MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziunka wrote:
Englein ja na samym początku ciąży po basenie załatwiłam sobie jakąś infekcję i czytała o naturalnych metodach i właśnie roztwór z sody był polecany zastosowałam i pomogłoale ja używałam na waciku.. ogólnie w ciąży chyba nasiadówki i gorące kąpiele nie są polecane..
Ooo wlasnie,a pamietasz jak stosowalas dokladnie? -
severi wrote:byłam u trzech stomatologów no i wszyscy że w ciąży muszą sobie sodą oczyszczoną płukać co jak narazie jest tylko gorzej
No spuchło trochę ale jest to od strony języka więc mniej widać bardziej czuć przy dotyku -
Mart_ wrote:
Takie zdnecia to mozna caly czas ogladacMart_ lubi tę wiadomość
-
befra wrote:Ja na początku ciąży co prawda nie miałam infekcji ale wytarlam się źle wyplukanym ręcznikiem i mnie podraznilo także swedzialo jak cholera. Pomogło mi tantum rosa.
Juz zamowiony u mamy,jutro wysyla -
Zieeeew, nie ma to ja 4h snu na kanapie, wlasnie się obudziłam
A źe juź po północy to mogę się przywitać w 14tyg i 2 trymestrzeAarizona, Magdzia88, Klarcia, MatyldaG, m@rtynka, Marynia991, nataliad, Anita12, Angie 232, Paolina91 lubią tę wiadomość
-
Severi nie wiem z jakiejmdzielnicy jesteś ale ja od dzieciństwa chodziłam i to jeszce do niedawna do fajnej babeczki w Międzylesiu w szpitalu na bursztynowej, przestałam tylko ze względu na to, źe polecono mi fajną babkę w LuxMedzie a tam mi wygodniej dopasować sobie godziny. Za cholerę nie pamiętam niestety nazwiska babeczki z Mięszylesia ale numer do tej pory mam wieć jakby co mogę Ci wyslac na priv. Przyjmuje i prywatnie i na NFZ
-
anuschka wrote:hahah dzięki
jak nas czytam to od razu zmieniam na stronie, bo potem żeby coś znaleźć to ciężko
zazwyczaj mam dwie karty z przeglądarki w telefonie otwarte: forum aktualna strona i 40
Nie będę oryginalna, ale przepadłam na alijuż złożyłam zamówienie na ubranka dla pieska
Dobrze, że w komentarzach ludzie dodają zdjęcia to przynajmniej widać jak wyglądają na żywo
Poprosze o dopisanie jescze na 14.10 i 7.11
Dziekujeanuschka lubi tę wiadomość
-
Kasiula02 wrote:Tak się zastanawiam jak czuć ruchy dzidzi?
Moje tsh 0, 72 ft3 4, 78 ft4 9, 8 podobno wzorowe, biore codziennie 50-tke -
Jak dla mnie ruchów nie da sie pomylić z niczym innym. Jak poczujecie to będziecie wiedziec że to to !!! Dla mnie to takie delikatne pukanie, albo jakby mi tam zabka skakala. 2 dni temu caly dzień czułam, wczoraj tylko 2 x i to słabo. Zauważyłam że jak przyłoże rękę to tam "puka". Słodko!
Englein, kark, Anita12, chloet lubią tę wiadomość
-
Dziendobry w 17 tyg
Milego dnia wszystkim
Wszystkie chore juz wykurowane?
Mam nadzieję, ze Wam przeszlo lub ma sie ku koncowi.kr0pka, MatyldaG, Magdzia88, Anita12, jenny88, Klarcia, milagro, severi, taka_ja lubią tę wiadomość
-
A ja się witam w 17 tygodniu
Ktoś dziś wizytuje?kr0pka, Englein, Anita12, jenny88, Klarcia, milagro, severi, chloet, taka_ja, Mimi86 lubią tę wiadomość