MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:Ale tak naprawdę niektórzy nie mogą sobie zaplanować, bo czasami facet ma prawie same plemniki żeńskie albo męskie i można się starać do usra... śmierci i się nie trafi. Jak moja teściowa urodziła 5 chłopców, mówiła, że tylko pierwszy był planowany na chłopca
Mam znajomego, który ma 5 starszych sióstr. Śmialiśmy się, że rodzice skutecznie dążyli do celu no i za szóstym razem się udało -
Dobra laski!
Sprawa jest powazna i wymaga konsultacji spoleczno-forumowych
Temat: Prezent na chrzciny dla syna mojego brata 9 mies.
Wymyslilam sobie ze kupie mu taki rowerek bez bocznych kolek to bedzie mial za jakis czas, ale nie wiem moze coa innego? Macie jakies pomysly? -
taka_ja wrote:Dobra laski!
Sprawa jest powazna i wymaga konsultacji spoleczno-forumowych
Temat: Prezent na chrzciny dla syna mojego brata 9 mies.
Wymyslilam sobie ze kupie mu taki rowerek bez bocznych kolek to bedzie mial za jakis czas, ale nie wiem moze coś innego? Macie jakieś pomysly?
Chcieliśmy kupić taki chodzik pchacz, ale nie dotarła do nas na czas przesyłka.
I całe szczęście, bo mała miała by dwa takie chodziki, bo ktoś inny już kupił
taka_ja lubi tę wiadomość
-
malaczarna07 wrote:mnie to się podobają te misie-metryczki:
https://www.facebook.com/pluszanki/photos/?tab=album&album_id=1746547232253556
ja swojemu dziecku na pewno takiego kupię
Niby zwykły misiu, ale jaka pamiątka.
Czemu człowiek sam nie wpadnie na coś takiego? ...
kr0pka lubi tę wiadomość
-
malaczarna07 wrote:mnie to się podobają te misie-metryczki:
https://www.facebook.com/pluszanki/photos/?tab=album&album_id=1746547232253556
ja swojemu dziecku na pewno takiego kupię
o jakie super
fajna pamiatka
dodaje do ulubionych może się przydać -
ja jak byłam ostatnio na chrzcie to chłopiec dostał od swojego chrzestnego taki jeżdżący samochód, do którego mały może wsiąść i jeździć, akurat to to było takie miniaudi
a tak to widziałam jakieś grawerowane łyżeczki itp.
fajne są też te metryczki-obrazkitaka_ja lubi tę wiadomość
Dominik
-
malaczarna07 wrote:ja jak byłam ostatnio na chrzcie to chłopiec dostał od swojego chrzestnego taki jeżdżący samochód, do którego mały może wsiąść i jeździć, akurat to to było takie miniaudi
a tak to widziałam jakieś grawerowane łyżeczki itp.
fajne są też te metryczki-obrazki -
nick nieaktualnyO jeju, te samochodziki to mnie do szału doprowadzały na ostatnich chrzcinach na jakich byłam. Dwaj chłopcy jeździli tym w knajpie dookoła stołu, a dziewczynka za nimi na grającym różowym rowerku
Wszysko słodko i w ogóle, dzieciaki się zajmowały sobą dzieki temu, ale hałas był straszny. -
Balladyna, współczuję akcji. Ja mam wrażenie, że poczta w Krakowie działa wg swoich zasad. Jak wysyłam coś na terenie miasta to tylko poleconym, bo zwykłe listy, a nawet priorytety idą 2-3 tygodnie! Nie raz już tak czekałam na list!
A baba jest nienormalna, że dokumenty wysyła bez potwierdzenia nadania.. -
Malotka, do hałasu przywykniesz jak będziesz już miec swoje dziecko
Mój 16 msc robi niezły hałas a kiedyś byłam na urodzinach 7 latka, to dopiero była impreza. Nie mialam wtedy swoich dzieci i wyszłam chora i pełna podziwu dla rodziców którzy w całym tym bajzlu potrafili jeszcze pić herbatę, rozmawiać i reagować ewentualnie w bardziej kryzysowych/niebezpiecznych momentach
Każdy etap ma swoje uroki i wszystko jest do przeżyciaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017