MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mi się podobają te legginsy bensini, jak już siè przerzucę na parkę i botki jakieś to sobie kupię (bo do krotkiej i trampek to nie jestem fanką przy mojej dupie
)
Co do cukru.. ja jestem uzależniona od slodyczy.. ostatnio niestety znowu wpierdzielam hurtowo.. a cukier mam na granicy normy albo nawet poniżej.. nawet się już zastanawiałam czy wszystko ok bo jakiś czas temu miałam i insulinę i glukozę poniżej normy -
Magdzia88 wrote:Ja tez dzis kupilam ale te jesienno zimowe i czekam na paczke...a nie przeswituja na tylku????
m@rtynka, Marrtusia, Magdzia88, kr0pka, Klarcia lubią tę wiadomość
-
ata89 wrote:Nie
Może to też kwestia koloru, ja wybrałam grafit i materiał jest naprawdę ok
Zobaczymy, jak się sprawdzą w trakcie noszenia i wtedy pewnie zamówię te zimowe.
Kuwaaaa ja nic nie czuje.... Tlusta jestem ...piernicze cholera jasna.... ;/ a juz bym chciala...
Ale co nie martwie bo u malca ok co nie ?????????Englein lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Tez mi się podobają te legginsy bensini, jak już siè przerzucę na parkę i botki jakieś to sobie kupię (bo do krotkiej i trampek to nie jestem fanką przy mojej dupie
)
Co do cukru.. ja jestem uzależniona od slodyczy.. ostatnio niestety znowu wpierdzielam hurtowo.. a cukier mam na granicy normy albo nawet poniżej.. nawet się już zastanawiałam czy wszystko ok bo jakiś czas temu miałam i insulinę i glukozę poniżej normy -
Magdzia88 wrote:Dam znac jak zimowe przyjda
Kuwaaaa ja nic nie czuje.... Tlusta jestem ...piernicze cholera jasna.... ;/ a juz bym chciala...
Ale co nie martwie bo u malca ok co nie ?????????Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
Magdzia88 wdech.. I wydech
anuschka, Magdzia88, Englein lubią tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Dam znac jak zimowe przyjda
Ale co nie martwie bo u malca ok co nie ?????????
Poczekaj jeszcze z tydzień dwa i poczujesz może łożysko Ci przesłania -
nick nieaktualnyMatylda ja mam zawsze koło 90-100.
Ja nienawidzę słodyczy, jak jest ciasto to przed tą ciążą musiało mieć owoce kwaśne, bo inaczej po gryzie mnie muliło, a teraz musi być ogromną porcją kakao/gorzkiej czekolady, bo inaczej nie zjem.
A cukier wyszedł duży, bo 86 przy normie do 92, a to był początek ciążyPoprzednie ciąże miałam zawsze na czczo koło 60-70, dlatego teraz się boję, bo pierwszy raz w życiu taki cukier mi wyszedł
-
Tylko jak miałam niski ten cukier to ginek nie powiedział ze mam jeść słodycze tylko ogólnie mam jeść częściej nawet w nocy ale kanapkę z szynka to mi wzrośnie no i wzrósł :p
-
No jakby nie patrzeć mam te swoje parę kilo nadwagi, niestety.
Spokojnie, masz jeszcze czas na ruchy i nie ma się czym stresować. Z resztà.. myślisz, że to cokolwiek zmieni? Zaczną siè ruchy to potem jak za dlugo nie będziesz czula to będziesz się stresować jeszcze bardziej, taka prawda niestety..
Ja tam cierpliwie czekam, nie mogę się doczekać ale przecież niczego nie przyspieszę, każda zaczyna czuć w innnym czasie bo każda jest inna.. 15 tydz, 17 tydz, 20.. co ma być to będzieFipsik, taka_ja, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Co do naszych leginsow to rzeczywiście jakiś rabat nam się należy za reklamę hehe a te zimowe leginsy to faktycznie takie cieple? Ja mam tylko cienkie ale potem dupa mi zmarznie
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
heloł
u mnie i moja mama i tesciowa zareagowały płaczemprzez to ze mamy za soba poronienie, nieudane inseminacje i nieudana 1 probe ivf po ktorej dlugo dochodzilam do siebie(fizycznie) dopiero druga procedura sie udała wiec cała najblizsza rodzinka czeka nna to dzieciątko jak na cud
juz taki dlugo mnie nie mecza mdlosci a tu dzis rano nad kiblem wisiałam
do tego nie moge jezdzic autem bo mnie mdli po chwili buuu
yyy jadłam dzis grejpfruta mniiiiiammmmmMatyldaG lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ja zawsze cukier mam tak 94..wiec chyba luzzz;) i miesci sie w tabelce
Jak mi te ocieplane przyjda to dam znac
A wzielo mnie cholera jasna....
Tez mam zwaly...
Na brzuchu i w bani hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 20:00
-
MatyldaG wrote:Tylko jak miałam niski ten cukier to ginek nie powiedział ze mam jeść słodycze tylko ogólnie mam jeść częściej nawet w nocy ale kanapkę z szynka to mi wzrośnie no i wzrósł :p
No ja jem regularnie już od kilku lat, trzymam siè jednak tych 3h raczej. Ostatnio mi apetyt troche zmalal to zdarzaja mi sie dluzsze przerwy faktycznie ale nie to ze chodze glodna.. no zobaczymy co wyjdzie na obciàżeniu. Albo i glukoze i insulinę zrobiè sobie w alabie bo i tsh chyba z ciekawosci bym powtorzyla -
kr0pka wrote:Spokojnie, masz jeszcze czas na ruchy i nie ma się czym stresować. Z resztà.. myślisz, że to cokolwiek zmieni? Zaczną siè ruchy to potem jak za dlugo nie będziesz czula to będziesz się stresować jeszcze bardziej, taka prawda niestety..
Swieta prawda...
-
taka_ja wrote:Swieta prawda...
No niestety, wtedy to dopiero będziemy siè stresować
Mimi ja przez caly weekend tak mialam.. w samochodzie Tescia mnie zmuliło, ledwoe do salonu dojechalam, potem tez, w noedzielè to samo.. ale przynajmnien autobusy ostatnio lepiej znosze -
misia_ wrote:Pierwsza ale na brzuchu nie miałam za dużo tłuszczyku bo byla niedowaga a teraz mi sie skóra tak rozciąganela że spokojnie 'wyczuje podroby'
rozstępy gwarantowane
Zamawiacie coś z Gemini?
Chodzi Ci o aptekę Gemini? Jeśli tak, to ja zamawiam -
Ja praktycznie wszystko u nich zamawiałam
nawet czasem po kilka osob zamiwienie robilismy