MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marynia991 wrote:Hej, witam się zaczynając 5 miesiąc! Jej jak to mija szybko;)
Mi belly pokazuje 17 tc ale 4 miesiac jeszcze -
nick nieaktualnyJezu... Wg usg zaczynam 18 tydzień, a tu bełt z rana
Już 4 tygodnie nawet mnie nie mdliło, zrobiłam kisiel na śniadanie, bo myślałam, że może już owoce normalnie toleruje
Moja dziewczynka wczoraj wypchnęła się z jednej strony brzucha chyba głową, z drugiej kopała nogami, tak na boki brzucha, chciałam ją przesunąć i troszkę ugniatałam to tak się wkurzyła, że mi jajnik skopała aż podnieść się z łóżka nie mogłamZnowu mi mały "Michałek" rośnie, bo charakter po tatusiu ma
Swoją drogą to ja nie wiem jak to jest, że ona teraz pewnie koło 200-250g waży, a ma tyle siły?
Marynia, to my idziemy podobnie, bo ja wg usg też mam teraz 17tc+0, 17tc+1
Kasiula, ja też tsh podobne 0,69 i też 50
Ech, u mnie w niedzielę robiliśmy urodziny męża, teściowa mi wyskoczyła, że taaak mi brzuch wypchnęło jakbym już w 8 miesiącu byłaA znowu endokrynolożka powiedziała, że jakby nie wiedziała, że jestem w ciąży to nawet by nie podejrzewała, a że trzecia ciąża to wogóle jest w szoku.
Taki mam już brzuch wieczorami jak się najem:
Uff, jak to dobrze, że się dziewczynki pokazują, bo bałam się, że będę sama na czerwonom@rtynka, nataliad, kr0pka, milagro, MatyldaG, jenny88, Athia, Klarcia, Angie 232, Paolina91, Anita12, Magdzia88, Aarizona, taka_ja, Marrtusia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, moja mała też już w przedszkolu
a ja na razie odpoczywam. Mam zamiar za chwilę zrobić zapiekane śliwki z miodem pod kruszonką z płatków owsianych. Tak na szybko, bo mam ochotę na coś słodkiego i zdrowego
Miłego dniakr0pka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny! U mnie pogoda paskudna, zimno i nawet mi się nic nie chce robić.
Kark ja mam chyba większy brzuszek, ale to pewnie z racji tego że już przed ciążą miałam niezbyt płaski. Mąż się nawet śmiał że chyba trzeba będzie już rodzince powiedzieć bo coraz bardziej widać. -
severi wrote:Mam pytanie jeszcze, bo przy ostatniej wizycie wyszło że jest ciąża starsza o 11 dni, czy to normalne? Bo to jednak spora różnica
severi lubi tę wiadomość
-
U mnie też takie ciapanie za oknem trzeba chyba zacząć sezon grzewczy jak wstałam dziś w nocy na siku to deska chyba z lodu była tak pedzilam pod kołdrę spowrotem ze nawet kanapki nie zjadłam
i tez coś mnie zaczyna gardło drapac ehh
-
Witam się i ja w ten zimny dzień brrr
Ja już zdążyłam krew upuscic do badania. A tak mi się nie chciało na to zimno wychodzić. Mój mąż stwierdził że go przeziębienie bierze i wzia dziś grubsza kurtkę. Dopiero Lato było, upały a teraz taki ziąb i kurtki trzeba zakładać.
