MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po prenatalnych. Wszystko w porządku. Ale stresu było bo maluch schował rękę i była tylko jedna. Na szczęście są dwie rączki i dwie nóżki. Wstępnie będzie Tosia
Anita12, m@rtynka, Mimi86, jenny88, milagro, kr0pka, Paolina91, taka_ja, anuschka, MatyldaG, chloet, severi, Englein, czirisz, Tosia 1981, Czarnuszka, Marynia991, Angie 232, Klarcia, Fipsik, fantasmagoriia, coffee lubią tę wiadomość
-
Jestem z siebie dumna.. wyprysznocowałam się, wypeelingowałam i na ciele i na ryjku, wymaseczkowałam
pozmywałam co nie do zmywarki, zrobiłam obiad.. o to teraz moźna pasc na ryjek
MatyldaG, anuschka, Englein, taka_ja, Klarcia, jenny88, coffee lubią tę wiadomość
-
No ba, w końcu
Dzień dobry, witam się w 13 tygodniu
Dziś rano miałam poranek z cyklu: multitasking.. nie ma to jak jednocześnie jeść śniadanie i suszyć włosy..
Kierownisio zaakceptował urlop więc jeszcze tylko dzis, jutro i 4 dni wolnego ^__^Magdzia88, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
Środa dzień loda
Nawet taki plakat mam, sama zrobiłam
http://pl.dawanda.com/product/101506103-plakat-a3-sroda-dzien-lodaCzarnuszka, milagro, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Anita12 wrote:Ja też mam taki strach i nic nie kupuję, nawet nie planuję, nie myślę o tym i za bardzo nie uczestniczę w rozmowach na ten temat. W poprzediej ciąży też dopiero pod koniec się zainteresowałam zakupami. Ale z drugiej strony warto kupić cokolwiek dla maluszka i jeszcze położyć na widoku aby dać świadectwo temu, że się wierzy, że przyjdzie na świat i że się na to czeka
w poprzedniej ciąży miałam taki symbol. Maleńkie skarpeteczki, w opakowaniu i w formie bucików. Postawiłam właśnie na widoku żeby codziennie je widzieć. A wogóle to kupiłam je jak bardzo, bardzo długo nie mogłam zajść w ciążę, właśnie po to by uwierzyć, że kiedyś moje dziecko je założy. I tak się stało. Jagódka je nosiła już w szpitalu po urodzeniu
Aj, rozpisałam się.
Dzis zamierzam wybrac sie do TK Maxx i moze do Primarka ale jest to podyktowane tylko koniecznoscia zakupu spodni. -
monia99 wrote:ja tez jutro rano prenatalne umieram ze strachu:/
☆☆☆♡ C Z A R U J E M Y ♡☆☆☆ -
kr0pka wrote:Jestem z siebie dumna.. wyprysznocowałam się, wypeelingowałam i na ciele i na ryjku, wymaseczkowałam
pozmywałam co nie do zmywarki, zrobiłam obiad.. o to teraz moźna pasc na ryjek
-
No to sie witam w 16 tc...kiedy to zlecialo? Za miesiac scan w Pl i bedzie polowa uff
A dzisiaj mialam piekny sen...i to byl synek. Ja dalej czuje corcie. No zoba zymy za miesiac,czy sie pokaze czy dalej bedzie dupka do gory.
Grumt,ze matka z ojcem chyba wybrali imiona...no zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 07:47
kr0pka, czirisz lubią tę wiadomość
-
Aarizona wrote:Zazdroszczę ze macie tak wczescie wizyty. Ja musze czekac do 16 sle i tak sie ciesze bo to juz dzis.
16 to lepsza niz 19
Powodzenia i bez nerwow
-
Anita12 wrote:Dzień dobry, ja się właśnie szykuję na prenatalne na 11 bo mamy prawie 100 km jazdy. Aż się boję co mnie tam czeka.
Spokojnie....bez nerwow ")m&m's lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry witam się w 16 tygodniu i życzę powodzenia dziewczyny na wizytach
kr0pka, Englein, severi, taka_ja, Magdzia88, czirisz, milagro, chloet, jenny88, Tosia 1981 lubią tę wiadomość