MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Englein wrote:Matko...tempo dzis macie...ja juz jedna noga na urlopie...kiedy ja Was nadrobie:))))
44 lata, 2 ciaza, bmi za duze niestety
gdanszczanka w UK
...czytam dalej z przerwa na pakowanie...
Wow, gratulacjeEnglein lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
joapaw wrote:No i mam wyniki. 25dc 5,16 mIU/ml, 30dc 186 mIU/ml. Chyba słaby ten przyrost
Englein, kark lubią tę wiadomość
-
joapaw wrote:No i mam wyniki. 25dc 5,16 mIU/ml, 30dc 186 mIU/ml. Chyba słaby ten przyrost
A wartościami się nie przejmuj poprostu to wczesna ciąża niedługo będzie parę tysięcy
U mnie dziś już 2000 więcej bety nie robię -
joapaw wrote:Pani w laboratorium stwierdziła, że niski matko, ale stres. Dzięki za wsparcie, wiele to dla mnie znaczy :-*
-
Troszke o mnie wiek 27 lat 2 ciąża (pierwsza niestety wcześnie poronienia) BMI 20,5. Pierwsza wizytę u lekarza mialam prywatnie a teraz będę chodziła do niego na NFZ do póki nie zacznę mieć pakietu medycznego z pracy. Co do witamin to lekarz kazał brac mi omegamed optima.
pingui, Englein, kark lubią tę wiadomość
-
Cześć,Dziewczyny, nieśmiało się witam licząc, że zagoszczę tutaj właśnie do marca
w czwartek 10dpo - beta 25,5 mUI/ml, dzisiaj 14dpo - beta 211 mUI/ml, jak myślicie jest w normie?
może trochę coś o mnie ... z mężem o potomka staramy się od października 2015, ostatnie dwa cykle wspomagane były CLO i pregnylem i mam wrażenie, że stał się cud wierzę, że wszystko będzie ok, tego również życzę Wam dziewczyny!!!!
termin porodu - 21/03/2017 - widzę, że jest nas kilka z tą samą datąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 18:16
anuschka, Tita92, joapaw, Englein, borsuk, kark lubią tę wiadomość
-
Policz sobie to tak 27cd powinna być około 12mIU/ml, 29dc 24 mIU/ml a w 31dc około 48! Beta powinna się podwoić co 48hjoapaw, kark lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
MatyldaG wrote:Jak mogła powiedziec, że niski skoro jest prawidlowy? zbyt duzy przyrost tez dobrze nie swiadczy, mozesz sobie sama wrzucic tez wyniki w kalkulator
Englein lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mamy !!!!! Cudowne uczucie usłyszeć to małe cudo,życzę tego każdej z Was! ! moje małe szczęście ma 0.56cm pęcherzyk żółtkowy 0.3 cm a serduszko bije 128 bpm. Wg OM jestem dziś w 7t2d wg USG ciąża jest tydzień młodsza, termin zmienił mi się na 5 marca. Dziękuję za wsparcie ; **
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 18:35
joapaw, Corcula, Marynia991, Tita92, chloet, Englein, anuschka, Vaina, borsuk, kark, misia_, Fipsik, Tosia 1981, m@rtynka, MatyldaG, Mimi86 lubią tę wiadomość
termin wg OM +tydzien