MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
<a href=https://zapodaj.net/88c1ba81d7425.jpg.html>20160923_113428.jpg</a>
<a href=https://zapodaj.net/cc90ae9d429d4.jpg.html>20160923_113445.jpg</a>
Dorwałam w lumpie za 25 zł trohce rozmazane ale mam nadzieję że widać choć trochę
Kurczę coś nie tak mi poszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 11:55
-
Córka wazyła 3 kg bez 10 gram i miała 55 cm. Startowałam z wagi 48 kg i do porodu ważyłam niecałe 53kg a po porodzie 47 kg.
Cała ciąze cwiczyłam( do dnia przed porodem)jadłam zdrowo co 3 h i tyle.
Zawodowo pracuje jako istruktor fitness i w niczym ciaza mi nie przeszkadza ani w bieganiu ani w ćwiczeniach ani w roznego rodzaju treningach. Na codzien pracuje rowniez z cieżarnymi ktore sa aktywne tak jak ja i rodza piekne,zdrowe dzieci tyjac np po 8-9 kg.
kr0pka, severi, Englein, m@rtynka, Klarcia, Mimi86, Nelus lubią tę wiadomość
Karolina12345 -
Ja polecam do wrzucania zdjęć fotosik.pl. Dodajesz zdjęcie, wybierasz z zakładki opcję forum dyskusyjne, pojawia Ci się link, kopiujesz go i wklejasz tu. Wtedy pojawia się od razu zdjęcie w poście a nie sam link.
Marynia991, Fipsik lubią tę wiadomość
-
Córka wazyła 3 kg bez 10 gram i miała 55 cm. Startowałam z wagi 48 kg i do porodu ważyłam niecałe 53kg a po porodzie 47 kg.
Zawodowo pracuje jako istruktor fitness i w niczym ciaza mi nie przeszkadza ani w bieganiu ani w ćwiczeniach ani w roznego rodzaju treningach. Na codzien pracuje rowniez z cieżarnymi ktore sa aktywne tak jak ja i rodza piekne,zdrowe dzieci tyjac np po 8-9 kg.
Karolina12345 -
Karolina12345 wrote:Córka wazyła 3 kg bez 10 gram i miała 55 cm. Startowałam z wagi 48 kg i do porodu ważyłam niecałe 53kg a po porodzie 47 kg.
Zawodowo pracuje jako istruktor fitness i w niczym ciaza mi nie przeszkadza ani w bieganiu ani w ćwiczeniach ani w roznego rodzaju treningach. Na codzien pracuje rowniez z cieżarnymi ktore sa aktywne tak jak ja i rodza piekne,zdrowe dzieci tyjac np po 8-9 kg.miło poczytać
-
nick nieaktualnyKarolina12345 wrote:Córka wazyła 3 kg bez 10 gram i miała 55 cm. Startowałam z wagi 48 kg i do porodu ważyłam niecałe 53kg a po porodzie 47 kg.
Tydzień temu waga pokazała mi 0,7 kg na plus ... Ale dzis rano się ważyłam i chyba przytyłam pół kilo w tydzień ! Mam nadzieję że moja waga kłamie . -
przez naforum.zapodaj jest tak samo tylko trzeba wkleić 3 link właśnie i też się zdjęcie pojawia
Karolina gratuluję
ja żałuję, że przerwałam bieganie i sie rozleniwiłam bo wiadomo, w ciąży zaczynać nie można, jakbym ćwiczyła wtedy regularnie to jeszcze kilka miesięcy można by pobiegać. No ale dobra, też nie ma się co oszukiwać, że ja po prostu leniwa jestemcoż, będzie się trzeba ogarniać po porodzie
-
ja mam 1,5 kg na plusie na dzien dzisiejszy, przy dwojce dzieci mysle ze jest ok
-
Tak czułam, że coś ćwiczyłaś
Ja chodzę raz na tydzień na basen, staram się sporo chodzić i jeść rozsądnie. Marze by przytyć maks 15 kg
Puki co 1,5 - 2 kg na plusie. Moja znajoma rodzi w grudniu a biega jeszcze maratony, ale i kg trochę nabrała i ma celulit.
-
Wczoraj urodzila moja znajoma, oczywiscie w zadnen sposob nie aktywna. Przytyla w ciazy 26 kg a dziecko 2650 i 52 cm , po porodzie na wadze 23 kg zostalo wiec zejdzie opuchlizna, obkurczy sie macica i do zrzucenia jeszcze z 18 przynajmniej zostanie. Waga w ciazy nie przeklada sie na wielkosc dziecka a na jakos Twojego wygladu pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:17
Natka9029, chloet, Mart_ lubią tę wiadomość
Karolina12345 -
kark wrote:Ja mieszkam w takim miejscu, że do Bielska, do Krakowa i na Śląsk mam taki sam czas, więc mam wybór, że hej
Chociaż mam już dwójkę "krakowian", więc chyba zostanie tradycyjnie Kraków, aczkolwiek tam średnio podchodzą do porodu sn po cc
edit.
Dzień dobryu nas od wczoraj słonko
zaraz lecę do przedszkola, a pod wieczór może jakieś zakupy.
U mnie na poprzedniej wizycie było łącznie -4kg od początku ciąży więc jestem ciekawa co będzie teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:20
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Podobno karmienie piersią świetnie odchudza ze względu na dietę mamy karmiącej i spożywanie dużej ilości płynów. Nie mam w tej kwestii doświadczenia
Ja od poniedziałku do środy byłam w pracy. Niby krótko bo maks to było 7h we wtorek. Ale to praca laboratoryjna ciągłe bieganie między pomieszczeniami. Wczoraj byłam w domu i padałam. Stwierdziłam, że nie padam na twarz a na ryj. Nie miałam na nic siły. A od połowy stycznia będę na L4
-
Co do aktywności w pierwszej ciąży studiowałam więc byłam aktywna cały czas. Zero rozstępów było, ale kiedy musiałam zacząć leżeć to już nawet nawilżanie nic nie dało. Brak ruchu chyba wspomaga tworzenie się rozstępów a przynajmniej sobie tak wmawiam.
mmonis lubi tę wiadomość
-
Oczywscie ze geny maja tez znaczenie
Najwazniejsze w tym wszysykim jesy zdrowe jedzenie i systematycznosc i to co bedzie po ciążyja nigdy nikogo nie zmuszam czy nie sugeruje ze ma to robic czy to jesc czy tamto, wybrałam taki zawod i na pewno tez mi jest dlatego łatwiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:28
Anita12 lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
W końcu się udało;) Dzięki dziewczyny za pomoc;) No to tak ja pisałam- płaszczyk za 25 zł z HM kupiony w lumpie;) jest dużo miejsca na brzuszek;)
Jeszcze mam pare ciuszków dla bobasaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:33
MatyldaG, Karolina12345, czirisz, nataliad, severi, Anita12, Klarcia lubią tę wiadomość