MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś zaszłam do H&M i rozczarowałam się spodniami. tylko mega wąskie rurki, a w zasadzie to dżinsowe leginsy. Spodni przez internet nie kupię bo niska jestem a nie szczupła, zawsze z rozmiarem mam pod górkę a co dopiero teraz.. mam 1 parę dzinsów, chciałabym coś na zmianę, żeby jak człowiek wyglądać.
zwykle c&a spodnie były ok, ale muszę sprawdzić, który sklep w krk ma dział ciążowy -
severi wrote:Ja najbardziej sie boje o stanik bo mam naprawde spory biust a jak jeszcze urosnie
spodnie to jest teraz moda na legginsy itp to nie bedzie problemu dostać, bluzki można "zwykłe" tylko wieksze
-
Witam się w 18 tygodniu
gratulacje wszystkim wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze. JA trochę mniej aktywna jestem gdyż ostatnio moje samopoczucie jest nie najlepsze jutro nareszcie wizyta i trochę się stresuje.
A taki drobiazg dzisiaj znalazłam w skrzynce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dd1372f2e6c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 14:03
severi, Anita12, jenny88, Klarcia lubią tę wiadomość
-
misia_ wrote:Haha no to niezły jest
fan nad fany
Zaproponuj mu Roberta wkoncu Lewandowski też gwiazdorjeszcze tak córce będzie chciał dać :p
-
Athia wrote:Witam się w 18 tygodniu
gratulacje wszystkim wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze. JA trochę mniej aktywna jestem gdyż ostatnio moje samopoczucie jest nie najlepsze jutro nareszcie wizyta i trochę się stresuje.
A taki drobiazg dzisiaj znalazłam w skrzynce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dd1372f2e6c.jpg
-
Athia, Marrtusia lubią tę wiadomość
-
fantasmagoriia wrote:ja dziś zaszłam do H&M i rozczarowałam się spodniami. tylko mega wąskie rurki, a w zasadzie to dżinsowe leginsy. Spodni przez internet nie kupię bo niska jestem a nie szczupła, zawsze z rozmiarem mam pod górkę a co dopiero teraz.. mam 1 parę dzinsów, chciałabym coś na zmianę, żeby jak człowiek wyglądać.
zwykle c&a spodnie były ok, ale muszę sprawdzić, który sklep w krk ma dział ciążowy
To mi sie marza wlasnie takie mega rurki wrecz leginsowate jeansytylko 130zl w h&m za jeansy na 5 miesiecy to widzi mi sie dużo...
11.02.2016r Aniołek
-
MatyldaG wrote:Oj nie Robert u niego nie przejdzie (na szczęście) Krystyna przede wszystkim
jeszcze tak córce będzie chciał dać :p
ta wersja mi sie podoba
MatyldaG, Nelus lubią tę wiadomość
-
Marynia991 wrote:U mnie w rodzinie też tak było- dziadek poszedł do urzędu i miał podać imię Wioleta a w urzędzie zapomiał i Panie mu podpowiedziały że teraz modne jest Jolanta i tak podał
Babcia była wściekła a Dziadek jej powiedział: Wiola czy Jola co za różnica? hahahahah
ja bym się załamała jakby mój tak załatwił. Na szczęście teraz są telefony
Marynia991 lubi tę wiadomość
-
Jak ostatnio byłam w sklepie z odzieżą ciążowa to zdziwiły mnie mega wysokir ceny
tak samo w tym H&M za spodnie jeansowe 130-140 zł nie bardzo mi się marzy dac. Dlatgeo na chwilę obecną ograniczam się do leginsów z allegro. Jeszcze ostatnio zauważyłam, że te legi z H&M prześwitują
muszę się wybrać na jakieś ciuchy, tam może się coś trafi taniej
-
fantasmagoriia wrote:ja dziś zaszłam do H&M i rozczarowałam się spodniami. tylko mega wąskie rurki, a w zasadzie to dżinsowe leginsy. Spodni przez internet nie kupię bo niska jestem a nie szczupła, zawsze z rozmiarem mam pod górkę a co dopiero teraz.. mam 1 parę dzinsów, chciałabym coś na zmianę, żeby jak człowiek wyglądać.
zwykle c&a spodnie były ok, ale muszę sprawdzić, który sklep w krk ma dział ciążowy
A jaki rozmiar szukasz tych spodni? Bo mam 36 albo 38 z C&a, proste nogawki. Ja takich nie lubię, więc w nich nie będę chodzić, są nowe bez metkiAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -