MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marynia991 wrote:U nas wybór trochę ograniczony bo wybieramy raczej tylko spośród imion zaczynających sie na M. A to dlatego że u mnie w rodzinie to taka tradycja, rodzice : Mieczysława i Mirosław, rodzeństwo Magdalena i Maciej i ja Marika, rodzeństwo ma dzieci na M( choć jest jeden wyjątek) moj mąż Michał, wiec chcemy tradycje dalej kontynuować i jak na razie wybraliśmy : Mateusz i Milena( Mateusz mi się śnił że tak mój syn będzie miał na imię)
U mnie jakoś tak wyszło, że ja i moje rodzeństwo daliśmy imiona chłopcom na A - Artur, Adam, Adrian, Arkadiusz i dziewczynki na J - Julia, Jagoda. Ciężko coś do nich dobrać, żeby pasowałyKończą się imiona
-
Ja najbardziej sie boje o stanik bo mam naprawde spory biust a jak jeszcze urosnie
spodnie to jest teraz moda na legginsy itp to nie bedzie problemu dostać, bluzki można "zwykłe" tylko wieksze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 13:02
-
nick nieaktualnyanuschka wrote:Od zawsze mówiliśmy, że jak będzie chłopak to Mikołaj (dalej bardzo się nam podoba) ale mieszkamy za granicą i nie mamy w planach wrócić to odpuścimy. Mamy proste nazwisko a i tak milion razy przekręcane, więc oszczędzimy jeszcze "kłopotów" z imieniem
Kachanie hej :* ja mam 22 lata, rok po ślubie i jednego maluszka w niebie... Jak się zaręczyliśmy to od razu ludzie mówili że jestem w ciąży,a tutaj niespodzianka ślub z miłości
Przykro mi z powodu maluszka , mam nadzieję że teraz jest wszystko w porządku z nowym maleństwem ...
Gdzie mieszkasz ? -
jenny88 wrote:Ja mam Emilkę i jest grzeczna ale ma swoje humorki
Zuzie to ponoć straszne łobuziary
Mi się najbardziej podoba z propozycji Zosia
Co racja to racja mam Zuzie 7 latke i faktycznie jest z niej łobuziarakark, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Kachanie wrote:Hej , ludzie zawsze tak gadają , ja mieszkam na małej wsi i wszyscy gadała że chłopak za granice uciekł bo się odpowiedzialności przestraszył , hihihi .
Przykro mi z powodu maluszka , mam nadzieję że teraz jest wszystko w porządku z nowym maleństwem ...
Gdzie mieszkasz ? -
Kachanie wrote:Hej , ludzie zawsze tak gadają , ja mieszkam na małej wsi i wszyscy gadała że chłopak za granice uciekł bo się odpowiedzialności przestraszył , hihihi .
Gdzie mieszkasz ? -
Paolina91 wrote:Kurde fajne sa te spodnie na ali bo w koncu widze rurki a nie jakies takie worki ciazowe... Na allegro jest malo ladnych "jeansow" w normalnej cenie. Ale boje sie rozmiarow z ali
-
A ludzie to lubią sobie dopowiadac. Znajomym po urodzeniu 4 dziecka wszyscy wmawiali ze to napewno wpadka bo kto w dzisiejszych czasach kto sie decyduje na tyle dzieci a oni na to ze nad 5 sie zastanawiaja. Tylko podziwiac a nie obgadać.
Róża, ja tez uwazam ze jeżeli ludzie sa na tyle dojrzali zeby miec dzieci to im wcześniej tym lepiej. Ja mam 33 lata i chyba z trzeciej pociechy zrezygnujemy wlasnie z racji wieku. Choc nigdy nie wiadomo -
My mamy imię dla dziewczynki z głowy bo mąż już przed ciążą wymyślił, że będzie Sara
Mi się tez podoba Wiktoria . A imię dla chłopca Szymuś, Leoś albo Oskar ale mężowi ani jedno męskie się nie podoba za to najchętniej nazwałby syna swoim imieniem:
Paweł Junior
Faceci to jednak straszne narcyze sąMatyldaG, Aarizona, kark, jenny88, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Mamuśka level2 wrote:My mamy imię dla dziewczynki z głowy bo mąż już przed ciążą wymyślił, że będzie Sara
Mi się tez podoba Wiktoria . A imię dla chłopca Szymuś, Leoś albo Oskar ale mężowi ani jedno męskie się nie podoba za to najchętniej nazwałby syna swoim imieniem:
Paweł Junior
Faceci to jednak straszne narcyze sąPaolina91, severi, Marynia991, misia_, Fipsik, taka_ja, kark, Anita12, Natka9029, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Aarizona wrote:A ludzie to lubią sobie dopowiadac. Znajomym po urodzeniu 4 dziecka wszyscy wmawiali ze to napewno wpadka bo kto w dzisiejszych czasach kto sie decyduje na tyle dzieci a oni na to ze nad 5 sie zastanawiaja. Tylko podziwiac a nie obgadać.
Róża, ja tez uwazam ze jeżeli ludzie sa na tyle dojrzali zeby miec dzieci to im wcześniej tym lepiej. Ja mam 33 lata i chyba z trzeciej pociechy zrezygnujemy wlasnie z racji wieku. Choc nigdy nie wiadomo
Niestety, w Polsce ludzie pasjonuja sie tym co u kogo slychac, kto z kim spi, co robi i ile zarabia. Za granica tego nie ma. Nikogo to nie interesuje...masz dzieci...fajnie...nie masz, widocznie tak chcesz...i wszyscy sie do siebie usmiechaja. Bedzie tak kiedys w Polsce? Pomalu watpie, choc jak przyjezxzam to pewne rzeczy nadal mnie dziwia.kr0pka lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:hehehe Junior to jeszcze pol biedy, moj wyskoczyl ostatnio ze jego synowie beda miec na imie Christiano i Ronaldo
severi, Marynia991, kr0pka, Fipsik, taka_ja, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:U mnie jakoś tak wyszło, że ja i moje rodzeństwo daliśmy imiona chłopcom na A - Artur, Adam, Adrian, Arkadiusz i dziewczynki na J - Julia, Jagoda. Ciężko coś do nich dobrać, żeby pasowały
Kończą się imiona
-
Englein wrote:Ty uwazaj, bojeszcze wyjdzie Ci Ken i Barbie
albo Brook i Ridż ;P
severi, Marynia991, Englein, kr0pka, Paolina91, milagro, Anita12, Marrtusia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Mamuśka level2 wrote:Ale tak na serio?
Pewnie fanem piłki nożnej jest
jest strasznym fanem pilki, dal sobie na imie z bierzmowania Emmanuel po Olisadebeseveri, kr0pka, Paolina91, kark, fantasmagoriia lubią tę wiadomość