam to samo.. nie mam odwagi szukać czegokolwiek dla dziecka, nie myślę o żadnych rzeczach, typu wózek, wyprawki, ubranka i inne cudeńka.. ciągle mam obawę, że przecież w każdej chwili może się coś wydarzyć...
Stwierdziłam więc, że jak wszystko będzie dobrze, to w grudniu lub zaraz po świętach zacznę organizować wszystko
Póki co przymierzam się do zakupu ciążowych spodni z H&M które wcześniej polecałyście
Wtedy tez mam polowkowe. Moze odwaze sie na cos. ...
Co do HM...w bluzki 46 u nich wchodze bez problemu ale w spodnie dzis mi tylek nie wszedl....tylek jak tylek...ale cholera same nogawki ciasne....wiec juz drugiej pary nie mierzylam. Ogladalam tez u nich stanik, fajny, bez fiszbin, moja miska E...ale w obwodzie uniwersal...tez za maly. Podobno Primark ma serie Maternity.... ie przepadam za tym sklepem ale hyba musze sie wybrac. -
Englein ja mam kilka staników z primarka właśnie z tej kolekcji. Już mam rozmiar 75E a one dalej rosną... więc na te z zwykłej półki nie mam co patrzeć bo po prostu za małe. No ale,jedne są fajne inne nie, trzeba mierzyć. :*
Englein lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
MatyldaG wrote:to mnie pocieszylas
Jak byly starsze i lezaly w lozeczkach, a kazdy chcial trzymac mame za reke, ciotka kladla sie na podlodze (miedzy lozeczkami)...i usypiala. Dzis blizniaki maja 25 latMatyldaG, Marynia991, Paolina91 lubią tę wiadomość
-
anuschka wrote:Englein ja mam kilka staników z primarka właśnie z tej kolekcji. Już mam rozmiar 75E a one dalej rosną... więc na te z zwykłej półki nie mam co patrzeć bo po prostu za małe. No ale,jedne są fajne inne nie, trzeba mierzyć. :*
(
Juz mi kolezanka sugerowala,ze moze sa kolo niemowlecych ale tam tez pagrzylam. Coz , trzeba bedIe sie zapytac i pozwiedzac sklep. -
Vriola wrote:boję się basenu ze względu na infekcje - które jak czytam cięzko potem wyleczyć
też bym popływała
-
Englein- kiedy masz połówkowe? z tego co widzę na Twoim suwaku, wyprzedzasz mnie o tydzień
co do h&m to myślałam, żeby przez neta zamówić.. jestem szczupła, więc te nogawki chyba nie będą dla mnie zbyt wąskie.. nie znoszę chodzić po sklepach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 17:01
Szczęśliwa mama Zuzi -
Angie 232 wrote:Englein- kiedy masz połówkowe? z tego co widzę na Twoim suwaku, wyprzedzasz mnie o tydzień
co do h&m to myślałam, żeby przez neta zamówić.. jestem szczupła, więc te nogawki chyba nie będą dla mnie zbyt wąskie.. nie znoszę chodzić po sklepach..
Co do spodni, ja nie wiem,czy ta roz iarowka jest ok...bo poczulam sie jakby mierzyla 44 albo 42...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 17:06
-
Ja byłam jakieś 2 tygodnie temu 2 razy w termach i było ok. A przynajmniej nic nie wiem żebym jakąś infekcję złapała.
Od przyszłego tygodnia miałam też zacząć aquafitnes dla ciężarnych, ale basen zaczęli remontować i dopiero za miesiąc zaczynam. I tak się zastanawiam czy w między czasie nie pochodzić na pilates albo coś tego typu.
Na razie odważyłam się w ostatni weekend pójść znów na siłownię, bo od początku ciąży mnie tam nie było i wygląda na to, że też wszystko jest ok.