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Również rozpoczynamy 17 tc
U nas zimno i ledwie 7 stale spacer do przedszkola zaliczony
Czy czujecie już regularnie ruchy ? Ja poczułam pierwsze ruchy (tak mi się wydaje) z 12 dni temu i od tego czasu ponownie może z 2x...kr0pka, m@rtynka, Anita12, chloet, nataliad lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
A ja się pochwalę pierwszym słodkim ciuszkiem dla Maluszka, który wczoraj kupiłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c5a8bf716af.jpgjenny88, Marynia991, Paolina91, kr0pka, kark, m@rtynka, MatyldaG, Czarnuszka, Mart_, malaczarna07, milagro, Anita12, Ewa, Magdzia88, anuschka, severi, nataliad, taka_ja, Fipsik, Marrtusia, Englein, fantasmagoriia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
To i ja siè pochwalę bo zapomniałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/495046d6b588.jpgMatyldaG, jenny88, Klarcia, kark, Athia, m@rtynka, Mart_, milagro, Anita12, Paolina91, anuschka, severi, Marynia991, nataliad, Fipsik, Englein, fantasmagoriia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Befra, bo ja poprostu mam cudowną teściową... Zresztą chyba jak każdy
mnie wczoraj moja tesciowka tez z nog zwalila, dzwoni do mnie i pyta jak po wizycie i czy juz wiadomo jaka plec no to ja zadowolona ze chlopczyk na 100% a drugie nie wiadomo, a ona na to "mam nadzieje ze to bedzie dziewczyna, ja tak bym chciala dziewczynke" no to ja zdziwiona, ze jak to jak bedzie dwoch chlopakow to jacys gorsi? na co ona wypalila "bo ja juz mam dosc tych chłopaków" (sama miala dwoch synow) takze ten spoko babcia mi sie szykuje szczegolnie ze mam przeczucie ze drugi to tez chlopczykkark, Marynia991 lubią tę wiadomość
-
Klarcia wrote:A ja się pochwalę pierwszym słodkim ciuszkiem dla Maluszka, który wczoraj kupiłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c5a8bf716af.jpg
Ja na takie ciuszki mogę patrze i patrzećWiec wrzucajcie i chwalcie sie co kupiłyście nowego dla swoich pociech
Ja wczoraj sama poszłam do ciucha i kupiłam 4 bodziaki łącznie za 3,30 zł wszystkie białe. Musze już przystopować bo wszystko co kupuje to białe. Obiecałam sobie, że do kolejnej wizyty do 19.10 już nic nie kupię dopiero po niej jak już może potwierdzi że na 100 % chłop to jadę do Olsztyna na duże zakupki
-
MatyldaG wrote:Kark prze agentka ta Twoja tesciowa, duzy brzuch zle maly zle
mnie wczoraj moja tesciowka tez z nog zwalila, dzwoni do mnie i pyta jak po wizycie i czy juz wiadomo jaka plec no to ja zadowolona ze chlopczyk na 100% a drugie nie wiadomo, a ona na to "mam nadzieje ze to bedzie dziewczyna, ja tak bym chciala dziewczynke" no to ja zdziwiona, ze jak to jak bedzie dwoch chlopakow to jacys gorsi? na co ona wypalila "bo ja juz mam dosc tych chłopaków" (sama miala dwoch synow) takze ten spoko babcia mi sie szykuje szczegolnie ze mam przeczucie ze drugi to tez chlopczyk
Moja też już imię wymyśla, jakby to było jej...
mało tego, uparła się, że przeprowadzimy się do jej zakichanego miasteczka, rzucimy pracę i wszystko bo ona tak chce.. ech.. za długo by pisać i szkoda nerwów ;P
nie ma mowy, żeby się wtrącała, niech mieszka jak najdalej..
P.S I jeszcze nie jest moją teściową, aż strach, jak kiedyś nią zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 09:41
Szczęśliwa mama Zuzi -
nick nieaktualnyMy imię Kajetan wymyśliliśmy dopiero w 34tc, bo wcześniej co teściowej mówiliśmy będzie Leoś albo inne to mówiła "O Boże, tylko nie to, jak możecie tak skrzywdzić dziecko?!"
A pro imion - mam Antonię (Tosię) i Kajetana (Kajtusia), co byście wybrały do tego:
Basia, Emilka, Gabrysia, Zosia czy Zuzia?
Mi się jeszcze bardzo podoba Florka i Lilka, ale mąż jest przekreślił potrójną kreską, więc raczej się nie zgodzi -
kark wrote:My imię Kajetan wymyśliliśmy dopiero w 34tc, bo wcześniej co teściowej mówiliśmy będzie Leoś albo inne to mówiła "O Boże, tylko nie to, jak możecie tak skrzywdzić dziecko?!"
A pro imion - mam Antonię (Tosię) i Kajetana (Kajtusia), co byście wybrały do tego:
Basia, Emilka, Gabrysia, Zosia czy Zuzia?
Mi się jeszcze bardzo podoba Florka i Lilka, ale mąż jest przekreślił potrójną kreską, więc raczej się nie zgodzi
Dla mnie Kajtek super, mojemu coś nie bardzo, więc stwierdziłam, że niech sam wymyśla dla chłopca, gdyby jednak usg spłatało mi figla..
Ja już się zdecydowałam na swoją Zuzię (opinie są podzielone) ale tak raczej zostanie.
Mi się Baśki podobają, znam maluchy o tym imieniu i są świetne, kobietki z ikrąkark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi