MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEnglein wrote:http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/najlepszy-wozek-dzieciecy-wybor/?rodzaj_wozka=dowolny&cena=&liczba_kol=&waga=&funkcje=&gclid=CjwKEAjwps2_BRC5jduHor-h8xESJADGT-LtfSGcpcbEkG_IrerIMsDmOwh26nOjsVtAv8hPANOelBoCRnfw_wcB
czytam iczytam i zaczynam sie zastanawiac nad Peg Prerego.... -
czirisz wrote:Ogladalam na zywo. Leciutki, fantastycznie się sklada. Jest naszym wyjsciem awaryjnym jesli nie podpasuje mi wozek od kuzynki. Ostatnio tylko znajoma doradzila by doczytac o kolkach, bo ten ma piankowe, a małe przednie nie koniecznie moga być dobre na wertepy. Jak pamietam kolka moga byc inne chyba żelowe tylko cena jest wyzsza. Sam wozek jest bardzo fajny.
Masz jakis konkretny peg perego na mysli? -
nick nieaktualnyEnglein wrote:Widze,ze w peg perego sa dosc ok zestawy 3w1 i 4w1...ogladalam ten, ktory w tym spisie jest na pierwszym miejscu. Na razie tylko wortualnie
Masz jakis konkretny peg perego na mysli? -
Englein wrote:http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/najlepszy-wozek-dzieciecy-wybor/?rodzaj_wozka=dowolny&cena=&liczba_kol=&waga=&funkcje=&gclid=CjwKEAjwps2_BRC5jduHor-h8xESJADGT-LtfSGcpcbEkG_IrerIMsDmOwh26nOjsVtAv8hPANOelBoCRnfw_wcB
czytam iczytam i zaczynam sie zastanawiac nad Peg Prerego....
Peg Perego nie widziałam na żywo, ale nie wiem czy byłby dobry na wertepy. Za to cieszę się ze mój faworyt jest na drugim miejscu
-
nataliad wrote:Peg Perego nie widziałam na żywo, ale nie wiem czy byłby dobry na wertepy. Za to cieszę się ze mój faworyt jest na drugim miejscu
Do którego miesiąca zakladacie, że posłuży Wam gondola? Koleżanka kwietniowa córkę wozila prawie do roku. -
nick nieaktualny
-
Jupi!! Doczytalam was! 22 strony w jeden wieczor! Powinnam dostac nobla z czytelnictwa
Nie bylo mnie chwilke. Wyjechalismy z moim pieknym na pare dni. Co roku jezdzimy do Kudowy na przelomie wrzesnia i pazdziernikaw to samo miejsce
nazbieralismy tyle grzybow, ze az musielismy kupic suszarke
Teraz mamy wigilie w pazdzierniku. Piekny zapach
kr0pka, Anita12, Klarcia, okano1, m@rtynka, Vaina, Englein lubią tę wiadomość
-
Ja rodzilam corke na koniec wrzesnia a juz od poczatku marca jezdzila w spacerowce wiec nawet pol roku nie uzywalam.
Ona sie podnosila cala , wygladala i w sumie to sie nie dziwie bo ile mozna lezec bylo. Na nogi zaczela mi stawac sama w lozeczku jak miala 7 mcy wiec nie bylo mowy o gondoli.czirisz lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
Ja wozkow narazie nie ogladam, podczytuje co piszecie i notuje
planuje wybrac sie na ogladanie pod koniec listopada a na zakupy w styczniu.
Ciuszki jak juz pisalam zbieram powoli. Narazie takie neutralne bo fasola sie ukrywa :-
Ja biore duphaston caly czas. 3x1 mam skurcze wiec ginka kazala mi brac i zwiekszyla dawke
W 2 trymestrze czuje sie o niebo lepiej!! Nie muli mnie calymi dniami i moge normalnie jesc, chociaz jeszcze troche odrzuca mnie od smazonego... kiszonki dalej rzadzaale z gruszek, ktore jadlam kilogramami, przerzucilam sie na jablka.
-
Englein wrote:http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/najlepszy-wozek-dzieciecy-wybor/?rodzaj_wozka=dowolny&cena=&liczba_kol=&waga=&funkcje=&gclid=CjwKEAjwps2_BRC5jduHor-h8xESJADGT-LtfSGcpcbEkG_IrerIMsDmOwh26nOjsVtAv8hPANOelBoCRnfw_wcB
czytam iczytam i zaczynam sie zastanawiac nad Peg Prerego....
