MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Englein co do komody to ja miałam dla córki taką na trzy szuflady + przewijak. Kosmetyki stały na górze w koszyczku obok przewijaka żeby były pod ręką. W najwyższej szufladzie trzymałam ubranka codziennego użytku, body, pajacyki itp. W drugiej pampersy, zapas chusteczek, reszta kosmetyków. W koszyczku czapeczki, skarpetki. A na dole mniej używane rzeczy. Kurteczki, kombinezony.
Ta komoda służy mojej córce już 5 lat, do dziś trzymam w niej jej ubrania.
Tak naprawdę wydaje mi się ze ilość szuflad jest bez znaczenia. Wszystko zależy jak sobie to poukladasz. Polecam właśnie koszyczki np na czapeczki czy kosmetyki, żeby był porządek, wszystko widoczne i latwo dostepne.Englein lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Ja ziemniaków praktycznie w ogóle nie jem, ale za to dużo słodkiego, mam nadzieje ze mi ten cukier nie będzie dalej rosnąć bo w sumie spory skok zaliczył
z tym cukrem to roznie. Ja zawsze uwielbialam slodycze i jadlam ich duzo:) kawa bez paczka , neverA cukier zawsze mailam minimum. teraz jak robilam mialam 61. a normy od 60 do ilus tam.
Ateraz to wogole mnie slodkie odrzuca... ale za to kwasne:D:D:D mniam:P
KAPuste moge jeść codziennie.
I faktycznie przez to forum sie udzielaja zachciewajki:)
Kupilam grejpfruty.
-
MOJ suwak zastrajkował
i widze ze źle pokazuje...
A mam pytanie czy ktoras z was ma problemy z refluksem zoladka i zgaga?
Ja sie mecze 3 tygodnie juz i nic...
Po obiedzie( o ile uda mi sie cos zjesc) po 10 minutach jest maskARA:( biore reenie bo obiedzie, chwila ulgi... i zaraz dalej to samo....
-
Dziewczyny a jakie macie tętno? Bo mi od paru dni się waha między 115 a 125 to chyba za dużo?
-
misia_ wrote:ja po wizycie, ale się wkurzyłam trochę ,bo nic się w sumie nie dowiedziałam oprócz tego, że serduszko bije , co mogę sama w domu za pomocą detektora sprawdzić..
nie mam żadnego zdjęcia , nawet nie wiem ile ma cm , ani jak szybko bije serce bo stwierdził że tego się na tym etpie nie sprawdza, bo i tak jak by cos było nie tak to się nic nie da zrobić ;/ pokazał tylko na monitorze, że pika i tyle.
Zdążyłam tylko zobaczyć profil maluszka, który wygląda już jak człowieczekjak zapytałam o płeć to stwierdził ,że jeszcze za wcześnie żeby to sprawdzić..
Pozatym powiedzał że płeć i wszystkie pomiary za miesiąc na połówkowym czyli 27.10, zrobił cytologie , mam zrobic krew i mocz przepisał magnez i wsio ryba.
trochę mnie zasmuciło że nawet nie powiedział ile ma cm;/
no ale nic na połówkowe jestem umówiona do innego , na pewno więcej powie..
z tego wszystkiego poszłam na pocieszenie kupić bodziaki,zdjęcia nie mam to chociaż przez ten miesiąc na szmatki sobie popatrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fc7d974605c.jpgmisia_ lubi tę wiadomość
-
Natka9029 wrote:MOJ suwak zastrajkował
i widze ze źle pokazuje...
A mam pytanie czy ktoras z was ma problemy z refluksem zoladka i zgaga?
Ja sie mecze 3 tygodnie juz i nic...
Po obiedzie( o ile uda mi sie cos zjesc) po 10 minutach jest maskARA:( biore reenie bo obiedzie, chwila ulgi... i zaraz dalej to samo....
-
Marrtusia wrote:Jakiś artykuł na onecie o najpopularniejszych imionach:
http://kobieta.onet.pl/dziecko/niemowle/najpopularniejsze-imiona-w-polsce-ranking/7dx2bp
Fajnie, że mój Dominik bądź Milena nie są popularne
Ja myslalam ze jak bedzie chlopak to Kubus, a tu patrze na 1 miejscu haha i w moim dolnoslaskimno to bedzie Polikarp
bedzie wyjatkowy haha
kr0pka lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Dziewczyny a jakie macie tętno? Bo mi od paru dni się waha między 115 a 125 to chyba za dużo?
Ja mam tak 85 przeważnie, ale dziś mi na wizycie mierzyła położna ciśnienie i miałam 90/50 ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 12:03
-
Dziewczyny, przyszły mi dziś legginsy z Bansisni.
Wyglądają na porządne, materiał miły w dotyku, nie cienki.
Zamówiłam takie:
http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-rozm-l-i5727714921.html?fromVariant=5727714976
Ten wysoki panel jeszcze trochę za duży i zjeżdża trochę w dół, ale w końcu nic nie uciska pod brzuszkiem
Marrtusia wrote:Jakiś artykuł na onecie o najpopularniejszych imionach:
http://kobieta.onet.pl/dziecko/niemowle/najpopularniejsze-imiona-w-polsce-ranking/7dx2bp
Fajnie, że mój Dominik bądź Milena nie są popularne
Hmmm... Czyli moje typy nie są ani popularne, ani najrzadszeChociaż kto wie, w 2017 wszystko może się zmienić
-
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było..miałam czas niestety tylko na podczytywanie z tel..
Ostatnio remonty zajmują nad sporo czasu..ale dziś na szczęście spokojniej
Po wizycie wszystko ok..nie martw się misia_ u mnie też tym razem bez zdjęć i większych uniesień..Ale to głównie przez to że maluszek już jest dość spory a właściwie spora
i nie jest już tak fotogeniczna jak przy ostatniej wizycie
Lekarz dał mi pooglądać główkę potwierdził płeć i na następną wizytę umówił na 25.10.
U mnie ruchy już są odczuwalne zwłaszcza rano i wieczorem głównie po zjedzeniu czegoś słodkiego..Znowu mam ochotę na kwaśne, na szczęście jest jeszcze cytryna
Podpowiedzcie mi dziewczyny co może być jeszcze przyczyną skurczów? Magnez i potas mam w normie...zapomniałam zapytać o to lekarza
kr0pka, Englein, misia_, kark, Anita12, severi lubią tę wiadomość
-
ata89 wrote:Dziewczyny, przyszły mi dziś legginsy z Bansisni.
Wyglądają na porządne, materiał miły w dotyku, nie cienki.
Zamówiłam takie:
http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-rozm-l-i5727714921.html?fromVariant=5727714976
Ten wysoki panel jeszcze trochę za duży i zjeżdża trochę w dół, ale w końcu nic nie uciska pod brzuszkiem
Hmmm... Czyli moje typy nie są ani popularne, ani najrzadszeChociaż kto wie, w 2017 wszystko może się zmienić
-
Magdzia88 wrote:Ja tez dzis kupilam ale te jesienno zimowe i czekam na paczke...a nie przeswituja na tylku????
Może to też kwestia koloru, ja wybrałam grafit i materiał jest naprawdę ok
Zobaczymy, jak się sprawdzą w trakcie noszenia i wtedy pewnie zamówię te zimowe.Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Aleee fajnie ! Twoja 1 ciaza?????
Pierwsza ale na brzuchu nie miałam za dużo tłuszczyku bo byla niedowaga a teraz mi sie skóra tak rozciąganela że spokojnie 'wyczuje podroby'rozstępy gwarantowane
Zamawiacie coś z Gemini?Magdzia88 lubi tę wiadomość