MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dziś też się dzieci snily i że wybierałam ubranka w sklepie
Mi się podoba Emilka, blanka, Zuzia, Honoratka, Liliana, Julia
A z męskich to Gabryś, Szymon,igorek, Franek, Kacper, Olivier, Leonale pewnie i tak u mnie żadne z tych nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 10:37
-
Dziewczyny, mam dzisiaj wizytę na 16:00. Proszę trzymać za mnie kciuki
MatyldaG, misia_, m@rtynka, kr0pka, anuschka, milagro, Paolina91, nataliad, taka_ja, Anita12, jenny88, kark, borsuk, Marynia991, Englein, fantasmagoriia, czirisz, Mimi86, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Anita12 wrote:Ja do wielu imion mam uraz
całe mnóstwo imion mi się nieprzyjemnie kojarzy. A imiona dla chłopców tym bardziej. Mam teraz spory kłopot, bo dla dziewczynki miałam zaplanowane ale po wczorajszej rozmowie z bratową zmieniłam zdanie
rozmawiałyśmy o tym, że lepiej nie dawać imienia po kimś, po babci, dziadku etc bo dziecko jest jakby od razu "obciążone" czyjąś osobą, jej losem, często ten los powiela itd. Lepiej dać neutralne, z nikim nie związane, nie kojarzace się. No a tamto imię, które wybrałam wcześniej było właśnie z myślą o babci, która bardzo młodo umarła, najpierw nie chodziła na nogi, a w dodatku ja jej wogóle nie znałam bo zmarła jak miałam 8mc. Wcześniej w ten sposób nie myślałam ale teraz...
No więc widzicie, muszę myśleć nad nowym imieniem.
Anita12, Fipsik, jenny88, czirisz, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Mnie dla dziewczynki najbardziej podoba się Zosia ale moja przyjaciółka która nie dawno urodziła dala takie imię wiec muszę szukać dalej. Mąż wybrał sobie Julia i tak też mówi do brzucha więc jeśli będzie dziewczynka to możliwe że tak zostanie. A jeśli chłopiec to jeszcze nie wiem. Napewno coś polskiego i prostego żeby pasowało do Franka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 10:44
kark lubi tę wiadomość
-
anuschka wrote:Moja mama pracuje w przedszkolu i kiedyś tam bardzo często przebywałam. Od tego czasu jak pomyślę o jakimś imieniu to odrazu bo ona była taka, on taki....
Z imion, to nam się podobają takie trochę nietypowe, więc nawet nie wiem czy rodzinie będziemy się szybciej chwalić bo pewnie będą krytykować.
Sniłam dziś, że karmiłam córeczkębyła taka piękna. A jeszcze niedawno śnił mi się syn
Anuschka mnie się śniło dokładnie to samo, że karmiłam córkę piersiąanuschka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was wszystkie . Dziś dopiero dowiedziałam się że są takie wątki w których można sobie popisać , świetną sprawa .
Więc jak nie macie nic przeciwko to do was dołączę.
Nazywam się Róża i mam 18 lat , ciąża wbrew pozorom planowana , ale miałam ku temu powodu o których będę mogła opowiedzieć . Mam nadzieje że mój wiek nie będzie wam przeszkadzal.
severi, befra, m@rtynka, Angie 232, milagro, chloet, kr0pka, nataliad, Anita12, jenny88, kark, Marrtusia, Marynia991, Englein, fantasmagoriia, Mimi86, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Kachanie wrote:Witam was wszystkie . Dziś dopiero dowiedziałam się że są takie wątki w których można sobie popisać , świetną sprawa .
Nazywam się Róża i mam 18 lat , ciąża wbrew pozorom planowana , ale miałam ku temu powodu o których będę mogła opowiedzieć . Mam nadzieje że mój wiek nie będzie wam przeszkadzal.
My duchem mamy wszystkie 18 latm@rtynka, Wonderwall, Paolina91, chloet, milagro, taka_ja, Fipsik, kark, coffee lubią tę wiadomość
-
Czarnuszka wrote:Ja znam dwie, jedna ma 76 lat a druga 5. Zarówno jedna jak i druga są bardzo spokojnymi osobami, bardzo wrażliwymi.
takie mi sie wydaje wlasnie cieple to imie
jakby byl drugi chlopak to juz gorzej sama nie wiem jakie imie mi sie podoba cos zeby pasowalo do Franciszka, Aleksander tez mi sie podoba ale maz mowi ze bedzie pijak jak kwaśniewskiTadeusz tez, ale to znowu Tadzio norek i tak ze wszystkim
Anita12 lubi tę wiadomość
-
Kachanie wrote:Witam was wszystkie . Dziś dopiero dowiedziałam się że są takie wątki w których można sobie popisać , świetną sprawa .
Witamy
Zawsze chciałam młodo zostać mama no ale życie się potoczyło inaczej teraz będzie trzeba jedno po drugim bo latka lecą -
Moja mama miała 17 lat jak urodziła pierwsze dziecko. Mając 16 lat załatwiali z zaświadczenie od gina, że niby jest w ciąży aby mogli się pobrać, tato był starszy o 6 lat. I po ślubie mama zaszła w ciążę moja siostra:) a kolejne dziecko aż po 11 latach
kark lubi tę wiadomość