Oooo to nietypowy wybór w Polsce, chyba ?
Ja mam peg perego pop up! Jest świetny! Nie jakiś udziwniony, że wygląda jak rakieta kosmiczna a nie wózek hehe funkcjonalnalny, dobrze się prowadzi, łatwo składa, pojemny, wygodny! Gondola posłużyła do 6 miesiąca życia, Mala w niej usypiala bo jest możliwość położenia na ziemi i kolysania. Spacerówka jest świetna bo zamyka się daszek prawie do końca! Nie raz w razie deszczu uratowało mi to życie. Koła są świetne, i na galerie handlowe i na wertepy i na śnieg! Rączka ma fajna regulacje, choć mój mąż co ma 190cm powiedział że wolałby ciut wyżej. No i super gwarancja. Moj mąż raz w podróży zamknął bagaznik i przygniotl wózek tak że pękła cześć, i naprawili nam bez żadnych problemów za darmo. Aha i świetny fotelik samochodowy z bazą. Livia w nim jeździła 14 miesięcy i nadal był dobry! A do tego bylo skórzane obicie czyli łatwo było wytrzeć. Teraz ma z materiału i wszędzie plamy saWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 00:52
-
Englein wrote:Wolałabym pompowane koła... Ech, im więcej oglądam i czytam to bardziej głupia jestem.
Do którego miesiąca zakladacie, że posłuży Wam gondola? Koleżanka kwietniowa córkę wozila prawie do roku.
Lubisz pompowane?
Ja mam uraz bo siostra miała Quinny i kilka razy jej pekly koła, musieli wymieniać.
Ja wolę piankowe. Mi się świetnie prowadziło po dziurach śniegu i błocie. Codziennie chodziłam na spacery do lasu, nawet biegalam z tym wózkiem a mała smacznie spalaEnglein, Klarcia lubią tę wiadomość
-
czirisz wrote:Dopuki dziecko nie siada. Przewiduje 9 miesiecy, chociaz wiadomo to w zależności jak się bedzie rozwijało
Czarnuszka, m@rtynka, czirisz lubią tę wiadomość
-
Dziewczy chyba muszę iść dziś do gin brzuch mi twardnieje dołem,..czy to skurcze? obudziłam się już z takim twardym..ale nie boli.. Wczoraj podczas dnia też to zauważyłam.. Do tego znowu chyba mi się infekcja nawrocila bo mnie kluje w srodku i mam przez to schiza że mi się szyjka skraca ;/
-
Nelus wrote:Lubisz pompowane?
Ja mam uraz bo siostra miała Quinny i kilka razy jej pekly koła, musieli wymieniać.
Ja wolę piankowe. Mi się świetnie prowadziło po dziurach śniegu i błocie. Codziennie chodziłam na spacery do lasu, nawet biegalam z tym wózkiem a mała smacznie spala
Dziekuje Neus za opinie, nota swietnapare lat temu sporo moich kolezanek moalo peg perego ale nie wiem jakie modele. Z x landerami tez czytalam, ze ktorys rok to byly niedobre serie. Ech
A widze, ze PP maja zestawy 3w1 z dobrymi fotelikami a 4w1 jeszcze z baza. Nanwazniejsze,ze bede mogla poogladac jak bede w Pl bo widze,ze tam gdzie chce podjechac maja te wozki. DziekiNelus lubi tę wiadomość
-
misia_ wrote:Dziewczy chyba muszę iść dziś do gin brzuch mi twardnieje dołem,..czy to skurcze? obudziłam się już z takim twardym..ale nie boli.. Wczoraj podczas dnia też to zauważyłam.. Do tego znowu chyba mi się infekcja nawrocila bo mnie kluje w srodku i mam przez to schiza że mi się szyjka skraca ;/
-
Dzien dobry przed praca , maz juz wyszedl a ja palaszuje owsianke i herbate z cytryna plus prasowka .
Dziewczyny, spokoju i powodzenia na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 07:51
-
taka_ja wrote:Aha i moj piekny pozdrawia wszystkie dziewczyny
Zawsze jak czytam to sie pyta "co tam slychac i dziewczyn?"
U mnie zawsze pyta: co tam nowego na forum
taka_ja, m@rtynka lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018